< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (353. sayfa)
-
-
çok saçma olmuş, hotspot sınırlı, ayrı saçmalık.
-
Hotpsot sinirsiz olmasini bende desteklemiyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman sizi konumuza bekleriz. https://forum.donanimhaber.com/dh-uyeleri-sinirsiz-mobil-internet-talep-ediyor-kampanya-baslatildi--159430875
Nasıl yani anlamadım? Niçin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten ilginç bir durum bende şuan faturamı yıllık ödediğim için Türknet den 80mbps neti 220tl ye alıyorum(güncel fiyat 400) ancak burda farklı bir durum var siz yıllık peşin ödemiyorsunuz.
Neyse en azından 3 ay ek 5gb hediye data verdiler 3 sonra bir daha bakarız tarifelere.
Hocam, telefon kullanimi ve hotspot kullaniminin sinirsiz olmasi ayri. Telefonda harcayacaginiz asagi yukari bellidir. Ancak isin icine hotspot girdigi zaman suistimale acik hale geliyor. Vodafone ilk basta boyle yapti bakti basedemeyecek geri vites yapti.
Sizi anlıyorum fakat siz hizmet veren olarak düşünüyorsunuz. Hotspot yapılmadan da sadece cepte sınırsız İnternet olsa yine suistimale açık olmaz mı? Cep teline yüzlerce film indirip bunu bilgisayara aktaranlar var. İnanın bu oran terabaytları buluyor. Üstelik hotspotsuz. Kısacası sınırsız İnternet Hot spot olsun olmasın her zaman suistimale açıktır. Yanlış anlaşılmasın bende sınırsız İnternet taraftarıyım. Zaten bir yöntem ile hotspot yasağı da aşılıyor. Yeterki sınırsız olsun internet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 1 Eylül 2024; 16:58:25 >
Hocan dogru suistimal her zaman olur. Ancak burada hakkaniyetli davranmak lazim. Benim gibi power user sayilacak biri bile 200 gb kullaniyor anca telde. Hotspot olarak ortalama 50 gb bircok kullaninin isini gorur mesela yurtdisinda boyle. Normalde yasaklari savunan biri degilim asla yanlis anlasilmasin.
Merhabalar Tarifemde internet paketleri kısmında Redli 20GB Tarifem Paketi-RED0273 diye sınırsız bir paket var ne olduğunu bulamadım da bilgi sahibi olan varmı acaba iletişim yada sosyalmedya pass midir?
-
Faturasız dan Faturalıya geçenler özellikle dikkat etmeli!;
Vodafone, yeni faturalı hat alan veya numarasını taşıyan müşterilere 1 ay, faturasızdan faturalıya geçen müşterilere ise 3 ay sonra limitsiz tarife teklifi sunar; bu süreler, ilk 3 ay cayma bedeli olmadığı için deneme süresi olarak kabul edilir.
Arkadaşlar bugün arandım vodafone dan. Limitsiz redli ekstra özel kampanyasındaydım 15gb hotspotlu olan paket. Aradılar bugün red Lite paketine geçirmeyi teklif ettiler içerik aynı 15gb hotspot geri kalan kısım sınırsız. Taahhütsüz olana 1050tl veriyordum Lite pakete 819 liradan geçişimi sağladılar.
Edit: hotspot kısmını kaldırmayı istediğimi söyledim yardımcı olmadılar. Önceden böyle bir paket olduğunu fakat bana o dönem tanımlanmadığını söyledim yardımcı olmadılar. Çok diretmedim ekstra indirim teklifinde vs bulunmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuslatteri -- 24 Eylül 2024; 10:46:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Büyük ihtimalle iletişim pass dir.
-
Yani bu fiyatlardan aşağı doğru düzgün tarife kalmadı. İhtiyaca göre geçilebilir
limitsiz red limitsiz taahhutsuz fiyatın ne oldu hocam
Arkadaşlar merhaba redli limitsiz tarifesinde 5. yılım ilk abonelerden biriyim. Aralıkta sözleşme bitiyor. Şu an paylaşım limitsiz kullanıyorum. Süre bittiğinde tekrar paylaşım sınırsız olanı verebilirler mi bunu tekrar alan arkadaşlar var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yeni tarifeye gerek yok taahhütsüz devam et
Taahutsuz devam et. Bu tarifeyi artık kesinlikle vermiyorlar bilgin olsun
Redli limitsiz ilk tarifenin taahhütsüz ücreti ne oldu arkadaşlar, sır gibi saklanıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X