|
Vodafone Red - Türk Telekom Prime
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Abi tarifeyle temsilcinin ne alakası var, gözünün yağını yiyim sabah sabah ne alaka.
Operatör bunu sunuyorsa ister vpn ile kullan ister vpn'siz, hiç farketmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi, dün biri yazmış. Vodafone sosyal medya paketimle, vpn açarak 4k youtube izledim, internet paketimden düştü, diye. Prime tarife koşullarında, vpn açılırsa, whatsapp’tan ücretsiz yararlanamazsınız, diyor. -
vpn üzerinden geçen bağlantıların izi kolay kolay sürülemez, haliyle bu tip paketlerde vpn üzerinden kullanım yaparsan paketin düşmesi beklenir, vpn üzerinde düşmemeyi başarabilse zaten o şekilde siteye erişmene engelleme imkanları olurdu...
ayrıca bu soruda sormak istediğin sanırım sınırsız paket aldık, adamlar temsilci atamadı boşuna mı tarifeyi aldığımla kalacağım diyorsun, sanırım ama böyle bir olay yaşanmayacak, ufak platformalar belki uğraşmaz bizimle atama fln yapmaz ama büyükler atayabilir, atamıyorum derse bizimkiler veri vites yapar, milyonlarca kullanıcısı olan platformlar kapanırsa yer yerinden oynar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 24 Aralık 2020; 8:55:47 > -
Vodafone için istediğin kalitede kullanabilirsin, kotadan yemez. O adamın ek paketi falan vardır o yüzden düşmüştür.
Youtube vs TR'de engelli değil, doğal olarak VPN kullanmanı gerektirecek bir durum yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VPN açıldığında internet paketi çok hızlı bitiyor. Birkaç dakikada bir, yüklü miktarda veri kullanıyor. O açıdan sormuştum. -
Youtube, Türkiye’de yasal temsilci bulunduracağını açıkladı. -
bu kadar detaylı bir kıyaslama yapmadım, ancak teorik olarak vpn kullanımı data miktarını değiştirmez (kb mertebesinde önemsenmeyecek cüzi bir artış olabilir) vpnler sınırsız paketlerden düşmez, dns değiştirme ile girilen engelli siteler sınırsız paketi varsa ona dahil olur, ama dns üzerinden engelleme artık pek yapmıyorlar zaten...
-
Yok, fark ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 24 Aralık 2020; 10:10:20 > -
bilemedim detaylı bir gözlemim yok ama teorik olarak fark etmemeli, ilginç...
-
Facebook-Instagram-Twitter temsilci bulundurmayacağını açıkladı. Rus sosyal medya kuruluşu VK temsilci atadı. Youtube temsilci atadı. Türk Telekom, Twitter benzeri Yaay uygulamasını çıkardı. İki defa para cezası kesildi temsilci atamayan kuruluşlara. Reklam yasağı yolda. Bant genişliği düşürülecek yani veri trafiği yavaşlatılacak. Son durum böyle.
VPN indirip, birkaç saat kullanıp, kullanım detaylarına bakabilirsiniz. -
bu temsilci olayı tam bir saçmalık umarım facebook grubu atamaz kapışılır, global dünyanın bizim ufak ve dar vizyonumuzdan kısıtlı olduğunu bizim baştakiler kabullenir, atamazlarsa renkli günler bizi bekliyor demektir.
vpn ile bir deneme yapma ihtiyacım yok, %100 biliyorum ki vpn veri kullanımını arttırmaz, sizin böyle bir teoriniz var, yanlış olduğunu çok net ve açık biliyorum gereksiz polemik yaratmamak için denemedim dedim.
vpn sizin normal koşullarda erişemediğiniz bir alana gizli güvenli bir yol açar, o yol açıldıktan sonra o yoldan geçen veri yine aynı veridir, bir video vpnsiz 100 mb iken vpn ile 101 mb olmaz, sadece ilk bağlantı açılırken yolu hazırlamak için bi kaç kb veri kullanılır.
Vpn sizin dosyaya erişimin için güzergahınızı değiştirir, yani ping, jitter gibi değerler değişir ama asla nihai erişilen dosyanın boyutu değişmez...
-
Sabah sabah güldürdün Allah senide güldürsün :)))
-
%5-15 arası veri kullanımı artıyormuş. Kullanılan vpn protokolüne göre değişiyormuş.
vpn university
Does a VPN use data? Can it help get around capped data plans? | VPN Universityhttps://www.vpnuniversity.com/learn/does-a-vpn-use-data-can-a-vpn-unlock-data-caps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 24 Aralık 2020; 13:22:30 >
-
ilk mesajda denilen (kb mertebesinde önemsenmeyecek cüzi bir artış olabilir)
kaynakta paylaşılan
Yes. Using a VPN will actually increase your data usage by a small percentage (around 5-15%). This is due to the encryption used to protect data transferred by the VPN. Encryption scrambles the data so that only your computer and the VPN server can read it.
düşük miktarda artış olacağı, örnek olarak %5-15 demiş kabaca, hatta biraz bonkör davranmış %1-5 arası daha hakkaniyetli olur, dediklerimi teyit ettiğin için teşekkür ederim.
-
Alıntı
metni:vpn ile bir deneme yapma ihtiyacım yok, %100 biliyorum ki vpn veri kullanımını arttırmaz Tamam
-
Abi sen mobil verin çok kıymetliyse kullanma vpn ile rahat ol, kilobaytların cebinde kalsın, sana ne mertebede nasıl ve neden ne kadar arttıracağını açıkladık, kb mertebesinde çok çüzi bir artış olabilir dedik, hala boş laf salatası yapıyorsun, çok arttırdığına yönelik batıl bir inancın varsa kullanmazsın olur biter bana ispat etmene gerek yok... -
Tarifemde 20 GB internet var, ayda 5 liraya 10 GB internet paketim var teklif gelmişti, üzerine ayda 45 liraya 10 GB daha internet alırım gerekirse, o vpn’i kullanırım, sen merak etme. -
2009’dan beri bu foruma üyeyim üslubuna dikkat et. Hesap kapatırım, ara ara hesap açarım. Bu hesabı da kapatacağım. Boş laf salatası diyorsun sana adam gibi cevap veriyorum. Şimdi de boş muhabbet demişsin. Yanlış biliyorsun hala iddia ediyorsun. Sen git ne yaparsan yap.
Benzer içerikler
- vodafone emekli tarifeleri faturalı 2024
- bu numarayı arama izniniz yok
- kraken baker nedir
- vodafone numara rezerve
- vodafone ikiz sim kart
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- turkcell abone sayısı
- özel numara bulma
- ağda kayıtlı değil ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X