Arkadaşlar, Faturalı Aboneler - GPRS Data SINIRSIZ - 1GB Üzeri Hacim Bazlı Kullanım 50 YTL/Ay kullanan varmı? Varsa beni biraz bilgilendirirmisiniz. Bağlantı hızı, gelen fatura vs. vs. gibi bilgiler. Eğer benim için uygun olursa TTnet aboneliğini iptal ettirip vodafone sınırsız gprs tarifesine geçeceğim. Şimdiden teşekkur ederim.
ttnetten vazgeçip gprs'e dönmek hiç iyi bi fikir değil.ben ara sıra turkcell gprs'i bilgisayarımda kullanıyorum.max dosya indirme hızı 6kb.bu hız için değmez
dostum bencede ttneti kapatıp gprsle uğraşma hiç
Arkadaşlar bende laptop var o yüzden. Dağlarda, tepelerde herzaman heryerde:) internete bağlanmak istiyorum. Ev ile sınırlı olmasını istemiyorum. Sınırsız tarife dışında kalan tarifeler çok pahalı ama sınırsız 50 ytl çok iyi bir fiyat bence. TTnet aboneliğimde sınırsız fakat sadece akşamları evde olabiliyorum o da birkaç saat. Ama laptop herzaman yanımda. Sınırsız tarifeyi kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini almak istiyorum. Fatura işlemlerinde bir sakatlık falan olmuşmu diye...
Tamam arkadaşlar sorun çözüldü. Aslında çözülmedi ama; Bahsettiğim tarife sınırsız bir tarife değilmiş. 1GB tan sonra tekrardan ücretlendiriliyormuş. Salak herifler birde kocaman yazıyla SINIRSIZ yazmışlar Amaçları araştırma yapmadan direk olaya dalan insanları kandırmak başka birşey değil...
quote:
Orjinalden alıntı: f@rumdonanim_51
Tamam arkadaşlar sorun çözüldü. Aslında çözülmedi ama; Bahsettiğim tarife sınırsız bir tarife değilmiş. 1GB tan sonra tekrardan ücretlendiriliyormuş. Salak herifler birde kocaman yazıyla SINIRSIZ yazmışlar Amaçları araştırma yapmadan direk olaya dalan insanları kandırmak başka birşey değil...
bencede oyle amac ınsanları kandırıp kar yapmak..uzan donemı telsım bıle bundan daha ıyıdı ayda 5 ytl fılandı sınırsız
dağda taşta kullancam diosunda bu seferde telefonun sarjı sorun olacaktır.gprs kullanımı çok şarj yiyiyor.
connect kart varken
kendini aşan tarife kullanmalısın.
hocam seni anlıyabiliyorum bende de aynı sorun vardı heryerde nete bağlanmam lazım dı ve ufak bir araştırmadan sonra turkcellin 1gb kotalı paketini aldım bide konturlu hatla bağlandığım için daha güvenli oldu yani kontur bitince gidiyo bağlantı.ayrıca ücreti 400 kontur tutuyo.şöle ufak bir hesap yaptım ve bir seferde 1000 kontur alınca galiba 120 ytl filan olması lazım konbaraya da 300 kontur geliyo neyse sonuç olarak 120 ytl ye 3 ay çatır çatır bağlanıyorsunuz.bence fiyat gayet iyi bluetooth la laptop a bağlı kullanıyorum cok da verimli değil ama kablo veya connect kart ile daha hızlı olacağı kanısındayım. bide arkadaşlar wodafone trk ve avea nın gprs hızlarını karşılaştırsak cok güzel olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme