Şimdi Ara

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri// (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
31
Favori
118.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • red 15 plus a 80 tl ye geçtim +her ay 4 gb hediyesi var.

benim için iyi oldu umarım sorun çıkarmaz telekomdan memnun değildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hayko

Aynı tarifedeyim 1 ağustosta bitecek taahhüt. Sistemde geçebileceğim tarife de bulunmuyor maalesef.

Sanırım red10 artık kalktı aracı bir bayi beni aradı ve red8-red12 önerdi düşünmek için zaman istedim.

Yurtdışı arama olmasa alternatif çok ama işte yurtdışı da arama yapıyorum sık sık.
    Teklifler yanimda uygulamasindan kayboldu, az once mus hiz aradim, standart yrifeler harici bir teklif sunmadilar. Sanirim yillardit kullandigim redden bu turkcell lifecelle gececegim. Zaten tel dogru duzgun cekmiyordu yillardir, sirf tek tul yaptigim yurt diso aramalardan dolayi duruyordum, simdi gerekirse whatsapptan yaparim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 30 Temmuz 2019; 17:24:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker80

Red 12 yi kullanıyordum 52tl ye bugün aradılar taahhüt bitmek üzere red12 yi size 59 tl den verebiliriz dediler kabul etmedim.size de 54 TL demişler.enteresan
    Bugünde bu çıkmış ama zaten mevcut kullanımım çok düşük, intten turkcell lifecell sarı günlerede başvuru yaptım. Bugün taahhütün son günü, Turkcellciler bugün gelmezse yarına kadar iyi bir şey çıkar umarım.

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 31 Temmuz 2019; 11:5:1 >

• Arkadaşlar merhaba 2 sene önce Turkcell'den Vodafone'a geçtim ve 79 TL'ye Red 20 kullanıyordum. 2 yıl aynı ücreti ödedim. 20GB internet ve 4000dk vardı. İçinde tüm pass'ler vardı. 2 yıl bitmek üzere. Şimdi mobil uygulamada çıkan öneri ilk yıl 85 tl ikinci yıl 95 tl'ye Red 15 Plus. Zaten paketin normal fiyatı 95 tl. Bana cazip gelmedi. 20gb olan internetim 15'e düşüyor. 4000dk konuşma 2000'e düşüyor. Faturam 2. yılda 79dan 95'e çıkıyor. Hem fiyat artıyor hem paket düşüyor.

Daha iyi bir teklif almak için ne yapmalıyım?
  • _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Bende Turkcell Sarı günlere gecis yaptım 10 gündür kullanıyorum

• Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//

Şuan kullandığım paket bu internetimi genel olarak Instagram bitiriyor ay sonuna kadar ucu ucuna yetiyordu

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri// Vodafone bunu önerdi ilk 12 ay 75 TL. 2. 12 ay 85 TL sizce buna geçmem mantıklı mı taahhüt ve aradaki fiyat farkı iyi gibi veya bildiğiniz daha güzel paket varmıdır

• Icinde youtube olan pakete gecmek istiyorum turkcellden ancak dedikleri sekikde kotadan gitmiyo degil mi? Benim pass:im veya redli 20 plus düşünüyorum eger dedikleri gibiyse gececem, bahsi gecen uygulamalar internet yemiyo di mi emin olmam lazim basina bi is gelen var mi bunla ilgili???

• Evet bende merak ediyorum YouTube GB yemiyormu cidden.

• Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//

İyi fiyat gibi ??

• Buz_Adam32. kullanıcısına yanıt
    Turkcell internet başvurusu yüzünden 59TL ilk Lifecell Sarı günlere geçiş yapamadım. Sonrasında Vodafone Yanımda uygulamasından tekrar bir teklif geldi. 7GB internet 1000dk her yöne 250 SMS 44TL. Bu tarifeye geçiş yaptım fakat 7GB az gelebilir diye düşünüyordum. Daha önce çıkan redli 12 kampanyasıda artık çıkmıyordu, pazarlama dep. aradılar. Redli 12 ye 54TL ye geçiş yaptım.
  • Ben turkcell deyim cezalı bile olsa çıkış yapacağım 80tl 8gb ödüyordum. Artı fizy 10tl. Yalnız bu son aylarda 1 GB kota aşımı 19tl yapması salla kazanları 1 GB ı eskiden 1 hafta verirdi artık 1 gün verdiği için vodaphone a geçiyorum.

Ceza vermeden 3 ay içinde çıkış imkanı var olmadı geri dönerim.

• Redli Yaz sosyal tarifesi kullanan var mı? Yurt dışı kullanım ayrıntılarına dair bir bilgi bulamıyorum bu herşey dahil pasaport ve herşey dahil pasaport dünya geçerli miacaba bu paket için de?
  • Merhabalar, sınırsız youtube ve vodafone tv kulanımı olan bir pakete geçmek istiyorum şu an konuştuğunca internet ramazan tarifesindeyim, faturasız kullanıyorum, önerebileceğiniz tarifeler var mıdır

• Vodafone Red internet sayfasindaki indirimli Havalimanı Lounge kullanım detaylarında kampanya 4 Ağustos a kadar devam edecektir diyor ve bugün 3 eylül , bu arkadaşlar sayfaları güncellemeyi mi unutuyorlar yoksa bilinçli olarak detayları okumayan müşteri avlarız diye uğraşıyorlar bilmiyorum , şimdi bu kampanya devam ediyor mu etmiyor mu ? Bir bilen bana söylesin.

• Redli 15 plus için 77 TL önerdiler. İyi midir.

• Aşağıdaki tarifeyi yeni Vodafone geçiş olarak 55TL ye verebileceklerini söylediler kabul ettim sizce iyi mi yaptım?

• Ben bı aralar 60tl ye red 15plus kullaniyodum pahalı bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha ilk defa kullanıcam yeni geçiş yaptım normalde 80TL ama 55TL olarak teklif sundular.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenyilmaztr

Daha ilk defa kullanıcam yeni geçiş yaptım normalde 80TL ama 55TL olarak teklif sundular.
    Yeni geçiş yaptım derken farklı operatör den mi

• Betta_54 kullanıcısına yanıt
    Evet farklı Operatörden geçiş yapıcam

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.