|
Bildirim
|
Bas bas bağırıyorum aylardır. Turkcell'e kızıp başka biryere geçiyorsanız faturasıza geçin bir süre deneyin, memnun kalırsanız faturalıya geçin diye..
Ha riske girmek istemiyorsanız 1 hafta içinde git gel yaparak taş gibi Turkcell tarifeleri emrinize amâde.. 500 lira kullanamadığın bir hizmete ödemek adama koyar. Ne desen haklısın. Ama burada seninde hatan 3 ay beklemek.. Turkcell'in çekim veya hız problemi yoksa bırakmak ağır saçmalıktır. Çünki diğerlerinde olan Turkcell'de olmayan hiçbir hizmet farkı yok. Bırakılması için tek sebep fiyatı, oda 1 haftada çözülecek iş.. Herneyse.. geçmiş olsun ciddi bir meblağ.. |
internet yavas olsada kullanirim diye bende vodafoneye gecmistim ama yavaş olmayı bırak internet gerçektende komple yok 😂😂😂 Nese gecmis olsun
|
‘’Adam iki hattını birden taşıma talimatı vermis, bir kere arayıp neden bizden kaçarak uzaklaşıyorsun dememişler.’’
Bu lafınıza çok güldüm, ticarette bu mantık olmaz hocam adamlar size hizmet vermeden sizden 3 aylık 2 hattınız için 6 fatura ve cayma bedeli olarakta topla. 540 lira mis gibi bedavadan temiz para almış, daha ne istesin ki, geri kazanmaya çalışmak firma için saçmalık olurdu |
2 gun once turkcele 800tl cayma odedim, seni cok iyi anliyorum, hepsi ayni inan, tuketiciler olarak akilli ve bilincli olmazsak daha cok kisinin cani yanar, gecmis olsun tekrar.
|
interneti var diye vodafoneye geçtim ama meğer interneti yokmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 28 Mart 2020; 13:46:50 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinlik34000 -- 28 Mart 2020; 16:54:58 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 29 Mart 2020; 3:15:4 > |
|