callcenter'dayım ben ( taşeron firmada ) . kredi kartıyla kontör yükleme servisi gelicek yakında avea'nın yeni servisi . duyurayım şimdiden.
Sevimlican ; Herhangi bir iş hattı kullanmıyorum. çok sık kontör yüklediğim halde kişiye özel kampanyalardan faydalanamıyorum. avea genel merkezde olmadığım için bu konu hakkında bende birşey yapamıyorum. yaptıkları çok saçma. gerek 3g gerekse diğer servislerden çok kan kaybediyor avea.
Avea da zaten kredi kartı ile kontür yüklenebiliyor.. 1-Anlaşmalı bankaların internet şubelerinden. 2-Müşteri hizmetlerini arayarak. 3-iş bankası atm ile. 4-avea shoplardan. 5-kontür satan siteler ile.(hepsiburada ...vs)
755 44 44 , 755 88 88 gibi üyelik sistemi ve kontör puan sistemli. telefonda arayarak.
Tekrar başvuru yapmanızda bir sakınca olmaz herhalde ufak bir hata olmuş olabilir bütün oparatörler hata yapıyor sonucta
ben de gittim aynı bayiiye ama 7. gün teknik bir arızadan dolayı geçişiniz yapılamadı tekrar başvurun diye sesli mesaj geldi. o bayide sorun mu var acaba.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme