Şimdi Ara

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.351
Cevap
120
Favori
516.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen öyle ama bende merak ettim bu yöntemi :) neler değişti de vpn sorun olmadı? Neyse bir kenarda dursun bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

senin bildiğini özellikle denedim hocam. diğer yöntemlerin de biri benim icadım Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) ihtiyaç halinde yazabilirsin anlatırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkürler :). Müsait zamanında boxda denediğin yöntemi özelden atarsan memnun olurum. Bir fark var mı ona bakarım. Belki ben bir yerlerde yanlış yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 20 Ocak 2025; 22:32:31 >
  • Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)

10 mbps limit olmasa geçmeyi düşünebilirdim. Bulunduğum yerde internet altyapısı yok 4g internet lazım mecbur ama bu hız hiçbir işe yaramaz. Alternatif önerisi olan var mı yada hız sınırsız tarifeye geçmenin bir taktiği falan var mı?

• 2JZ GTE kullanıcısına yanıt
    Bir kaç ay sonra üst tarife, yani hız sınırsız teklif ediliyor hocam, bi süre 5 veya 10 Mbps hız sınırlı kullanıldıktan sonra tabii.

• Beyler benim de bir alengirli sorum olacak

Gerçi pek alengirli sayılmaz, ücretini verip kullanacağım için.

Soruya gelecek olursak, E-SIM içeren bir telefonla turist E-SIM uygulamaları ile Türkiye de sınırsız internet kullanabilen oldu mu hiç?

Daha önce soruldu ise kusura bakmayın, E-SIM uyumlu cihaz alacağım ondan merak ettim, misal örnek vermek gerekirse;

Turkcell den en uygun SMS ve Dakika içeren tarifeyi alırsınız ve de interneti de bu dediğim şekilde sınırsız olarak alırsınız.

Yapan oldu mu hiç böyle?

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    İlk 1-2 günlük sınırsız paketler ile test yaparım, dediğim gibi olmazsa eski usul devam ederiz

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

Esim paketleri şu yönden kötü, Roaming yaptığı için Ping çok fazla oluyor. Bir de sınırsız paketlerin çoğunda AKN var olmayanını bulmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 23 Ocak 2025; 19:19:51 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Evet bazı incelediklerim de belirli bir kullanım dan sonra 1 Mbps veya 512 Kbps'e düşüyormuş, tamamen sınırsız olanını bulmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.