Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (377. sayfa)

-
-
Türkcel deyim şimdilik bu tarifeye numara taşıma ile en kolay nasıl geçilir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Red tarifelerin yüksek kotalı bir paketine geçiyorsunuz teklif birkaç ay sonra geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodofone nasıldır her yerde çeker mi kullananlar yardımcı olabilir mi kararsız kaldım da
-
Bazı yerlerde çok iyi çıkıyor Bazı yerlerde hiç çekmez Bu tamamen sizin yaşadığınız yerdeki şebeke ve baz istasyonları ile alakalı.
Bu bilgiye nasıl ulaşabilirim vodofonenun baz istasyonlarının nerede oldugu iyi çektiği yerler falan
-
Onu test etmenin tek yolu Vodafone bir hat bulup oturduğunuz seyahat ettiğiniz ve işinizin olduğu bölgelerde hız testleri yapmak.
Yıllardır kullanıyorum çekmeyen yere rastlamadım. O eskidendi.
Benim evimde bazı odalarda telefon görüşmesi yaparken bile kesiliyor hocam hız testi yaptığım zaman da hızım 0 ile 1 arası çıkıyor
İlçemizden yola çıkıp köylere ve diğer illere uzanan yolda VF bulmak zor.
Mesela köyümüzde ve civarında VF hiç yokken Turkcell sadece ücrada kalan 1 köye konteyner baz istasyonu kurduğunu gördüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
-
100gb olayı uygulanmıyor.
Sizin gösterdiğiniz tarifenin hız sınırlamasız yani Sınırsız Red Max olanındayım 100 GB olayı pratikte uygulanmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut paketiniz faturasız mı ?
-
Teşekkürler bilgi için.quote:
Orijinalden alıntı: GYASizin gösterdiğiniz tarifenin hız sınırlamasız yani Sınırsız Red Max olanındayım 100 GB olayı pratikte uygulanmıyor
Beni 2 gün önce yine aradılar. Hız sınırsız olan paketi vermediler önce 990 TL'ye hız sınırlı olan paketi verip bir ay sonra teklif gelecek falan dedi. Bende kabul etmedim iyi tmm siz bilirsiniz dedi kapattı:) ve daha da aramadılar. Her gün 2 kez arıyorlardı:)
Şimdi 990 Tl ye o pakete geçsem mi bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şikayetvar a yazdınız mi
Ayrı bir konu açmadım. Daha önce açtığım konunun altına yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X