Şimdi Ara

Vodafone Red - Türk Telekom Prime (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bana ne, senin üyelik tarihinden, hesabınndan kapamandan açmandan, sallamasyon bir iddia atın anlattık adam yerine koyup, tüm detayı ile hala yanlış bilgi veriyorsun diyorsun birde, engin bilgilerinle sana mutluklar, hayranım senin gibi soru sorup saçmalayanlara...

kb mertebesinde önemsiz bir miktar diyoruz hala bik bik vpn veri kullanımı arttıyor diye masal anlatıyor yahu, he arttırıyor 100 mb video 1 gb oluyor vpn ile...

• asılma dilaver asılma

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Sana kanıt sundum, link verdim. Senin muazzam teorine göre birkaç kilobayt fark ediyor. Benim sunduğum makaleye göre %15’e kadar fark ediyor. İşkembeden sallamanın vergisi olsaydı, her sene vergi rekortmeni olurdun.
  • VPN veri kullanımını arttırır.Bizzat denedim baya farkediyor.Hem pil olsun hem veri kullanımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 24 Aralık 2020; 23:48:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hocam. Benim deneyimim de bu yöndeydi
  • Yeni hesabımla iki günde toplam 84 mesaj yazmışım ve bu arkadaş dışında hiç kimse ile sorun yaşamadım, forumu özlemişim. Dalga geçmek değil bu, direkt aşağılamak. Şikayet sistemi genelde ağır hakaret ya da küfüre ceza veriyor.
  • Blok kesin çözüm, bırakın kendi kendine konuşsun dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Aralık 2020; 10:13:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.