Şimdi Ara

★ Vodafone Smart 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
20
Favori
90.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fairtail

quote:

Orijinalden alıntı: Bekirr27

quote:

Orijinalden alıntı: mickey444

sar değeri hakkında hiç bi yerde birşey yazmıyor

Bende dikkat ettim hiç dile getirmediler sar degerini yüksek diye mi gizliyorlar anlamadim

Zte blade s6 da baş 0,78 vücut 0,67 bu telefonda muhtemelen bu değerlere yakındır

Ortalama bir deger yaniliyor muyum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki değerler zte blade s6 ya ait değerler ama Vodafone smart zte blade s6 lux diye geçiyor ona ait olan değerler muhtemelen yakındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t60 incelemesinde 1 e yakın olduğu gibi bişiler diyorlardı,sonuç ta o da zte,bence sar değeri önemli,umarım düşüktr
  • greenman G kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim bilgilendirme için.

• on sparis bi daha acilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwhuT

on sparis bi daha acilir mi?

Açılmaz artık 1 Temmuz da satışa başlanacak ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb arkadaslar,bayiden aradilar cihazi almak istiyorsaniz ogleden sonra gelecek dediler bende gidip aldim 699 liraya,yeni kullanmaya basladim sorulariniz olursa elimden geldigince cevaplamaya calisirim...

• Bu arada on kayit yaptirmistim bilginiz olsun...

• tankii T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, ne zaman ön sipariş vermiştiniz, saat kaç gibi. Ek olarak teslim almanız için ne zaman aradılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankii

Mrb arkadaslar,bayiden aradilar cihazi almak istiyorsaniz ogleden sonra gelecek dediler bende gidip aldim 699 liraya,yeni kullanmaya basladim sorulariniz olursa elimden geldigince cevaplamaya calisirim...

Bizi arayan olmadıgına göre ilk 200 kişi içinde degiliz. Telefonla ilgili ilk düşüncelerin neler sarjı felan nasil gidiyor

• Tlf nun tanitimi yapildi ben tesedufen denk geldim ve kaydimi yaptim yalniz saatini hatirlamiyorum aksam uzeri 5-6 gibiydi persembe aradilar cumartesi oglenden sonra tlf gelecek alabilirsiniz diye...

Sarji kullaninca yazarim daha dun gece actim cihazi...

Ekran cok guzel...

Kameralar hosuma gitti bana yeterli geldi...

Tlf bekledigimden hafif ve estetik...

Yuklu vodafone programlari kaldirilabiliyor...

Oyun oynamam ama her oyunu kaldirir diye dusunuyorum yigenimin daha dusuk ozellikli tlf nu bile oynattigina gore...

Donma takilma yavaslama olmuyor...

• tankii T kullanıcısına yanıt
    Kardeş sar Değeri hakkında kılavuzda birşey yazıyo mu

• Gorilla glass olmaması kötü oldu, sırf o yüzden alamam bu telefonu. Discovery de bile var bu. Sony gibi dragontrail kullansalardı da olurdu ama sağlamlık ön planda benim için.

• 699 a satsa piyasayi sallardi Vodafone

• Noldu bu ön sipariş işi ya

• quote:

Tlf nun tanitimi yapildi ben tesedufen denk geldim ve kaydimi yaptim yalniz saatini hatirlamiyorum aksam uzeri 5-6 gibiydi persembe aradilar cumartesi oglenden sonra tlf gelecek alabilirsiniz diye...

Sarji kullaninca yazarim daha dun gece actim cihazi...

Ekran cok guzel...

Kameralar hosuma gitti bana yeterli geldi...

Tlf bekledigimden hafif ve estetik...

Yuklu vodafone programlari kaldirilabiliyor...

Oyun oynamam ama her oyunu kaldirir diye dusunuyorum yigenimin daha dusuk ozellikli tlf nu bile oynattigina gore...

Donma takilma yavaslama olmuyor...

dostum eşime almayı düşünüyorum ama şebeke üzerinden görüntülü arama var mı?
  • Mrb...Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok sanırım,o kadar arama seçeneğine baktım sadece normal arama yapıyor...
  • mrb arkadaşlar cihazı almak isteyen olursa satabilirim bilginiz olsun,yurt dışından cihaz getirdi arkadaş soğolsun...
  • Benide az önce aradılar telefonu indirimli alma hakkına sahip olduğumu çarşamba günü gelip telefonu alabileceğimi söylediler bende şuan şehir dışındayım sonra alabilirmiyim dedim ama bilemeyeceğini söyledi vodafone müşteri hizmetlerini aradım ama vodafonlu olmadığımdan ulaşmak biraz sıkıntılı oluyor benden başka kimsede alamazmış telefonu ne yapacaz bilemedim

• quote:

mrb arkadaşlar cihazı almak isteyen olursa satabilirim bilginiz olsun,yurt dışından cihaz getirdi arkadaş soğolsun...

Hocam eğer beni aramazlarsa sizden alabilirim.Ne kadar fiyat düşünüyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.