Şimdi Ara

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri// (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
31
Favori
118.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam devreden uyumlu yada ona benzeyen bir kaç tarife var numaram grupta var istediğiniz zaman arayabilirsiniz
    05436691919

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vodafone Red FsK -- 13 Şubat 2020; 11:43:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Uzun bir süre eve 45 tl den veriyordu ama kısa bir süreliğine kampanya yapmıştı 45 tl ye 10 gb diye oda zaten 2 yada 3 ay sürdü kampanya sonra kapatıldı o zamanlarda alanların hepsinin tahhut tu bitti bitiyor zannedersem.

• Vodafone Red FsK V kullanıcısına yanıt
    Ocak ayında hattımı tasıyacağım. Vodafone da internetimin her zaman turkcell ve tt ye göre çabuk bittiğini hatırlıyorum. Yine yetmez endişesi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Tercihinizi tartışmak tabiki bize düşmez fakat çok kısa bir tabir var az olduğu zaman az kullanılıyor cok olduğu zaman çok bumu engelleyemiyorsunuz inanın o kadar çok kişi ile hergun konuşuyorum ki
    Başında da dediğim gibi tercihtir saygı duyarım umarım o zamana kadar vodafone de değişik birşey ler olur.. hayırlı akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Vodafone Red FsK

Tercihinizi tartışmak tabiki bize düşmez fakat çok kısa bir tabir var az olduğu zaman az kullanılıyor cok olduğu zaman çok bumu engelleyemiyorsunuz inanın o kadar çok kişi ile hergun konuşuyorum ki
    Başında da dediğim gibi tercihtir saygı duyarım umarım o zamana kadar vodafone de değişik birşey ler olur.. hayırlı akşamlar
    Kullanım alışkanlıklarım aynı oldu 3 operatörde de. En çok vodafone da erken bitiyordu. Bu yüzden endişeliyim. TürkTelekom kullanırken telefon açıkken bile karşı tarafa ulaşılamıyor bilgisiyle karşılaştım yeni evimde. Bu yüzden vodafone u merak ediyorum. Denemek amaçlı faturasıza geçtiğimde memnun kalırsam hattını taşıyan yeni müşteri gibi indirimli red paketlerine geçiş yapabilir miyim? Yoksa mevcut müşteri gibi fiyatlandırır mı?

• iyi akşamlar. numarayı taşıyıp gelsem şuan max 40 tl bandında konuşma süresi max750 dk hatta 500de olur önerebileceğiniz bir uygun paket var mı
  • Pass Paketler de Aylık alımlar kapatılmış.

Sadece Haftalık var..

Neden böyle yaptılar acaba.

• doomcurse kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 gb 38 tl den yada 49 tl den red bussines tarifesi alabilirsiniz

Esnaf l tarifesi
    1000 dk
    250 sms
    6 gb
    38 tl
    Red bussines pro 8
    2000 dk
    2000 sms
    8 gb
    49 tl
    Ayda 1 defa iç dış oto yıkama hediyesi vardır

• Lene kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız olmasın aylık kapatılma olmadı isteyen aylık veya haftalık alabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Vodafone Red FsK

Yanlışınız olmasın aylık kapatılma olmadı isteyen aylık veya haftalık alabiliyor
    Buyur hocam. Daha iki gün Önce Aylık alabiliyordum.

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Buyur hocam. Daha iki gün Önce Aylık alabiliyordum.

Alıntıları Göster
    4 hafta alsan 48 tl...

Diyecek bişey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah Aylık paket tekrar Aktif olur.. Bu şekilde pahalı oluyor Evet. Yada Red paketlere geçecem.

Bakalım.

• quote:

İnşallah Aylık paket tekrar Aktif olur.. Bu şekilde pahalı oluyor Evet. Yada Red paketlere geçecem.

Bakalım.
    Senin orada hızlar düzeldiyse redli 20 sana yeterda artar

• Yok ya Ne gezer.. Berbat durumda. Büyük ihtimal Ocak ayında Sabit Net alacam. Tarifelerin açıklanmasını bekliyorum. Net olarak.

• quote:

İnşallah Aylık paket tekrar Aktif olur.. Bu şekilde pahalı oluyor Evet. Yada Red paketlere geçecem.

Bakalım.
    pass'in bokunu çıkardılar, önce 12 TL başladı 18 25 29 sürekli arttırıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

pass'in bokunu çıkardılar, önce 12 TL başladı 18 25 29 sürekli arttırıyorlar

Alıntıları Göster
    Aynen.. İyice saçmaladılar..Sanırım Ek paketden çıkaracaklar gibi, geliyor bana. Devamlı bu paketle oynuyorlar.. Büyük ihtimal Red içeriğinde verecekler..

İnşallah Böyle bir şey olmaz..

• Pass paketlerine yeni guncellemeler ne zaman gelebilir bilgisi olan varmi ornegin netfilix felan gelse yurtdisindaki kullanilar passlarda var

• Şuanda görünürde yok son pass paketleri ve fiyatlarının görselini paylaştım grupta bakabilirsiniz

• Vodafone Red FsK V kullanıcısına yanıt
    Hangi gurup reis

• Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.