Şimdi Ara

Vodafone Sınırsız YouTube Paketi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
41.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

Turk telekomda var mi ki guzel paket ise yarar sabit hiz versin 1 mbit mesela 360 p izleyelim sinirsiz ona bile raziyim

1 megabit internet hiç bir zaman vermezler mobilde boşuna beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkyb

quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

Turk telekomda var mi ki guzel paket ise yarar sabit hiz versin 1 mbit mesela 360 p izleyelim sinirsiz ona bile raziyim

1 megabit internet hiç bir zaman vermezler mobilde boşuna beklemeyin.

Yok hocam beklemiyorum youtube icin dedim onu mesela 17 liraya 1 gb kota atiyorum ondan sonra 1 mbit sabit hiz sadece youtube da gecerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone Sınırsız YouTube Paketi
  • Sınırsızı kim satıyor?

• Paket hala gecerlimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telefonunu seven bilge

Vodafone hızı ile canlı yayın izlemek mümkün mü?

Türkiyenin en rezil operatoru Vodafone. Kendini 4G olayından sonra bitirdi
  • Ben de kullanıyorum bu paketi. Ev internetini kapattım. :)

Köyün birinde Motorola Atrix 4G ile hotspot yapıyorum, yani H+ bile yok telefonda H ile bağlanıyor, ona rağmen 1000KB/s hızını aşıyorum youtubeda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 24 Mayıs 2017; 14:7:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

Ben de kullanıyorum bu paketi. Ev internetini kapattım. :)

Köyün birinde Motorola Atrix 4G ile hotspot yapıyorum, yani H+ bile yok telefonda H ile bağlanıyor, ona rağmen 1000KB/s hızını aşıyorum youtubeda.

Youtube video indiremiyoruz dimi hicbir sekilde :)
    Bende vodafone'a gecicem bu ay sonunda 7 GB 30 lira+bu paketi alicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Mayıs 2017; 17:21:3 >
  • Telefonu hotspot yapıp bilgisayardanda izleyebilirsiniz video. YouTube adresinde yaptığınız veri harcamaları kesinlikle kotadan düşmüyor.

Ek olarak paketi alırken 1 GB'ta normal internet paketi veriyor Vodafone. Hani olurda YouTube harici siteye girerseniz fatura yazmasın diye.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    İndirebilirsin hatta 4K indir. :)

Farkeden bişey yok izlemekle indirmek arasında, iki türlü de googlevideo.com sunucusundan çekiyorsun.

Bu arada bu kampanyaya her isteyen geçemiyor sanırım, kendileri teklif ediyor, vodafone'a geçip ortada kalma ihtimalin var bunu bir sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 24 Mayıs 2017; 18:27:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

İndirebilirsin hatta 4K indir. :)

Farkeden bişey yok izlemekle indirmek arasında, iki türlü de googlevideo.com sunucusundan çekiyorsun.

Bu arada bu kampanyaya her isteyen geçemiyor sanırım, kendileri teklif ediyor, vodafone'a geçip ortada kalma ihtimalin var bunu bir sor.

Freezone'a ozel sıkıntı yok :)

• quote:

Telefonu hotspot yapıp bilgisayardanda izleyebilirsiniz video. YouTube adresinde yaptığınız veri harcamaları kesinlikle kotadan düşmüyor.

Ek olarak paketi alırken 1 GB'ta normal internet paketi veriyor Vodafone. Hani olurda YouTube harici siteye girerseniz fatura yazmasın diye.

Guzel vallahi kesin vodafone'a geciyorum 7GB 30 lira birde bunu alirim rahat olur universitedeki evde interneti kapatmistim zaten 1 yildir mobil kullaniyordum simdi daha rahat olur :)

• Güzel paket

• devam ediyormu abonelik hattın birini taşıyayım.?
  • quote:

Vodafone'nun kişiye özel tekliflerden boşuna link isteyip durmayın.

http://www.vodafone.com.tr/Red/pass.php?request=video

• feveran42 kullanıcısına yanıt
    o tarihte kişiye özeldi, 17 TL idi, sonra video pass çıktı
  • Red pass video uyesiyim.aylık 12 tl. 480 p den fazlasını açamıyorsun. Kotandan gidiyormuş. Birde youtube reklamları bizden internetten gidiyormuş. 1080p reklamları izlemeden youtube özelliği var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

Red pass video uyesiyim.aylık 12 tl. 480 p den fazlasını açamıyorsun. Kotandan gidiyormuş. Birde youtube reklamları bizden internetten gidiyormuş. 1080p reklamları izlemeden youtube özelliği var mı?

Nasıl hocam memnun musun, veya saat gibi bir kısıtlama var mı?

• memnunum. 50 gb ı geçerse seni vodafone izler diyor. benim çocuk video izliyor. 80 gb ı geçen ay aştı. sadece bunun reklamları benim neti yiyor yemese süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

memnunum. 50 gb ı geçerse seni vodafone izler diyor. benim çocuk video izliyor. 80 gb ı geçen ay aştı. sadece bunun reklamları benim neti yiyor yemese süper olacak.

buyur reklamsız youtube hocam.

http://iytbp.onlineyoutube.com/

microg ve latestdaki dosyayı indireceksin 64 bitse telefon arm64 siyah tema istiyorsan arm64black kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 18 Aralık 2017; 17:4:2 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.