Sınırsız paketi nasıl aldınız hocam ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri// (53. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: karakteristik61Sınırsız paketi nasıl aldınız hocam ?
Alıntıları GösterTürk telekomdan geçtim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bazi tarifeler ozel oluyor o -
-
Vodafone'u seviyorum hocam ancak fiyatlar pahalanmış, önümüzdeki aylar da yine Vodafone kullanmak istiyorum ancak fiyatlar pahalı olmamalı. Umarım uygun fiyatta bir paket bulabilirim
Hocam bu sadece bizde degil biz pahalandıysak diger operatörlerde aynı anda ayarlarlae bu durumu yoksa yapmazlardi zam -
Öyle hocam siz de haklısınız ekmeğinizin peşindesiniz, Allah kolaylık versin
Yazık olmuş.Keza hocamın dediği gibi diğer operatörlerde zamlanmış durumda umarım bu fiyatlar eksi yöne veya aynı paraya daha fazla gblı paketlere döner.
Büyük ihtimalle ara bir tarife gelicektir yada ekstra bi gb mutlaka gelicektir bu şekilde bırakılmaz benım tahmınım 15 gb lık bir tarife ama bakalım ne olucak yaza kadar degişmez ama nisan da gelir indirim ancak şu ara gelmez -
Hocam taahhütün bitmesine 4 ay kaldı. Red 20 tarifesi 59 tl olarak gözüküyor. Taahhüt bitmesine yakın daha iyi tarifeler çıkar mı geçeyim mi buna
şuan 4.ayımdayım 111tl cayma bedeli istiyorlar hocam. eğer turkcell veya telekomda daha mantıklı bi paket bulursam geçmeyi düşünüyorum.
red tarifesinde 3 ay dan sonra cayma bedeli çıkmaması lazım, ben red 40 tarifesine başvurdum 3. aydan sonra cayma bedeli yok dedi.
-
Red aile indirimli tarife var mı acaba -
hocam bu teklif nasıl çıktı karşınıza nerden girdiniz.
-
Var ama her tarifede yok hocam -
Hangi tarifeler ve fiyat nedir acaba -
Hocam red 30 100 ve red 40 129 tl oluyor biliyorsunuz bunlarin içerisinde ek olarakta bein connect var -
Dijital başvuruyla geçen var mı? Kurye sim kartı getirdi simdi ne yapmam gerekiyor vodafone yanımda kısmında sim kartını aktif et varmıs ama bende öyle bir şey yok
vodafone.com.tr
-
Hocam bana ulaşın yArdımcı olmaya calısıyım 05436691919
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X