Şimdi Ara

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri// (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
31
Favori
118.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Suan bende red 20 plustayim ekran resmi koydum kotadan yemeyenleri bi araya topladim icinde eksik yada fazla varmi bir bakarmisin 😋 Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//
  • Vodafone Red FsK V kullanıcısına yanıt
    Birde bidahaki ay bunlardan birine gecsem indirim alirmiyim daha bu fiyatlardan aşagida bunlarin icindede pass lar var Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 30 Mayıs 2019; 1:25:59 >
  • Türktelekomu naptın vodafone mı taşıdın reis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_198666 -- 30 Mayıs 2019; 2:7:18 >
  • ercan_198666 E kullanıcısına yanıt
    Kullanmiyorum biraktim ercan 😋
  • Onlardan birisini seçme tahhutun bittiğinde kampanalar departmanını ara Ordan %35 indirim alırsın orası pahalı olur
    Tesekkur ederim 😊 Yeni 2 guncelleme gelmis 😊😋 Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//
  • Arkadaslar selamlar, 2 yıldır 45₺ den aşağıdaki yeni red 10u kullanmaktayım. Şuan taahhütüm bitmek üzere, iki yeni teklif var. İlki 10gb internet ilk yıl 49₺ ikinci yıl 59₺, 12gb olan teklif ise ilk yıl 54₺ ikinci yıl 64₺.

Bundan daha iyi bir red tarifesi var mıdır?

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//

• quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

Arkadaslar selamlar, 2 yıldır 45₺ den aşağıdaki yeni red 10u kullanmaktayım. Şuan taahhütüm bitmek üzere, iki yeni teklif var. İlki 10gb internet ilk yıl 49₺ ikinci yıl 59₺, 12gb olan teklif ise ilk yıl 54₺ ikinci yıl 64₺.

Bundan daha iyi bir red tarifesi var mıdır?

10-12 gb icin pahali bence. Telekom 20 gb 59 tl var veya turkcell lifecell sari gunler 15 gb 59 tl olan paketler var. vodsfone ile devam edicem diyorsaniz o baska ama tauna yaparum derseniz suan bu iki tarife gayet

15-20 gb telekom
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Cebimde Tarifeler Başvuru Formu > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/online-basvuru/cebimde-tarifeler/index.html

Lifecell 15 gb

• Merhaba arkadaşlar Ben turan Vodafone Red Fsk olarakta tanıyorsunuz beni üzülerek söylüyorum ama artık vodafone de çalışmıyorum malesef haksız yere imizden çıkartıldim Artık türk telekom da çalışmaya başladım ihtiyaç duyarsanız ege r Vodafone ile alakalı yardımda ihtiyacınız olursa gene elimden geldiği kadar yardımcı olurum Gsm numaramı yazıyım size

05436691919
    Görüşmek üzere
  • _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Aynı tarifedeyim 1 ağustosta bitecek taahhüt. Sistemde geçebileceğim tarife de bulunmuyor maalesef.

Sanırım red10 artık kalktı aracı bir bayi beni aradı ve red8-red12 önerdi düşünmek için zaman istedim.

Yurtdışı arama olmasa alternatif çok ama işte yurtdışı da arama yapıyorum sık sık.
  • _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Red 12 yi kullanıyordum 52tl ye bugün aradılar taahhüt bitmek üzere red12 yi size 59 tl den verebiliriz dediler kabul etmedim.size de 54 TL demişler.enteresan
  • 2000 DK 2000 SMS 8 GB 49 TL bu tarifeyi kullanan varmı
  • harya H kullanıcısına yanıt
    Hocam o tarife kalktı burda olanları sayfa düzeltme yapılamadığı için kalmıştır bilgin olsun 1000 dk 250 sms 8 gb olarak varılıyor şuanda 49 tl ye
  • Geçen sene Red 10 proya geçmiştim. Geçerken birinci 12ay ve ikinci 12 ay şeklinde farklı fiyat vardı. Ben şimdi birinci 12ayi bitirip hat taşısam ikinci 12ayi kullanmadığım için herhangi bir ceza öder miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodafone Red FsK

Hocam o tarife kalktı burda olanları sayfa düzeltme yapılamadığı için kalmıştır bilgin olsun 1000 dk 250 sms 8 gb olarak varılıyor şuanda 49 tl ye
    Vodafone kullanıyorum uyumlu tarife sanırım. Red e geçmek istiyorum uygun bir fiyatla yardımcı olursanız sevinirim
  • burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Bende benzer bi tarife deydm cayma bedeli çıkmadığı için sorun olmamali benim gibi.suan Turkcell e geçiş yapıyorum

• Joker80 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim cevap için.
  • burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 inci 12 ayda 10 tl fazla çıkar devam eder Tarifen he ama şunu yaparsan mantıklı gelirse sanada hattını x bir operatore tasi 2 yada 3 gün sorna geri geç istediğin tarifeye şuanda sen tahhutunu doldurdugun için herhangi bir cayma bedeli çıkmaz sana kullandığın gün kadar fatura çıkar sadece
    Tamamdır hocam. Şu an 49veriyorum 2. 12 ayda 59 olacaksa son ay taşırım hattımı.
  • Vodafone pass kullanıyorum ama bir faydasını da görmedim anlamadığım şekilde Vodafone sorunu çözemiyor. Pass paketin internetini yiyip duruyor. Müşteri hizmetlerinde çözüm yok. Pakete aldandık ama hizmet kalitesinin bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim.
    Bir soruna nasıl bu kadar çözüm bulunamaz bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.