Şimdi Ara

Vodafone Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aveadan vodafone'a geçmek istiyordum. 4 sene öncesinde almıştım ve abimin üzerine kayıtlıydı. Abimle beraber Kozyatağı Carrefour vodafone bayiliğine gittik. Cumartesi akşamı vodafone'a geçmek için form doldurduk. 5 gündür geri dönüş olmadı ve dün sorduğumda işlemler devam ediliyo cevabını aldım.(ancak bunu bayiye sordum) bayiye sormamın sebebi ise vodafone müşteri hizmetlerinde tam 17 dakika boyunca kimse karşıma çıkmadı ve iyice sinir oldum.. bugün bir mesaj geldi ve abone kimlik bilgilerinin uyuşmaması sebebiyle iptal edildiği söylendi. Hiç bir sorun olmamasına rağmen böyle söylendi. hadi tamam sorun olmuş olabilir dedim ve müşteri hizmetlerini aradım , ancak ilk 4 aramamda koskoca müşteri hizmetleri meşgul veriyor, böyle dünya markası olduğunu iddaa eden bir operatorün müşteri hizmetleri öyle olur ? 5. denememde meşgul vermedi ve menü çıktı menülerden gerekli tuşları kodladım. ve TAM 12 DAKİKA bekledim ve karşıma bir tane bile müşteri temsilcisi çıkmadı. Avea'dan çok şikayetçiydim ama en azından müşteri hizmetlerini aradığımda hernekdar karşıdakinin salak olduğunu düşünsemde karşıma insan sesi düşüyordu. Artık vodafone'a geçmekte istemiyorum. isterse 3500 dakika versin benim için müşterisine verdiği önem önemlidir. böyle saçmalık olmaz. işten geldim çok yorgunum ve karnım aç olmasına rağmen direk girip bunları yazmak zorunda kaldım .

• ee yoğunlar...

ancak senin kimlik bilgilerini yanlış yazan şirket avea olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

ee yoğunlar...

ancak senin kimlik bilgilerini yanlış yazan şirket avea olmasın
    yanlış olmadığına kesinlikle eminim. online işlem merkezinden kontrol etmiştim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izuner

yanlış olmadığına kesinlikle eminim. online işlem merkezinden kontrol etmiştim zaten.

Alıntıları Göster
    Var işte bir yanlışlık..

Önce Avea ya git, kimlik bilgilerini güncelle

Sonra Vodafone'a git tekrar başvur..

Çok zor olmasa gerek..

BİR ÖRNEK VEREYİM
    Benim HSBC KREDİ KARTIMA internet şifresi almak istedim bir gün..

Normal kimlikle aradım tyemsilciyi..Herşey doğru..

Ancak teelfon numaramı sorduğun yanlış
    Anne kızlık soyadı yanlış..

Babamda o bankanın müşterisi ve bu bilgiler babama ait..

Hatalar olur, bnen gittim güncellettim bankadan ..Çok sorun olmasa gerek..

• quote:

Var işte bir yanlışlık..

Önce Avea ya git, kimlik bilgilerini güncelle

Sonra Vodafone'a git tekrar başvur..

Çok zor olmasa gerek..

BİR ÖRNEK VEREYİM
    Benim HSBC KREDİ KARTIMA internet şifresi almak istedim bir gün..

Normal kimlikle aradım tyemsilciyi..Herşey doğru..

Ancak teelfon numaramı sorduğun yanlış
    Anne kızlık soyadı yanlış..

Babamda o bankanın müşterisi ve bu bilgiler babama ait..

Hatalar olur, bnen gittim güncellettim bankadan ..Çok sorun olmasa gerek..

Alıntıları Göster
    Volkan bey öncelikle şunu söyliyim biraz önce belirtmek istemedim. onun yerine online işlem merkezi dedim. ben hernekadar avea'dan nefret etsemde avea çalışanıyım.(satış yöneticisi) yani bu demek oluyoki bilgilerimi görebiliyorum. bunda kesinlikle hata yok dememin sebebi bu. Neden böyle olduğunu anlamak için aradığım zaman vodafone müşteri hizmetlerini sanırım hatta 4 5 saat beklemek gerekiyor. 4 5 saat konuşma bedelini vodafone verirse ulaşmayı düşünüyorum. afrikadan aramıyorum ben istanbulun göbeğinden arıyorum.

