Şimdi Ara

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri// (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.199
Cevap
31
Favori
118.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba benim Koç ailem taahhütüm 31.01.2021 tarihinde bitiyor. Vodafone yanımda uygulamasından geçebileceğim bir tarife görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevcut vodefonlu için 20gb interli bir tarife yok mu ? hep hat taşıyana mı oluyor kampanyalar taahütüm bitti aylardır bekliyorum yardımcı olabilecek var mı

• merhaba, geçtiğimiz sene vodafone'dan turk telekom'a geçiş yaptıydım ve memnun kalmadığımdan vodafona'a geri dönüş yapmak istiyorum. 23 aralık da turk telekom benim isteğim olmadan tahaatümü uzatmış. telefonda görüştüm başka yere geçiş yapabileceğimi ve kullandığım kadar ödeyeceğimi söyledi. ocak 23ününe kadar geçebilirsiniz dedi ve kullandığım kadar ödeyeceğimi vs vs..

vodafone sitesi üzerinden red20 tarifesi ilk 3 ay 50tl, sonraki 12 ay 59tl (ilk ay 20gb hediye) şeklinde. mantıklı geldiydi sonra iş yerinden arkadaşımın eşinin çalıştığı yer dolayısıyla koç ailem'den bir tane kod oluşturdu ve KoçAilem | Vodafone Red sayfasından form doldurdum. red20 tarifesi 49 tl gözüküyor. vodafone koç ailem için bir beyefendi yılbaşı öncesi aradıydı. yarın tekrar arayacak. elimde arkadaşımın oluşturduğu bir kod var ve numarama tanımlanmış. fakat önceki sayfalardan okuduğum kadarıyla kodlar vs. sıkıntılı diye okudum geçiş yapılamıyormuş. nasıl bir yol izlemeyelim?

• gios G kullanıcısına yanıt

Merhaba Elinizde fazladan kod varmı acaba?

• maalesef yok. dediğim gibi arkadaş tanımladıydı.

Teşekkürler

Hocam konuyu bana whatsupptan yazarmısınız 05436691919 yardımcı olmaya çalışıyım size
  • Bmw. kullanıcısına yanıt
    Hocam tahhüt bitiminde gelicektir geçebileceginiz tarifeler kısmında bakabilirsiniz
  • Merhaba arkadaşlar son güncel fiyatlar bu şekilde dir hattını taşımak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir
    05446691919

Not Uyumlu 5 1000 dk süper uyumlu 10 gb dir
    Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//

Vodafone Red Tarifeleri Ve Pass Özellikleri//

• Vodafone Red FsK V kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Dün Vodafone bölge temsilcilerinden biri geldi yardimci oldu ve sözleşme imzaladim. KocAilem Red20. Bugün de hat taşıma için SMS geldi. 48 saate kadar artık beklemedeyim.

Hocam bu red20 ve red25 fiyatları sabit mi? 3 ay sonra değişme muhabbeti vsr mı onlineda ki gibi?

• Yok hocam onlAr sabit fiyatlardir
  • Biz de arkadaşıma Turan hocamdan geçiş yaptığımız hatta sonrasında bir sıkıntı yaşadık. Müşteri hizmetleriyle bir türlü çözemedik. Sağolsun Turan hocam devreye girdi anında sorunumuzu halletti.
    Ayrıca kendi hattımla ilgili birkaç sorunum da olmuştu. Kendisinden hat almamış olmama rağmen müşteri hizmetleriyle günlerce çözemediğim sorunuma çare bulmuştu ve ilgilenmek zorunda değildi. Bu nedenle benim kendisine güvenim tam.
    İnsanları memnun etmek zor. Kendisi elinden geldiği kadar her konuda herkese yardımcı olmaya çalışıyor daha ne yapsın. Anladığım kadarıyla Elinde olmayan sebeplerle yaşanan sıkıntıdan dolayı da bazı konularda yardımcı olamıyor. İnsanımız garip. On defa işi görülür bir defa teşekkür etmez, bir defa sıkıntı yaşar yerden yere vurur.
    Allah kolaylık versin Turan hocam. Biz kendi adımıza yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz👏👏👏
  • jayjay_83 kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah razı olsun Teşekkür ederim düşüncelerin için herkesi memnun tabiki edemeyiz.Ama elimizden geldigi kadar herkese bir şekilde yardımcı olmak için ugraşıyorum kötü diyen de olucaktır iyi diyende buda bizim işimizin cilvesi diyoruz artık alıştım hocam
    Tekrardan teşekkür ederim
    Herzaman elimden geleni yapmaya devam edicem
  • bu akşam itibariyle türk telekomdan vodafone'a geçiş yapmış durumdayım. fakat dakika 1 gol 1 şoklardayım.

lokasyon izmir/karşıyaka/bostanlı

türk telekomda tam diş çeken şebeke, şu an iki diş şebeke zor çekiyor.

4,5g turk telekom bugün daha 97,4 mbps daha çıkmadan alıyorken şimdi 4,52 mbps.

nasıl bu kadar fark olabilir?

düzeltme: tek dişe sabitlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gios -- 7 Ocak 2021; 20:35:14 >
  • geçen seneden önce de vodafone kullandım ve böyle bir sorun yoktu. ne oldu da böyle oldu? tarifenin tek avantajı 49tl'ye 25gb (+5 şehire özel) 12 ay red20 koç ailem oldu da. böyle olacaksa sürekli üzer.

Hocam iyi günler elimden cok fazla birşey gelmez ama isterseniz şunu arada yazın çekim konusunda sorun çıktıgında az da olsa işinize yarar
    ##002*#
  • Merhabalar 2 yıllık Redli 20 Plus tarifem bu ay sona eriyor. 105tl ödüyordum. Uygulamada geçebileceğim tarifelerde en uygun seçenek 159tl’lik Red 35 olarak gözüküyor. Tarifemden memnunum. Nasıl bir yol önerirsiniz?

teşekkür ederim yönlendirmeniz için. dediğim gibi geçen sene herhangi bir problemim yoktu. mahallede ya da iş yerinde problem yaşamadım fakat evde bu durum oluştu. sonradan biraz sinyal düzeldi fakat tatmin edici değil. biraz daha zaman geçsin bakalım ona göre hareket ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vodafone Red FsK

Merhaba arkadaşlar son güncel fiyatlar bu şekilde dir hattını taşımak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir
    05446691919

Not Uyumlu 5 1000 dk süper uyumlu 10 gb dir

Taahhütü bitmek üzere olan birine hangi tarifeler önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.