< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (351. sayfa)
-
-
terabaytlarca kullanıyorum demiştin hocam belki adı konmamış bir engel vardır belli bir GB'dan sonra.
bilgisayara paylaşıldığında hotspot yapıldığının anlaşılmaması için yapılan bir ayar var ttl değerini 65 yapmak. eğer bilgisayar varsa deneyebilirsin. normal hotspot yapıldığında bağlanmıyor, ttl 65 yaptığında bağlanıyorsa hotspot engellemişlerdir kesin olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 23 Temmuz 2024; 15:38:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam bu söylediğim durum aylar önceydi. Sabit internet bağlatana kadar geçen süreçti. Hiç böyle bir durum olmadığını anlatmak için söyledim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
imkan varsa dediğimi bir dene hocam
Hocam teşekkür ettim de o kadar para ödüyoruz niye böyle şeylerle uğraşayım? Akıllı tv’de bu ayarla nasıl uğraşacağım? Ya bölgesel bir durum ya hava sıcaklığı bilmiyorum başka birşey gelmiyor aklıma.
Ttl degeri diger operatorlerin limitsiz paketlerinde ise yarar mi
Bu şekilde kullan demiyorum zaten hocam anlamak için dedim.
yarar. telekomun sınırsız sosyal medya paketleri bilgisayarda böyle kullanılabilir. Netflix, bein falan sınırsız olan telekom paketleri var mesela işe yarar.
Nereden ve nasıl değiştiriyoruz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pmden atarım
Eyvallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Vodafone'un 0.2 mbpsleri meşhurdur az çekmedim
Aslında 3G dönemlerinde AKN’li sınırsız paketi ilk çıkaran Vodafoneydi o zamandan beridir Vodafoneyi severim. 3G dönemlerinde Türk Telekomdan daha iyiydi kapsama alanı. 4G döneminde zırvalamaya başladı. Yine de şu limitsiz paketi her operatörden iyidir. Sin kartı 4G modeme takıp tüm evde terabayt bazında veri kullandığım bile oldu.
Ben de evimde öyle kullanıyorum ama oyun indirmediğim sürece 150gb geçmiyor. evimde şu an 70 mbps aldım benim için çok iyi bu açıdan şanslıyım.
-
-
Nasıl oluyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone yanımda uygulamasına giriş yapınca karşıma çıktı. Herhangi bişey yapmadım extra.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X