Şimdi Ara

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri// (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
31
Favori
118.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bence Vodafone ile artık yüksek tarifelerden bağını kopar yavaş yavaş. Sırf olsun diye al Bi uygun 5-6 gblık paket bari arada test paylaşmış olursun. Yoksa kullanmalı Bi tarafı yok zaten :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    2 hat var Vodafone'da, 1ini kasımda kapattırıyorum, 2. olanda cihazlar var yılbaşına kadar mecburen devam. Yılbaşında onlar bitince dediğin gibi uyumlu tarifelere geçirip bırakıcam öyle.

Onlara vereceğim parayla Turkcell'de tarife yükseltirim daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yani yazık verilen paraya. En azından diğer turlu Turkcell de arttıracagın kotayı dibine kadar kullanabilirsin

Bende aynen Böyle düşünüyorum. Yap Black 60 GB hediyeleri ile zaten 100 GB bulur. Sonuna kadar Kullanırsın.. Vodafone verilen her kuruş Rezalet..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Aci ama gercek. Vodafone mutlaka iyi veya en azindan kullanilabilir noktalari vardir ama biraz lokasyon degistirsen gitti internet. Yani sirf pass paketlerimden faydalanmak icin kullanmaya devam eden kisiler var. yani nasil tahammul ediyorlar ben gercekten sasiriyorum.

Pass paketlerin adamın aklını fena çeliyor

Eziyet cekmeye degmez :) elbette albenili ama yani internet kullanilamayacak kadar kotu olunca komple sinirsiz olsa ne yazar. Bolgesinde sorun yasatmayan icin nimet ona lafim yok.

Aynen reis

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Aci ama gercek. Vodafone mutlaka iyi veya en azindan kullanilabilir noktalari vardir ama biraz lokasyon degistirsen gitti internet. Yani sirf pass paketlerimden faydalanmak icin kullanmaya devam eden kisiler var. yani nasil tahammul ediyorlar ben gercekten sasiriyorum.
    Şu anda Turkcell kullanıcısıyım. Taahhütüm bittiği için aylık 130-140 civarı fatura geliyor. Taahhütle 90 falandı. 20 gb internet gibi bir şey verdiler o yüzden aldım. Ancak evimde internet sıkıntım olduğu için yetmiyor internet. Yeri geliyor bir haftada bittiği oluyor. Vodafone pass muhabbeti için vodafonea geçmeyi düşünüyorum. Herkes çekmediğini söylüyor ama ablam da vodafonelu ve memnun. Bir de onu deneyeceğim. Akıl almayacak bir şey yok yani. Vodafone çöp veya leş olabilir de şu pass muhabbeti gibi bir şey yapsa Turkcell gider ondan alırız.

• Manojok M kullanıcısına yanıt
    Turkcell o tarz paketler çıkartırsa ortalığı siler süpürür. Diğerleri nal toplar.

Rekabet kurumu buna asla izin vermez.

Sistem belli zaten.

Turkcell -> sınırlı içerik, yüksek kalite ve yüksek fiyat.

Vodafone -> sınırsız içerik, ortalama kalite, ortalama fiyat.

TT -> yüksek içerik, düşük kalite, en düşük fiyat.

Böyle böyle denge sağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Ekim 2019; 6:19:31 >
  • Manojok M kullanıcısına yanıt
    Tamam Vodafone yapıyor o pass paketlerinde aboneye onu saglıklı sekile kullandırmak önemli. Abone ızdırap ceke ceke kullanıyorsa o paketlerin cok Bi önemi yok bence. Turkcell den bu tarz bişey beklememek gerek. Zaten sınırsız Bi şeyler yaparsa da fiyatlarının nasıl olacağının superbox fiyatlarına bakarak anlayabilirsiniz.

• Arkadaşlar bende red tarifesine hemen abone oldum 125 tl 20 gb 3000 dakika 250 sms kotadan yemeyen bu tarifeye geçtim spoty youtube karnaval power up fenomen whats up facebook masenger ınstegram bedava bence çok süper bir tarife.

• Arkadaşlar youtube paketi olunca youtube müzik uygulamasıda sınırsız mı ? Hiç soran oldumu Mh’ye filan?

• quote:

Orijinalden alıntı: GedKalessin

Arkadaşlar youtube paketi olunca youtube müzik uygulamasıda sınırsız mı ? Hiç soran oldumu Mh’ye filan?
    Ben 4K film izledim hiç kotadan düşmedi tarife süper bence

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Ben 4K film izledim hiç kotadan düşmedi tarife süper bence

Alıntıları Göster
    Üstad youtube değil youtube müzik için sormuştum.

• quote:

Alıntıları Göster
    Youtube music denemedim ama youtube bağlı olduğu için kotadan düşmemesi lazım bende youtube premıum aboneseyim deneyip haber vereyim burdan

• hocam red 15 fiyatı nedir şuan? muzikpass vs olan
  • quote:

Alıntıları Göster
    Forumdaş youtube music test ettim kotadan düşmedi çok sevindim video olarak izledim klipleri en yüksek çözünürlükte oynattım

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Forumdaş youtube music test ettim kotadan düşmedi çok sevindim video olarak izledim klipleri en yüksek çözünürlükte oynattım

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.