Şimdi Ara

Vodafone son şakasını yaptı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nasıl sorun yaşadığını anlatan konu açmış ya , daha neyi öğrenmek istediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube ve Nteflix videoları izlerken kesinti yaşamıyorsan..

Spotify ve online yayın yapan radyoları dinlerken kesinti veya takılma yaşamıyorsan..

Speedtest uygulamasının verdiği hızlar bir anlam ifade etmiyor.

Sonuçta telefonda 4K kalitesinde video veya film seyretmiyorsun. Seyrettiğin ortalama çözünürlük 480 pixel.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Vodafone 3 ay içinde her hangi bir ceza ödemeksizin cayma hakkı veriyor..
  • bayF kullanıcısına yanıt
    Vodafone'un KuRumsaL müşterisi olan bir yerde çalışıyorsanız Vodafone hattınız full çeker.

Ben Kadir Has Üniversitesi'nde okuyorum. Bu üniversite Vodafone'un KuRumsaL müşterisi, okula gittiğimde diğer operatörler sinyal kaybı yaşarken Vodafone hattım full çekiyor. Internet hızı da gayet iyi..

Vodafone KuRumsaL müşterilere 0549 ile başlayan numara veriyor. Bir firmanın Vodafone'un KuRumsaL müşterisi olup olmadığını anlamak için 0549 ile başlayan numaraları takip edin.. Vodafone diğer numaraları Bireysel müşterilere veriyor..
  • Geçmiş olsun hocam kesinlikle performansından emin olmadığınız hizmet için taahhüt vermeyin,faturasız belli bir süre denemeliydiniz.Memnun kalmazsanız turkcell veya turk telekom geçebilirdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.