Şimdi Ara

vodafone sılver bayiliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
40.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskiden olsaydı iyiydi yani bir yıl öncesine kadar, çok güzel paralar verdiler ama şimdi eskisi gibi değil. Aboneler bir o operatör bi bu operatör gezip duruyor, böyle olunca kaybeden bayiler oluyor. BTK bir düzenleme getirmesi lazım, şöyle ki diyelim vodafone a geçen bir abone en az bir 3 ay kalması lazım ki hem operatör hem bayi para kazanabilsin. Milyonlarca geçiş simkartı kartı veriliyor ve bunları müşteriye ücretsiz veriyorlar buda ayrı bir zarar.
  • ya bende vodofone olmak ısıtyrum nasıl olabılırım yanı ılk ne yapmam gerekıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: merveali

ya bende vodofone olmak ısıtyrum nasıl olabılırım yanı ılk ne yapmam gerekıyo

Burada yıllanmış konulara mesaj yazmak yerine bir Vodafone bayisine giderek Vodafone abonesi olabilirsin. Hem hızlı olur hem de forumda 2008 yılında açılan bir konu boşuna canlanmamış olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnerxx

quote:

Orijinalden alıntı: merveali

ya bende vodofone olmak ısıtyrum nasıl olabılırım yanı ılk ne yapmam gerekıyo

Burada yıllanmış konulara mesaj yazmak yerine bir Vodafone bayisine giderek Vodafone abonesi olabilirsin. Hem hızlı olur hem de forumda 2008 yılında açılan bir konu boşuna canlanmamış olur...

:D teğmenim çok komiksin ama adam vodafone abonesi değil vodafone silver bayii si olmak istiyor:)))
  • merhabalar benim bir sorum olacak cep telefonuma bir mesaj geldi vodafone dan alacağım varmış ve kimliğimle cep merkezlerine uğramamı söylüyor bir ara uğradım onun için müşteri hizmetlerini arayıp oraya hesap numarası vereceksiniz dediler çok mantıklı değil bu o bayiyi şikayet edesim geldi...Sİz ne diyorsunuz bu konuda...
  • arkadaslar bu silverlar dan istenen tarayıcı haricinde baska olmuyor mu kullananalar varmı baska bi yazıcı tarayıcılı cihaz
  • arkadaşlar ben silver bayilik açmayı düşünüyorum.. bunu için gereken maliyet gözden cıkarmamıs gereken para miktarı ne olur?? Bir bilen bana yardımcı olursa cok sevinirim...
  • Bende bu işe girmeyi düşünüyorum. yardımcı olabilecek varmı işlek bi yerde dükkanım var kirada şuanda bi tane bayiye sordum 100milyar gider dedi. Biraz bilgi verseniz.
  • Şu anda kimseye yeni bayilik verilmiyor. . Silver , shop gibi yani. . . Bilginize. . Sadece Alışveriş merkezleri gibi ya da kapalı yollarda yani; Trafiğe kapalı insan yoğunluğu olan yerlere veriyorlar. . Onda da Ya paran çok olacak ya da Dayı'n olacak. . Herkese iyi akşamlar. .
  • iso_GS kullanıcısına yanıt
    Ben 22.000 liraya devr aldım silver bayiliği
  • SELAM BENDE VODAFONE SİLVER BAYİ OLARAK HİZMET VERİYORUM ADANA DA
  • bende kayseride bodafone silver bayisiyim.yerim kayseriyi bilenler duvenonunde isysrimin ismi hediye iletisim.silverlik hem guzel hem zor yeriniz iyiyse gozunuz kapali girin ama ilk zamanlar pek para beklemeyin aylik 3000 4000 tl arasi kazanirainiz kayseri 2. Bolgede wow primi 2000 tl aktivasyon ve cihaz satislarinizla bu parayi kazaniyorsunuz.her ay verilen hedefleri tutturursaniz kazandiginiz miktarlar artiyor.akliniza takilan birseylwr olursa seve seve cevaplarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce Avea'ya geçiş yaptım ancak bulunduğum yerde çekim gücü iğrenç ötesi. Vodafone a dönebilir miyim tekrar yoksa bir bekleme süresi var mı ?

Ayrıca ailemden başka telefonla konuştuğum kimse yok o da haftada bir iki defa on dakika tutuyordur. Sms hiç kullanmıyorum. İnternet pakedi lazım en az 1 veya 2 gb.lık önerebileceğiniz bir tarife/paket var mı faturalı veya faturasız fark etmez

• Hattinizi istedigniz zaman degisebilirsiniz.yeni hat aldiginizda 90 gunu doldurmadan hat tasima islemi yapamazsiniz.bu durum haricinde istediginiz zaman hattinizi tasirsiniz.kontorlude suanda 25.tleye 500dk heryone 1000 sms 2 gb internet var saygilar

• Selam faturalı vodafone dönmek için malesef 90 gün bekleme var

• Arkadaşlar vodafone da mutlu aile indirimi var tavsiye ederim bence mevcut hattınızı da kontörlü olarak kullanmaya devam edip yeni bir vodafone faturalı hat alın ailenizde yada soyadı aynı olan bir yakınınızı referans olarak kullanın TED elite tarifesi 59 TL ye 6000dk 6000sms 6gb internet

• Red elite olacaktı TED yazmışım

😊

• Taşınan numarayı tekrar taşıyabilmeniz için taahhüt imzalamasanız bile 3 ay beklemek zorundasınız diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.