Şimdi Ara

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
20
Favori
90.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 tane inceleme geldi, hafta içinde sdn gibi kanallardan da inceleme videosu gelir.
  • Nasıl sipariş vereceğiz arkadaşlar o belli mi ? Bayinin birine sorduğum da bilgi verilmedi bize, gibi bir yorum aldım. Net bir bilgi varsa (ön sipariş olarak) almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbkk

Nasıl sipariş vereceğiz arkadaşlar o belli mi ? Bayinin birine sorduğum da bilgi verilmedi bize, gibi bir yorum aldım. Net bir bilgi varsa (ön sipariş olarak) almayı düşünüyorum.

Önsipariş site üzerinden veriliyordu ancak kaldırılmış sanırım baya kişi başvurdu 1 Temmuz'dan itibaren bayilerde 899 TL den satilacagi duyuruldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam sitedeki bölümden başvuru yaptım. Ürün fiyat performans ürünü, inşallah fiyat olarak 699 dan kalmaya devam eder.
  • Beklemedeyiz. Ön siparişleri ne zaman verirler acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Beklemedeyiz. Ön siparişleri ne zaman verirler acaba?

Önsiparişlerde 1 Temmuz'dan itibaren verilmeye başlanır bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde 899tl olarak fazla bence,699tl olarak satılsaydı bütün o fiyat aralığındaki f/p telefonları çok rahat sollardı...Keşke 699 dan satılsada bende alsam ama ben ZF5 ile devam edicem gibi görünüyor
  • SDN incelemesi konuya eklenmiştir.
  • ön sipariş limiti dolmuş diye yazmışlar.
    faturaya ek nasıl olacak acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu alacaksanız android m ye güncellenmeyeceğini bilerek almanız, zte nin operatör cihazları güncelleme almaz, bi ihtimal blade s6 modelinin kırmaları olduğu için onun alacağı güncellemeleri yükleyebilirsiniz diyeceğim de onlar da güncelleme almaz diye düşünüyorum. çinliler sürümden kazandığı için çok cihaz satmak için mantar gibi cihaz icat ediyorlar. çıkan cihazların desteği kısa süreli oluyor.
    mesela t50, intouch 4 ve daha eski cihazlara bakarsanız bunun ve t60 ın android m ve sonraki sürümleri almayacağını söyleyebiliriz.
  • Turkcell T60 satışa başladı kodlar geldi ceplere. Ama ciddi kararsızım bu cihazla aralarında. Vodafone Shiftdelete incelemesinde Antutudan 21000 puan almış. GM disvoryde 4g de o puanı alıyor. Full hd snapdrogon 615 için fazla gibi.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme almamasinin ne sikintisi oluyor ? Cihazlar güncelleme aldikça daha cok rem tüketmeye başliyor.

• quote:

Turkcell T60 satışa başladı kodlar geldi ceplere. Ama ciddi kararsızım bu cihazla aralarında. Vodafone Shiftdelete incelemesinde Antutudan 21000 puan almış. GM disvoryde 4g de o puanı alıyor. Full hd snapdrogon 615 için fazla gibi.

Kodlar geldi derken? Ne kodu hocam?

• Ön sipariş verenlere geldi kardeş indirimli alsınlar diye

• quote:

Ön sipariş verenlere geldi kardeş indirimli alsınlar diye

T50 indirimli olarak kaç tl ye alınıyor?

• T60 hocam 799 tl ye alınıyor

• Keşke 699'dan alabilseydim bu telefonu :(
  • Bu telefon "zte blade 6 lux" isimli model

• caglar_sss kullanıcısına yanıt
    Evet, gariptir ki model çine özel olarak duyurulmuş, ztenin global sitesinde dahi hiçbir bilgi yer almıyor telefon ile ilgili.
  • bende internetten ön sipariş formu doldurmuştum.

Biraz önce sivas ta vodafone merkezinden aradılar ön sipariş formu doldurmuşsunuz telefon yarın akşam üstü elimizde iftardan sonra gelip istersem alabileceğimi söylediler.

Yarın gidip bakacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.