Şimdi Ara

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.384
Cevap
120
Favori
519.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OKÜ

SINIRSIZ RED TARİFELERİ HALA 15 GB HOTSPOT'lu müdür?

Hala öyle diye biliyorum yani evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Tarifeye şimdi geçtim Vodafone dün geçtim. Sınırsız trafiye ihtiyacım var nasıl yol izlemeliyim? Demin faturasizda idim.. faturasizdan faturalıya geçme amacım kesinlikle redli Max tarifesidir. Yardımcı olacak var mı?
    Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahramanmaras000 -- 1 Şubat 2025; 1:54:14 >
  • Vodafone un limitsiz tarifelerde ki hız kısıtlaması hala devam ediyor mu? Bu problemi aşmanın bir yolu var mı acaba? İkinci hattı bir süre Vodafone a taşıyacağım ama kafama takılıyor bu konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mtnedm82 M kullanıcısına yanıt

En üst pakette yani sınırsız red max (tarife ismi değişmiş olabilir) tarifesinde hız limiti yok diğer paketlerde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 2 Şubat 2025; 20:17:3 >
  • GYA kullanıcısına yanıt
    Hız kısıtlamasından kastım bu değil hocam. Örneğin kotalı tarife kullanan biri speedtestte 150 mbit alırken red Max kullanciisi 50 mbit alıyor

Şu ana kadar öyle bir şeye denk gelmedim hocam.

Üstteki arkadaşın da bahsettiği gibi 5 - 10 Mbps ve de hız sınırsız tarife satışa devam ediyor.

Hiç öyle bir şeye rastlamadım. Bulunduğunuz yere konuma göre değişiyor sadece.

Hocam yanlış bilmiyorsam tarife detaylarında 100 gb'dan daha fazla internet harcadıysanız aşırı yoğunluk olan yerlerde/zamanlarda hızı düşürme hakları var.

Tabii ben de sınırsız red max kullandığım için söyleyebilirim ki pek hız düştüğünü hissetmedim.

En fazla senin dediğiniz gibi bazen 150 alıyorken 50 alıyor oluyorum ki bu da fazlasıyla yüksek bir hız zaten

Bunun dışında sim kartı yeniletmeyi deneyebilirsiniz. Tabii telefonun maksimum desteklediği hız da hızın az gözükmesinde etkili olabilir.

2024 model bir telefonla 2019 model bir telefon aynı hızları vermeyebilir yani.

Sonuçta telefon modemleri değişiyor yeni teknolojiler geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 2 Şubat 2025; 20:27:55 >
  • GYA kullanıcısına yanıt
    Öyle bir madde var ama sanırım formalite den ibaret.

Kaç kere 100 GB+ kullanım yaptım, bir sorun yaşamadım.

• 100gb olayı yok yıllardır kullanıyorum. Ayriyetten tarifede hız sınırı yok ise (5mb veya 10mb gibi) hız sınırı yok.

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Hocam zaten ben de bir sorun yaşamadığımı

ifade ediyorum.Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)  Formaliteden de olsa hakları var. Geçecek olan arkadaş bilsin diye söyledim.Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) 

Ortalama ne kadar data kullanıyorsunuz hocam? Sanırım forumdaki en hardcore user siz olmalısınız :)

Değişiyor, bazen aylık kullanımım 100 GB altında da olabiliyor.

Bulunduğunuz konumda düzelme var mı peki eskiye göre hız olarak

Bence var gibi, bazen yine eskisi gibi kötü hızlar da aldığım oluyor, ama bu son zamanlar da ki 5G haberlerin den sonra, aldığım hızlar eskiye nazaran daha iyi hale gelmeye başladı.

Misal bu geçen ayın kullanımı diyebilirim; Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Bende farklı illerden gelen speedtestlere bakıyorum düzelme var gibi. Hatta Ankara'da birkaç kez hız deneyimiyle ilgili 2 kat arttırdık hızları diye reklam falan gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Yokizm

Bence var gibi, bazen yine eskisi gibi kötü hızlar da aldığım oluyor, ama bu son zamanlar da ki 5G haberlerin den sonra, aldığım hızlar eskiye nazaran daha iyi hale gelmeye başladı.

Misal bu geçen ayın kullanımı diyebilirim; Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)

güncel tarife önerin var mı operatör farketmez taşımayla geçilecek en düşük 20gb

• 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.