Şimdi Ara

Vodafone Smart 6 (Ön sipariş 699 TL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone'un yeni telefonu fiyat performans olarak oldukça verimli gözüküyor. Tabi ki incelemelerini beklemekte fayda var.

Ürünün orijinali Zte Blade S6 plus. Turkcell'in T60'ının (Zte Blade S6) abisi diyebiliriz.

Daha büyük ekran, daha büyük batarya ve daha ucuz fiyatı ile oldukça dikkat çekici bir ürün.

Özellikleri:
    Boyutlar
    155.85 x 77.4 x 8.35 mm
    Ağırlık
    151 g
    Ekran
    5.5“ Full HD Ekran
    Kamera
    13MP Arka + 5 MP Ön Kamera
    Plattform (OS)
    Android™ 5.0.2, Lollipop
    İşlemci
    1,5 GHz Sekiz Çekirdekli, Qualcomm MSM8939
    Bellek
    16 GB Dahili Hafıza (128 GB'a kadar Micro SD), 2 GB RAM
    Pil kapasitesi
    3000 mAh, Qualcomm® Quick Charge™ Teknolojisi
    Şebekeler
    GSM/EDGE/3G/4G
    Kutu içeriği
    Şarj Aleti, USB Kablosu, Kulaklık, Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Daha detaylı incelemek isterseniz:http://telefondestek.vodafone.com.tr/web/vodafone-smart-6/

Bunlara ek olarak Vodafone'un bazı hediyeleri de var:
    İnternet kotasını kullanmayan Vodafone TV, 3 ay boyunca ücretsiz. Ayrıca Digiturk Play, 1 sezonluk Süper Lig Taraftar Paketi veya Sinema Üyeliği seçeneğiyle ayda 5 TL'ye alınabiliyor.
    Ünlü Spotify uygulaması ise yüzde 55 indirim (3 ay premium üyelik ve 1,5 GB internet 52 TL yerine 22 TL) gibi bir fiyata kullanılabiliyor. Ayrıca 3 ay ücretsiz Hürriyet E-Gazete üyeliği ve Seslenen Kitap'tan ilk siparişte yüzde 50 indirim gibi önemli özellikler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noGret -- 18 Haziran 2015; 15:34:43 >

• Discovery 4g den daha iyi bir alternatif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4G den iyi telefon ihtiyacim olsa alirim

• bazı sitelerde blade s6 plus 280dolar daha düşük yer varmı bilmiyorum ama 699 çok uygun görünüyor

• Sırf küçük diye 5' telefon almıyorum zenfone 6 ya göre süper fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Fighter -- 18 Haziran 2015; 16:01:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat performans olarak çok iyi. Bu arada ekranı gsmarena da 720p olarak gözüküyor.
    Edit: Ekranı 720p. Vodafone yanlış yazmadıysa kendine özel olarak 1080p ürettirmiş olabilir. Ama çok düşük bir ihtimal. Bu arada başka inceleme sitesihttp://www.androidauthority.com/zte-blade-s6-plus-review-598269/
    http://www.gsmarena.com/zte_blade_s6_plus-7168.php

quote:

NETWORK Technology
    GSM / HSPA / LTE
    LAUNCH Announced 2015, April
    Status Available. Released 2015, April
    BODY Dimensions 155 x 78 x 7.7 mm (6.10 x 3.07 x 0.30 in)
    Weight 139.3 g (4.90 oz)
    SIM Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by)
    DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 5.5 inches (~69.0% screen-to-body ratio)
    Resolution 720 x 1280 pixels (~267 ppi pixel density)
    Multitouch Yes, up to 10 fingers
    - MiFavor 3.0 UI
    PLATFORM OS Android OS, v5.0.2 (Lollipop)
    Chipset Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615
    CPU Quad-core 1.7 GHz Cortex-A53 & quad-core 1.0 GHz Cortex-A53
    GPU Adreno 405
    MEMORY Card slot microSD, up to 64 GB
    Internal 16 GB, 2 GB RAM
    CAMERA Primary 13 MP, 4128 x 3096 pixels, autofocus, LED flash
    Features Geo-tagging, touch focus, face detection
    Video 1080p@30fps
    Secondary 5 MP
    SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones
    Loudspeaker Yes
    3.5mm jack Yes
    COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, hotspot
    Bluetooth v4.0, A2DP
    GPS Yes, with A-GPS
    Radio FM radio
    USB microUSB v2.0
    FEATURES Sensors Accelerometer, proximity, compass
    Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
    Browser HTML5
    Java No
    - Active noise cancellation with dedicated mic
    - MP4/H.264 player
    - MP3/WAV/eAAC+ player
    - Document viewer
    - Photo/video editor
    BATTERY Li-Ion 3000 mAh battery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 18 Haziran 2015; 15:59:14 >

