Bu fiyatı indirmenin bir yolu var mı acaba hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (376. sayfa)

-
-
300-400 GB rahat kullanıyorum hocam. Evde sabit internetim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman en iyi secenek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şikayetvara bir yazın belki ise yarar
İşin komik tarafı Tahattütsüz ile arasında sadece 200 lira fark var. Biraz beklesem acaba indirim yaparlar mı acaba? Yoksa daha fazla bindirim mi yaparlar?:))
Zaten oradan yazdım beni öyle aradılar. Zorla 990 TL ye 10 mbps paketi vermeye çalışıyor kabul etmedim. Sonra yine arayacaklar hız sınırsız için fiyatını sordum 1250 TL dedi bakalım nolacak
Fiyat artabilir hocam. Yerinizde olsam full sinirsizi su ortamda ne fiyattan olsa alırım.
Teşekkürler hocam.
Hotspot kotası için özel yontemler var sinirsiz değil normalde ama özel mesajdan anlatırım.
Anlatırsanız çok memnun olurum hocam. Aslında daha önce yapmıştım ama şimdi unuttum o yüzden telefona 2 senedir format bile atmıyorum yapamam diye:))
Haha :) atabilirsiniz onunla alakası yok. Yalnız özel mesaj alımına kapalı profiliniz PM atamiyorum
Düzelttim hocam atabilirsiniz şimdiden teşekkürler:))
Arkadaşlar, inat ettim 399tl ye paket almıyorum 2 haftadır.. 12 ay sabit fiyatlı faturalılar 250tl den başlıyor, faturasız daha uygun bir seçenek yok mudur ??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildiğim kadarıyla 990TL ye hız sınırsızı verebiliyorlar özel teklif ile. Uygulamadan teklif gelince 1200 oluyor ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 13 Mart 2025; 23:57:20 >
Root olanlar VPN hotspot kullansın
Özel teklif olayı nasil oluyor?
Şikayetvar gibi yöntemlerle. Her zaman olmuyor yüksek fiyatlar da sunabiliyorlar ama Max için telefonda o fiyatla teklif alanlar ve kullananlar gördüm.
Anladım hocam. Vodafone un sikayetvari dikkate alması güzel bir olay. Türk Telekom un umrunda bile olmuyor
Türk Telekom’un da belli yolları var müşteri hizmetleri ile halledilir, sadece Turkcell bu konuda aşırı umursamaz.
Evet müşteri hizmetleri ısrarcı olunca yardımcı oluyor. Turkcell'in hiçbir hizmetini kullanmadığım için bilmiyorum ama doğrudur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X