Şimdi Ara

vodafone red, müşteri hiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • red müşteri hizmetleri numarası kaç acaba,normal abonelere göre red abonelerinin bir avantajı varmı müşteri hizmetlerinde yeni kullanmaya başladım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekst79 -- 22 Ocak 2021; 15:45:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Redli kişiler için ayrı bi müşteri hizmetleri numarası yok 0542 542 0000ı arayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz
  • Sınırsız Tarife de direk yetkili çıkıyormuş. Bekleme falan yok denildi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sınırsız tarifedeyim müşteri hizmetlerini arayınca direk müşteri temsilcisine bağlanıyor red müşteri hizmetleri on numara
  • Red bilmem ama standart M.hizmetleri berbat ötesiydi..Ne çektiğimi Bi ben bilirim.. Neyse ki kurtuldum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi yardımcı oluyorlar ,bütün hepsi aynı 3 ununde ,bir müşteri temsilcisinden ne beklenirki ,3 ununkunude denedim bilmedikleri şeyleri sallıyorlar telekomdada öyle turkcelldede
  • Birinde bekliyorsun sorununu çözemiyorlar, red de beklemiyorsun hemen bağlanıyor yine sorununu çözemiyorlar, ikisinde de cinnet geçiriyorsun yine elde var sıfır, dün başıma öyle bir olay geldi ki akıllara zarar yarın yeni konu olarak yazacağım şaklabanlığı, allah düşürmesin bu firmaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 22 Ocak 2021; 20:25:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son dönemde durum nasıl değişti bilmiyorum ama birkaç ay öncesine kadar Türk Telekom ve Turkcell Müşteri Hizmetleri dakikalar içerisinde Twitter üzerinden müşterilerine dönüş yaparken, Vodafone 4-5 gün bekletirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.