Şimdi Ara

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.268
Cevap
118
Favori
513.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5G'ye hatta 6G'ye en hazır tarife bence bu.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Aralık 2024; 19:36:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GYA kullanıcısına yanıt
    Zaten olması gereken bu, İnşallah görürüz o günleri.

Önce bir 5G gelsin, sonrasına bakarız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam, Yanımda uygulamasında, hesaba giriş yapmadan ana ekrandan TL yükle menüsü yoluyla faturasız hatta TL yükleme yapabilen var mı? Beklenmedik hata oluştu diyor kaç gündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Aralık 2024; 23:6:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hocam elimizdeki geçersiz olursa ikiz sim nasıl oluyor? Bayilere ikiz sim ver diyince yasaklandı o diyorlar işin püf noktası nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt

elimdeki sim neden geçersiz olsun onu anlamadım ama bayiler sallıyor yasaklandığı falan yok. şikayet vardan twitterdan falan sıkıştırın belki çözerler.

hocam yazmışsın ya eski sim iptal oluyor diye ondan dedim

ikiz simi alabildiğinde eski sim iptal oluyor hocam. eldeki sim iptal oldu ikiz simi de bulamadım durumu olmaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 23 Aralık 2024; 11:59:53 >

yani ben bayiye gidip ikiz sim istiyorum dediğimde bana 2 adet sim veriyor ve mevcuttaki simim iptal oluyor toplamda elimde 2 sim oluyor 2sini de aynı anda veriyor doğru mu hocam

aynen öyle hocam doğrudur, iki tane yeni sim vermeli size

anladım hocam ama ben 3 operatörde hangi bayiye sorsam hepsi kaldırıldı yasak o dedi siz hangi bayiden aldınız istanbuldaysa gidip oradan alayım

Ben alalı yaklaşık üç sene oldu. gerçekten bulması zor bayiler bilgisiz, müşteri hizmetlerini darlamanız lazım şikayet sitelerinden şikayet oluşturun. böyle bir hizmet var, hizmeti sunan yok.

https://www.sikayetvar.com/vodafone/vodafone-bayilerinde-ikiz-sim-kart-bilgi-eksikligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 23 Aralık 2024; 16:11:28 >
  • GYA kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkemize 7G’de gelse sadece telefonda operatör kısmında yazacak muhtemelen 7G döneminde bile gerçek 4G hızlarını göremeyeceğiz. Çok umutlanmayın derim. Bulunduğunuz yerde 100mbit hızı görünce şükredin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Şu meselenin gereksiz abartıldığını düşünüyorum. Ülkedeki 4G hızları gayet dünya standartlarına yakın ve hatta bazı yerlerde biraz daha iyi bile sayılır. Vodafonenin falan bazı ölü belgeleri var oralarda hız rezalet falan ama genele bakınca 30Mbps altı hız alınan bölge neredeyse yok, çoğu kalabalık bölge 70-150Mbps hız veren istasyonlara sahip.Avrupada veya dünyanın başka bir yerinde de hızlar uçup kaçmıyor hep bu düzeyde.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Limitsiz tarife diğerlerinde neden yoktur?

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Bence sen yaşadığın yere göre konuşuyorsun. Vodafone 3G zamanları, 4G döneminin başında Telekomdan da iyiydi. Sonra yıllarda, özellikle Avea’yı Türk Telekom satın aldıktan sonra Vodafone geride kaldı. Şu zamanlarda ben Vodafone’nin bırak internetini, sesli görüşmesinin bile sağlıklı yapılmadığı yerlere ve merkezi yerlere çokça şahit oldum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

iki ay önce Türkcell timleri bana da aysını dedi. Şikayetvara yazdım. Benle ilgilendiler sağolsun.

• Drak44 D kullanıcısına yanıt

Bak o çok saçma işte. Altyapısı bizimkine kıyasla berbat bazı ülkeler bile bizim 20GB kullandığımız paralara 100GB paket satıyor. Ciddi paralar isteyip belli sınırlar koysalar da hepsinde sınırsız paketler var. Aslında sınırsız pakete biraz da BTK nın normalde ev interneti için olması gereken AKN kararının mobilde de geçerli olması engel oluyor ama tek sorun o olsa yine 100GB gibi paketlere normal fiyatla ulaşırdık.

Vodafone 4G nin ilk gününden beri berbattı, son birkaç senede toparladı. Toparlamış hali de diğerlerinden geride doğrudur ama şuanki hızları çoğu yerde iyi. O dönem 3G nin ortalama hızını 10-20Mbps bandına sabitlemiş Vodafone 4G ile neredeyse hiçbir bölgede 5Mbps yi geçemiyordu, spesifik bölgelerde bile 50Mbps gibi bir hız veremiyordu adamlar. O dönem ilk ve son defa bir operatörden hız sorunu kaynaklı ayrıldım.

Bir bölgeye göre konuşmuyorum bu arada. Belki tüm ülkeyi bilemem ama birçok şehirdeki genel deneyimim bu yönde idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 23 Aralık 2024; 18:22:44 >

Hocam zaten ben paketteki GB hiç bitmediği yani tarifenin aşım yapma derdi olmadığı için için öyle dedim. 

Yoksa zaten Ben Vodafone'dan 50 mbps gördüğüm zamanlar bile hızından memnundum. O yüzden 100-120 mbps ile mutluyum sıkıntı yok. 

Belki de Vodafone'dan kesinlikle bir Turkcell performansı beklemediğimden dolayı memnunumdur kim bilir.🧐

Çünkü her insanın beklentisi farklı gidip de Turkcell gibi 150+ mbps internet performansı bekleyen birisi Vodafone'dan 50-85 mbps hız aldığı için memnun kalmayabilir ya da Tam aksine yüksek hız yerine paket doluluğuna önem veren kişilerde 50-85 mbps aldığı için Vodafone'dan çok fazla memnun kalabilir.

Çünkü Turkcell mesela yüksek hız sunmasına rağmen sınırsız bir paket sunmuyor. Fakat Vodafone sunuyor

Yani operatörler konusunda belki f/p biraz göreceli bence. İlk önceliğin hangisi onu verebiliyor olması daha önemli bence.

Ben bu sene içinde ilk girdigim bayiden almıştım, hangi ildesiniz

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.