• quote:

Volkan bey öncelikle şunu söyliyim biraz önce belirtmek istemedim. onun yerine online işlem merkezi dedim. ben hernekadar avea'dan nefret etsemde avea çalışanıyım.(satış yöneticisi) yani bu demek oluyoki bilgilerimi görebiliyorum. bunda kesinlikle hata yok dememin sebebi bu. Neden böyle olduğunu anlamak için aradığım zaman vodafone müşteri hizmetlerini sanırım hatta 4 5 saat beklemek gerekiyor. 4 5 saat konuşma bedelini vodafone verirse ulaşmayı düşünüyorum. afrikadan aramıyorum ben istanbulun göbeğinden arıyorum.

Alıntıları Göster
    Herhangi bir Vodafone cep telefonu bulun 2 kontörlük bir maliyeti var sadece..

Evet geç düşüyor bu bir gerçek ancak 4-5 saat abartı bir rakam..10-12 dk alacağınız 1500 dk snın hesaplarsanız 150 de biri oluyor..

O zaman şöyle bir problem var Vodafone Shop yanlış giriş yaptı bilgileri.

Dediğim gibi AVEA HER YÖNE SINIRSIZ tarifesi vardır muhakkak etrafınızda Avea çalışanı olduğunuza göre ,02124440542 yi aradığınızda bedava aramış olacaksınız..

3G nedeni ilede aşırı yoğunluk vardır Operatörlerde, biraz hoş görmeliyiz bence

• quote:

Herhangi bir Vodafone cep telefonu bulun 2 kontörlük bir maliyeti var sadece..

Evet geç düşüyor bu bir gerçek ancak 4-5 saat abartı bir rakam..10-12 dk alacağınız 1500 dk snın hesaplarsanız 150 de biri oluyor..

O zaman şöyle bir problem var Vodafone Shop yanlış giriş yaptı bilgileri.

Dediğim gibi AVEA HER YÖNE SINIRSIZ tarifesi vardır muhakkak etrafınızda Avea çalışanı olduğunuza göre ,02124440542 yi aradığınızda bedava aramış olacaksınız..

3G nedeni ilede aşırı yoğunluk vardır Operatörlerde, biraz hoş görmeliyiz bence

Alıntıları Göster
    ben de avea dan vodafone a geçtim. 4. gün numara taşıma bitti. ve voda lı oldum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 4.5g kandırmaca mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Vodafone Kandırmacası.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

ben de avea dan vodafone a geçtim. 4. gün numara taşıma bitti. ve voda lı oldum...

Alıntıları Göster
    valla taşıma sürecindeki eziyetleri görünce direk vodo aldım aveayı kapatıcam geçişle uraşmadım. (bi kaç saate açıldı hat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 30 Temmuz 2009; 22:22:36 >
  • quote:

çok kalabaklık bayilerden uzak durmak gerek açıkcası arkadaşta aveadan vodaya 3 günde geçmişti şanlısınız siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

çok kalabaklık bayilerden uzak durmak gerek açıkcası arkadaşta aveadan vodaya 3 günde geçmişti şanlısınız siz

Alıntıları Göster
    Arkadaşı vodafone istememiş sanırım baksana kendinden cok emin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xR4d

istemesem neden geçiyim ?

kendinden emin olmamın sebebi bilgilerimin eksik olmaması. vodafone müşteri hizmetlerine ulaşmak için çok fazla beklemek gerkeiyor.
    neyse yeni bir türkcell hattı alıyım yarın temiz bi şekilde başvuralım .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xR4d

istemesem neden geçiyim ?

kendinden emin olmamın sebebi bilgilerimin eksik olmaması. vodafone müşteri hizmetlerine ulaşmak için çok fazla beklemek gerkeiyor.
    neyse yeni bir türkcell hattı alıyım yarın temiz bi şekilde başvuralım .

Alıntıları Göster
    hakkaten gecen bende 15 dakıka da baglandım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

hakkaten gecen bende 15 dakıka da baglandım :)

Alıntıları Göster
    Galiba bu 3G olayinda en karli vodafone cikti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Galiba bu 3G olayinda en karli vodafone cikti..

