BTK'ya yazdığım şikayet işe yaradı aradılar konuştum, tarifemin 2. dönemi 229 tl ile devam edecek. Her ne hikmetse şikayet etmeden bu bilgi hiçbir yerde çıkmıyordu. BTK'ya gelen cevabı da iletiyorum Sayın xxx, İlgili yazınıza istinaden, yyy GSM numaralı hattınız ile ilgili gerekli incelemeler sağlanmıştır. Şikayetinize konu hususun tarife kampanyaları ile ilgili olduğu anlaşılmıştır. Fatura kesim tarihiniz her ayın son günüdür. Yapılan incelemede 08.07.2023 tarihinde Redli Firsat 25GB Ultra Paketi ile Redli Firsat 1.Donem Kampanyasi’na katılım sağladığınız görüntülenmiştir. ‘’ 08.07.2023 - 13:44 08.07.2023 itibariyla Redli Firsat 1.Donem Kampanyasi'na katiliminiz gerceklesmistir.’’ Kampanya 12 aylık "iki donem"den oluşur. İlk 12 Aylık donem, "Birinci Donem", ikinci 12 aylık donem ise "İkinci Donem" olarak anılacaktır. İlk donemin son fatura doneminde kampanyadan cayma bedeli odenmeksizin çıkış yapılabilir. Abone ilk donemin son fatura doneminin son gunune dek kampanyayı sonlandıracak herhangi bir işlem (kampanyadan çıkış, numara taşıma, tarife değişikliği, faturasıza geçme, herhangi bir sebeple dondurma, herhangi bir sebeple hat iptali) yapmadığı takdirde ikinci donem başlar. İkinci donem yalnızca ilk donem yukarıda açıklanan haller ile sonlanmaz ise devreye girer. İkinci donem kampanya abone alımına kapansa da ilk donemi tamamlayıp kampanyası sonlanmayan aboneler için devreye girer. Kampanya şartlarınız doğrultusunda 01.07.2024 tarihinde Redli Firsat 25GB Ultra Paketi ile Redli Firsat 2.Donem Kampanyasi’na geçişiniz sistem tarafından yapılacaktır. Tarifenizin 2.dönemi için telsiz kullanım vergisi hariç 12 ay boyunca 229 TL olarak yansıtılacaktır. 21.06.2024 tarihinde tarafınıza yapılan aramada gerekli bilgilendirmeler sağlanmıştır. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda (http://vftr.co/yanimda) uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden https://vftr.co/tobi linki tıklayarak 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz Bilgilerinize sunariz, Saygılarımızla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (349. sayfa)
-
-
Hocam bende aynı durumdayım, bugün son gün.
Telekom 30gb+sınırsız sosyal medya 430tl gözüküyor ben iş çıkışı bayiye gidip geçiş yapmayı düşünüyorum ama geçiş 2-3 gün sürerse vodafone 1.dönem bitti 2.dönem xxx fiyattan 2-3 gün için fatura keser mi acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir üstteki mesajımı okuyun
hız yüksek olsa(50 mbps+) 1050tl normal ama hız yerlerde.
-
650 tl olan tarifen yeni zamla 1050 tl oldu hocam
vodafone v-yaşam tarifesinde bir hattım var, 75 lira olacakken 164 lira çekmişler. aynı durumu yaşayan var mı?
-
Bolgeye gore degisiyor ama genel olarak yavas
Ben de aynı tarifeyi kullanıyorum. Temmuz ayında 1. dönemin son ayına gireceğim. Umarım ben de bu fiyattan devam edebilirim. BTK'ya şimdiden oluşturmalı mıyım şikayet kaydını sizce?
-
bence gerek yok hocam
Sms gelmesini bekleyeceğim o halde. 2. döneme ilişkin tarife fiyatına ulaşamadım çünkü. Sizinki öyle ise benimki de aynıdır sanırım.
-
Arkadaslar 24 ay 246, tl sinirsiz tarifem temmuzda bitiyor. Yeni fiyat 1000 tl diyorlar. Boyle bir ucreti hayatta vermem. Sizce ne yapayim? Telefonları açmıyorum suana kadar
sms geldi bana şimdi hocam
Degerli musterimiz, indirimli Redli Firsat 1.Donem Kampanyasi 12 aylik ilk donemi 30.06.2024 tarihinde sonlanacaktir. Kampanya degisikligi yapmadiginiz durumda 12 aylik yeni doneminiz, Redli Firsat 2.Donem Kampanyasi ile 198.04 TL karsiliginda otomatik olarak baslayacaktir. Size ozel tekliflerinizi incelemek ve yenilenmis avantajli tarifelerimize cayma bedelsiz gecis firsatindan yararlanmak icin hemen tiklayin: vftr.co/bananevar B003
Teşekkür ederim bilgilendirme için benim de 20 günüm kaldı. Sms bekleyeceğiz artık.
-
Ben taahütsüz sınırsız 417 tl ödüyordum şimdi baktım 1050 tl olmuş ne yapcaz arkadaşlar başka hangi tarifeye geçebiliriz yada iptalmi edelim
40 gb lik tarifeler ortalama 500 tl sinirsiz icin uygun fiyat
Faturasız kullanıpta, Limitsiz teklifi alanlara acaba kaç lira dan sunuluyor teklifler 🤔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Su an limitsiz tarifeler bu piyasada en iyi secenek
İki tane hattım var biri telekom biri vodafone vodofone olan çekim berbat çogu yerde istanbulda yaşıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telekom onceden vodafonedan kotuydu simdi gelistirdi epey kendini
1250 lira civarı sınırsız e sim olduğu yazıyor. Taahhüt vs yok. Bu tarz şeyler kullanan var mı?
Hotspot sınırıda yok sanırım. Vodafone'da 1000liraya hotspot kısıtlı tarifeye göre daha iyi düşündüm ama kullanmadım. Hız sınırı vs belirtilmemiş
ilocalme.coilocalMe eSIM Turkey 30 Days - Unlimited Datahttps://ilocalme.co/en/p/esim-turkey-30-days-unlimited-data
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X