< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (365. sayfa)
-
-
Hocam haklısınız ben bile 100 150 megabit arası hızlar alıyorum ki bölgemde Vodafone iyi
Tahminimce Turkcell 400 500 mbps arası verir Türk Telekom 300-400 mbps arası Vodafone'da herhalde 150-250 mbps Arası verir.
fakat bir tık kötü de verse hızı Diğerlerine nazaran yine de seviyorum yani sınırsız verince tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 13 Ocak 2025; 23:46:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
millet kötü bilsin Vodafoneu gelmesin ki bu hızları almaya devam edebilelim. diğer konulara Vodafone çöp yazın bol bol
Katılıyorum Hocam Çünkü kimse kötü diye düşünüp kullanmazsa bizim alacağımız hız da artıyor çünkü.
Bir de çok fazla müşterisi olursa sınırsız vermeyi durdurabilirler belki mevcut kullananlar dışında
Şahsen çok fazla tarifeleri takip etmesem de en son baktığımda Turkcell 100 GB sosyal medya veriyor Fakat sınırsız sosyal medya vermiyordu
Türk Telekom da sosyal medyayı sınırsız verip tam sınırsız tarife vermiyor ( eskiden sunulan ve halihazırda bu tarifeyi kullanan müşterilere taahhütsüz olarak hala verildiğini duyduğum "pttcell beklenen tarife" hariç)
Yani gördüğüm kadarıyla kullanım oranı arttıkça verilen tarifelerdeki miktar. azalıyor gibi. O yüzden vodafone gizli kalmalı yani tercih edilmemeli çok fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 14 Ocak 2025; 0:0:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öyle bir şey yok durdurmak falan, 5G gelince seve seve verecekler.
Artık bu yoldan dönüşü yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım 5G gelince sınırsız tarifeler herkese sunulur da rekabet olur sınırsız mobil internet sektöründe de.
Öyle bir rekabet 5G sonrası olursa şuan vodafone'dan memnun olmama rağmen diğer operatörleri özellikle de Türk Telekom'u merak ederim yani.
Mesela 700-900 arasına hız ve hotspot limitsiz tarife verirse bir düşünürüm Türk Telekom'u da ilerde
Fakat öyle bir rekabet olmazsa Vodafone'dan devam
Olur İnşallah.
Bize olumlu senaryo da en erken açılışı yine Vodafone yapar diye düşünüyorum, ardından Türk Telekom, en son Turkcell...
Bence bu sıralama ile sınırsız tarifeleri vermeye başlayacaklar.
Öyle deme SAW da 4G hızı akşam saatlerinde 0.3Mbps falandı internete girilmiyordu Vodafone ile 😀
İstanbul havalimanı 5G test sahası olduğu için orada rekor denemesi yapıyorlar bir nevi, ben de 1300Mbps gibi bir şey gördüm orada.
turkcell 100 gb sosyal medya dediğine baktım 1750 TL diyor
turkcellde sınırsız bir şey yok. sadece gnc+ paketlerde sınırsız whatsapp gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 14 Ocak 2025; 1:4:52 >
Sene sonu Vodafone'un Limitsiz tarifeler için çekeceği fiyat
1450tl'ye taahhütsüz olarak sınırsız internet kullanan vodafone Sınırsız Red Max kullananıcıları anlık:
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=OVh0bMNSFss
Temmuz ayında taahhüdüm bitiyor Fakat bu tarife yükseltmeyi falan düşünmüyorum taahhütsüzden devam
Tamamen bütçe meselesi.
Taahhütsüz de devam edilebilir veya zam gelme riskine karşın taahhüt verilip devam da edilebilir, ben de muhtemelen bir süre taahhütsüz devam eder, sonra da sözleşmeyi bir sene daha uzatırım.
Hocam özellikle limitsiz tarifeniz varsa bence her sene yeni bir taahhüt yapmamak daha mantıklı çünkü eski tarifelerin zam yapılmış taahhütsüz fiyatı bile uzun vadede yeni bir tarifenin taahhütlü fiyatından daha uygun oluyor bence
Başka operatöre geçebilme özgürlüğü de cabası
Bir de limitsiz tarife kullanıyorsanız yeni bir taahhüt karşılığında daha yüksek içerik de almıyorsunuz ki zaten. Yani 15gb hotspot limiti 50gb veya sınırsız olmuyor mesela.
Eski tarifelerin taahhütsüz fiyatları bazen yeni tarifelerin taahhütlü fiyatından daha uyguna gelebiliyor
Bunun en büyük örneği ilk çıkan limitsiz redli tarifesidir
Zamanında 169 liraya ilk çıkan yani hotspot ve hız limiti olmayan limitsiz redli tarifesini alanlar haziran 2024'ten bu yana değişmediyse şuan 470 TL'ye kullanıyorlar o tarifeyi.
Şu anki limitsiz tarifelerde ise Hem 15gb hotspot limiti var hem de 900-1000 tl civarında satılıyor.
470 tl'lik fiyat bilgisi için kaynak:
https://eksisozluk.com/limitsiz-redli--6372541?p=4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 14 Ocak 2025; 2:41:21 >
-
Vodafone 5g de kendini toparlarsa büyük müşteri toplayacak sınırsız tarifelerden ama daha çok var ihaleye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X