< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 4 Mart 2024; 17:58:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (339. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim.Türk telekom konusunda yeminliyim hocam.Bedava verse geçmem oraya :)
-
Bugün itibariyle yeniden 12 ay sözleşme yaptım 25 GB 3000 dakika her yöne face Twitter Instagram WhatsApp sınırsız 264 TL gayet iyi şu devirde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam selamlar bu pakette sınırsız diyor ama bazıları kullanım sözleşmesinde aylık 100 gb geçince hız yavaşlatma oluyor diyorlar durum nedir ?
-
Ben cevap vereyim. Öyle bir şey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar. Yeni teklifler var sınırsız paketler aynı paket farklı fiyatlar verilmiş uygulamamda :) Ondan ziyade bu paketi kullanan arkadaşlar hız sınırlaması oluyor mu belirli bir gb sonrası? Önceki mesajlarda arkadaşlar evrakları kontrol ettiğinde 100 gb sonrası sınır olur yazısını eklemişler ? son durum nedir yardımcı olur musunuz?
-
hayır olmadı. Bu ay oyun falan indirdim 100gb aştım çoktan değişim yok.
Hocam zahmet olmazsa şehir bilginizi yazıp bir speedtest ekranı yapar mısınız? Ben Ankara göbeğinde 8mb yi geçmiyorum üstelik paketim de sınırsız değil:)
-
benim çok değişken. okulum kocaelide bir köyde, 100mbiti geçiyor. oturduğum iki tane ev var birinde 1mbit bile çıkmıyor birinde 30 50mbit civarı çıkıyor.
Şimdi detaylara baktım. Evet 100 GB sınırı devam ediyor.
-
Ben de Redli 20 Ultra kullanıyordum bir ay önce arayıp 330 dediler şimdi o tarifeyi sunmuyorlar bile. Size çok iyi teklif vermişler. Bende çok bekledim gelmedi fiyatlar kime ne tutturursak o bence.
-
Uygulamada taahhüt gözükmüyor fakat taahhüt devam ediyor. 5. senenin 2. dönemindeyim. sanırım 30 Eylül'de bitiyormuş taahhüt. Birkaç aya Vodafone'dan kapısını çalarım buradan da bilgi veririm.
İşyerinde artık çok daha iyi o yüzden kaldım bunca zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Twitch kapanınca benim eşgal.
Bu nasıl oluyor 5. Senenin 2. Dönemi?
Hocam fiyat iyiymiş ben taahhütsüz kullanıyorum 480TL.Vodafone sürekli arıyor açmaya korkuyorum "tarife bitti başka tafiye geçmeniz lağzım" derler diye ödüm patlıyor.
Aynen bende hiç açmıyorum.
Malum taahhütler 2 yıllık hep. İlk taahhütün 2. yılına girmeden yeni 2 senelik başlatmıştım o yüzden 5. senenin 2. döneminde oluyorum. Total'de bu tarife de 5. yılım.
Biz olmadı uzatmadık bu tarifeyi. Şu anda 469 liraya taahutsuz kullanıyoruz
Şahsen ağustos gibi yine baskı kuracağım. Tutturursam buradan izlediğim yolu anlatırım. Bu daha fiyat o kadar da kötü değil emin ol
Twitch açık, yayın bildirimleri sana gelmiyor zaar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X