Şimdi Ara

Vodafone reklamındaki saçmalık (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu esnafla ilgili olan reklamında geçiyor.

Herif tavuk satıyorum diyor ama dükkanın adı 'Soner'den sevgilerle' tamam adın soner olabilir ama öyle isim olur mu ? bana çok saçma geldi

• esnaf ve zanaatkarlar odasına şikayet ettim bende kendilerini.Bundan sonra dükkanın isminin SONERİN PİLİÇ'LERİ olacağı söylendi.Tam olarak ne satacağıda belli değilmiş henüz.tşkler
  • 1 FAİL! Daha.
    ''Ben yıllardan beri Vodafone'a güvenmişim,diyor.'' Ulan Vodafone dediğin,-Türkiye'ye-geleli 2 3 yıl oldu-olmadı.Vodafone ile Telsim aynı şirket ise bir şey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_crazy86

1 FAİL! Daha.
    ''Ben yıllardan beri Vodafone'a güvenmişim,diyor.'' Ulan Vodafone dediğin,-Türkiye'ye-geleli 2 3 yıl oldu-olmadı.Vodafone ile Telsim aynı şirket ise bir şey diyemem

bunu bende yakalamıştım
  • Reklam yalan olsa Türkcell kapattırırdı. En iyi 500 şirketin 300ü vodafone kullanıyo reklamınıda türkcell şikayet etmişti. Vodafone kullandıklarını kanıtladı tekrar yayınladı reklamı.

Bu reklamda gerçek adamın söylediği yerde aynı isimde tavukçu dükkanı var.
  • gebze'nin istasyon mahallesin de kendi çapında tavuk satarken, vodafone reklamlarında karşımıza çıkan, muhtemelen adı da soner olan şahsın tükkanının adı. ben yıllardan beri vodafone gönül vermişim derken gözlerini sağa sola kaçırması * senaryosuna ne kadar sadık olduğunun göstergesidir.

soner den sevgilerle

Uludagsozluk

vodafone reklamındaki abinin tavukçu dükkanının adı. lan ne yaratıcı milletiz biz. soner'den sevgilerle diye dükkan adı mı olur? beni derin düşüncelere gark ettin soner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendpc -- 20 Temmuz 2011; 21:44:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.