• Almak istersek siparişi nereden verebiliyoruz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen ön siparişi nerden verebiliyoruz
  • Fiyat güzel
  • Vodafone un internet sitesinden ön sipariş veriliyor ama ön sipariş fiyatı sadece 200 kişi için...
    Ben haberi sabah görüp başvuru yapmıştım Ama sanmıyorum ki o şanslı 200 kişi içinde olayım :)
    İsteyen şansını denesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 18 Haziran 2015; 16:32:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone sitesindeki özelliklerde

Şebeke ve veri aktarımı
    GSM 850 MHz Evet
    GSM 900 MHz Evet
    GSM 1800 MHz Evet
    GSM 1900 MHz Evet
    GPRS Evet
    EDGE (EGPRS) Evet
    3G (UMTS) Evet
    3,5G (HSDPA) Evet

olarak gözüküyor 4g yok mu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srbyoztrk

Vodafone un internet sitesinden ön sipariş veriliyor ama ön sipariş fiyatı sadece 200 kişi için...
    Ben haberi sabah görüp başvuru yapmıştım Ama sanmıyorum ki o şanslı 200 kişi içinde olayım :)
    İsteyen şansını denesin...

Sitede başvuru yapacak yeri bir bulsam:)
  • pprodigyy kullanıcısına yanıt
    http://www.vodafone.com.tr/smartailesi/smart6/smart6.html

mobilde aşağıda form var masaüstünde nasıl bilmiyorum

• Teşekkürler

@chatinchewik
    @inexo

firefoxta form çıkmıyordu.chrome da açtım form açıldı.
  • Yukarıda arkadaşın verdiğihttp://www.androidauthority.com/zte-blade-s6-plus-review-598269/ linkindeki incelemeye bakılırsa 16 gb dahili hafızayı bölmüşler. Uygulama yükleme için 3.87 gb alan ayrılmış. Piranha zen kullanıyorum, 1 gb uygulama yüklenebilecek alanla gelmişti telefon elime, 8 gb dahili olmasına rağmen, neredeyse tüm piranha kullanıcıları 2.5 gb a yükselttik bu alanı kendimiz. Ancak yine de 1 gb boşta yer olmasına rağmen şu anda telefonumda play store dan uygulama yükleme ve güncelleme yapma durumunda cihazda yeterli alan yok diye hata alıyorum. Piranha zen kullanıcıları olarak bu durumdan çok mağdur olduk. Eğer bu telefonda 3.87 gb alanla geliyorsa, uygulama yüklemeyi biraz seven bir kişi bu telefonla sıkıntı yaşar, Vodafone bölümlenmemiş olarak mı getirir, bilmiyorum tabi. Umarım öyle olur, ben de sırf bu nedenle telefonumu değiştirmek istiyorum, telefonun fiyatı ve diğer özellikleri çok iyi geldi ama, bu hafızanın bölümlenmiş olma durumu aklımı karıştırdı açıkçası. Zaten linkteki inceleme de eksileri kısmında bu bölümlenme yazılmış ilk sıraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword88 -- 18 Haziran 2015; 17:09:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sword88