Alıntıları Göster
    avea batmak üzere. bakalm geçicez bizde voda'ya ama böle davranıcaklarsa müşterilerine hiç niyetim yok.
  • quote:

avea batmak üzere. bakalm geçicez bizde voda'ya ama böle davranıcaklarsa müşterilerine hiç niyetim yok.

3g ile birlikte şu an aşırı yoğunlar.eğer sabah erken kalkan biriyseniz mesela 9'da anında çıkıyor müşteri temsilcisi.
    bilgilerinizi girerken muhtemelen bir hata yapmış olabilirler.başka bir bayiden tekrar başvuru yaparsanız sizin için çok daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

quote:

3g ile birlikte şu an aşırı yoğunlar.eğer sabah erken kalkan biriyseniz mesela 9'da anında çıkıyor müşteri temsilcisi.
    bilgilerinizi girerken muhtemelen bir hata yapmış olabilirler.başka bir bayiden tekrar başvuru yaparsanız sizin için çok daha kolay olur.

Alıntıları Göster
    avea'nın zülmüne dayanamadım. vodafone shop a gittim neden olmadı dedim. avea'da tc kimlik numaranız yanlış girilmiş dedi. avea sapıp sarmaladı yine . ben de uğraşmak istemedim. türkcell hat almıştım 1 ay önce şmdi onu vodafone'a geçirdim. yarın geçiş işlemi gerçekleşcek. iki hat kullanmak istemiyorum ama bakalım zmanla sadece vodafone kullanırım. avea'ya inat ilerleyen zamanlarda kapattırcam o kadar senelik hattımı .

• quote:

avea'nın zülmüne dayanamadım. vodafone shop a gittim neden olmadı dedim. avea'da tc kimlik numaranız yanlış girilmiş dedi. avea sapıp sarmaladı yine . ben de uğraşmak istemedim. türkcell hat almıştım 1 ay önce şmdi onu vodafone'a geçirdim. yarın geçiş işlemi gerçekleşcek. iki hat kullanmak istemiyorum ama bakalım zmanla sadece vodafone kullanırım. avea'ya inat ilerleyen zamanlarda kapattırcam o kadar senelik hattımı .

Alıntıları Göster
    vay ne avea satış yöneticisine bile aveadan gına geldiyse vay aveanın haline

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

vay ne avea satış yöneticisine bile aveadan gına geldiyse vay aveanın haline

Alıntıları Göster
    callcenter'dayım ben ( taşeron firmada ) . kredi kartıyla kontör yükleme servisi gelicek yakında avea'nın yeni servisi . duyurayım şimdiden.

Sevimlican ;
    Herhangi bir iş hattı kullanmıyorum. çok sık kontör yüklediğim halde kişiye özel kampanyalardan faydalanamıyorum. avea genel merkezde olmadığım için bu konu hakkında bende birşey yapamıyorum. yaptıkları çok saçma. gerek 3g gerekse diğer servislerden çok kan kaybediyor avea.

• quote:

callcenter'dayım ben ( taşeron firmada ) . kredi kartıyla kontör yükleme servisi gelicek yakında avea'nın yeni servisi . duyurayım şimdiden.

Sevimlican ;
    Herhangi bir iş hattı kullanmıyorum. çok sık kontör yüklediğim halde kişiye özel kampanyalardan faydalanamıyorum. avea genel merkezde olmadığım için bu konu hakkında bende birşey yapamıyorum. yaptıkları çok saçma. gerek 3g gerekse diğer servislerden çok kan kaybediyor avea.

Avea da zaten kredi kartı ile kontür yüklenebiliyor..
    1-Anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.
    2-Müşteri hizmetlerini arayarak.
    3-iş bankası atm ile.
    4-avea shoplardan.
    5-kontür satan siteler ile.(hepsiburada ...vs)

• quote:

Sevimlican ;

Alıntıları Göster
    bende birkaç saat önce avea hattımı vodaya aldım inş. 2-3 gün içinde gerçekleişr ama görevli kişi bana bir hafta sonra açılır dedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.