Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (348. sayfa)
-
-
Yuh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone dönemi herkes için bitiyor o zaman desenize hocam.
Evet yeni zamla birlikte 1100₺ oldu faturalar, bana da bildirim yapıldı. Sınırsız İnternet için önerebileceğiniz operatörler ve tarifler var mı arkadaşlar? Nereden devam ediyorsunuz?
Fiyatlar fazla gelebilir vodafone unda durumu malum ancak ortalama 40 gb tarifeler 500 yi asmis, sinirsiz icin 1000 tl bu ortamda cok da fazla degil
Turk telekomun limitsiz sosyal medyali tarifeleri problemli, limitsiz diye kotadan harciyor. Vodafone tek secenek.
merhaba, mevcut tarifemin fiyatı 150 tl civarı. 1. dönemi bitiyor ama inanılmaz fiyat artışı yapılacak gözüküyor (müşteri hizmetleri 650 tl gibi bir fiyat söyledi) btk'ya 2 şikayet kaydı açtım arayan soran yok. tarifem ay sonu bitiyor, geçebileceklerim;
- önerilen sınırsız paket ücreti alttaki gibi
- koc ailem paketlerini de alabiliyorum. 50 gb paket bana uygun gözüküyor
sizce ne yapmalıyım? btk'ya yazdığım şikayet için dönerler mi? dönmezlerse koc ailem avantajlı mı? sınırsız hiç kullanmadım ama kullanırsam keşke kullansaydım kota derdi yok der miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sınırsız paketler çok pahalı. Üstelik 5mbit ise değerler, bu fiyatlar resmen facia.
-
Hotspotsuz limitsiz en eski vodafone tarifesi güncel ne kadar oldu acaba ?
-
Taahhütsüz 469 hocam. Vergilerle 484, 485 gibi bir fatura çıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taahhütsüz fiyatı zam yemedi mi hocam ? Zam yemezse çok iyi valla
-
Müşteri hizmetleri gemelde yanlış fiyat veriyor. Bana 305TL demişlerdi 160TL den yenilendi mesela. SMS ile fiyat bildirilene kadar beklenebilir.
Fatura sureti kısmından baktım en son faturama hâlâ öyle hocam umarım böyle devam eder :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone tum limitsiz tarifeleri 1050,50 tl ye sabitlemis. Hayirli olsun
Benimde bugün bitiyor tarifem geçebileceğim tarifeler vardı şimdi hiç biri görünmüyor müşteri hizmetlerini aradım onlarda geçebileceğim tarife yok dedi. Kullandığım tarife 210 tl idi 650 TL den devam edeceksiniz dedi ne yapabilirim fikriniz var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X