Yukarıda arkadaşın verdiğihttp://www.androidauthority.com/zte-blade-s6-plus-review-598269/ linkindeki incelemeye bakılırsa 16 gb dahili hafızayı bölmüşler. Uygulama yükleme için 3.87 gb alan ayrılmış. Piranha zen kullanıyorum, 1 gb uygulama yüklenebilecek alanla gelmişti telefon elime, 8 gb dahili olmasına rağmen, neredeyse tüm piranha kullanıcıları 2.5 gb a yükselttik bu alanı kendimiz. Ancak yine de 1 gb boşta yer olmasına rağmen şu anda telefonumda play store dan uygulama yükleme ve güncelleme yapma durumunda cihazda yeterli alan yok diye hata alıyorum. Piranha zen kullanıcıları olarak bu durumdan çok mağdur olduk. Eğer bu telefonda 3.87 gb alanla geliyorsa, uygulama yüklemeyi biraz seven bir kişi bu telefonla sıkıntı yaşar, Vodafone bölümlenmemiş olarak mı getirir, bilmiyorum tabi. Umarım öyle olur, ben de sırf bu nedenle telefonumu değiştirmek istiyorum, telefonun fiyatı ve diğer özellikleri çok iyi geldi ama, bu hafızanın bölümlenmiş olma durumu aklımı karıştırdı açıkçası. Zaten linkteki inceleme de eksileri kısmında bu bölümlenme yazılmış ilk sıraya.

128 gb mini sd işi çözer

• quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orijinalden alıntı: sword88

Yukarıda arkadaşın verdiğihttp://www.androidauthority.com/zte-blade-s6-plus-review-598269/ linkindeki incelemeye bakılırsa 16 gb dahili hafızayı bölmüşler. Uygulama yükleme için 3.87 gb alan ayrılmış. Piranha zen kullanıyorum, 1 gb uygulama yüklenebilecek alanla gelmişti telefon elime, 8 gb dahili olmasına rağmen, neredeyse tüm piranha kullanıcıları 2.5 gb a yükselttik bu alanı kendimiz. Ancak yine de 1 gb boşta yer olmasına rağmen şu anda telefonumda play store dan uygulama yükleme ve güncelleme yapma durumunda cihazda yeterli alan yok diye hata alıyorum. Piranha zen kullanıcıları olarak bu durumdan çok mağdur olduk. Eğer bu telefonda 3.87 gb alanla geliyorsa, uygulama yüklemeyi biraz seven bir kişi bu telefonla sıkıntı yaşar, Vodafone bölümlenmemiş olarak mı getirir, bilmiyorum tabi. Umarım öyle olur, ben de sırf bu nedenle telefonumu değiştirmek istiyorum, telefonun fiyatı ve diğer özellikleri çok iyi geldi ama, bu hafızanın bölümlenmiş olma durumu aklımı karıştırdı açıkçası. Zaten linkteki inceleme de eksileri kısmında bu bölümlenme yazılmış ilk sıraya.

128 gb mini sd işi çözer

Yalnız hocam şöyle bir sıkıntı oluyor ki sd karta taşınamayabiliyor, bazı uygulamalar, taşınsa bile telefondaki alanda da bir kısmı yer kaplıyor. Bu telefonda bu sorun olur mu bilmiyorum ama piranha zen den sonra bu bölümlenme olayına çok hassas yaklaşıyorum. İncelemeyi translate ile çevirip okudum ben, tabi tam çevrilemediği için anlaşılmıyor tam olarak ama, uygulamaları taşımaya her alan için izin yokmuş. Umarım düşündüğüm gibi bir sıkıntı yoktur da, ben de alırım. Gerçekten tam bir f/p ürünü.

• Akıllı telefon piyasası çok kızıştı, donanım konusunda çoğu özellik artık belirli bir seviyeye ulaşmış durumda, günlük hayata fazlasıyla yeterli geliyor. Tasarım, yazılım ve batarya savaşları başladı artık.
  • sword88 S kullanıcısına yanıt
    Sitede ki video'da sd karta taşınabildiği belirtilmiş. O yüzden sıkıntı olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 18 Haziran 2015; 17:44:58 >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt
    bu başka direkt sd karta kayıt başka. Bunu şuanda sd karta kayıt yapmayan telefonlar tabeletler bile yapuıyor. ama bazılarında sd karta taşı seçeneği pasif çıkıyor. uygulamaya da bağlı bişey.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.