Şimdi Ara

vodafone süpernet 16mbps adls nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba benim sorum olacaktı vodafone süpernete geçmeyi düşünüyorum ama etrafımda kullanan insanlar olmadğı için bir bilgim yok online oyun oynayan birisiyim sizce iyimidir

• Türk telekom altyapısına bağlı sorun yaşayıp yaşamıyacağın.
  • kesinlikle iyi değil. vodafone vdsl-fiber kullananlar bile ping sorunu yaşıyor. ben 64 mbit vdsl tarifesindeyim. resim herşeyi açıklıyor.(vodafone santralleri)
     vodafone süpernet 16mbps adls nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7923C21C1 -- 15 Ekim 2016; 1:17:15 >
  • peki 50 tl civarı önerebileceğiniz ve pingsiz bir internet varmı?
  • Pink alt yapı ile alakalı ıss ile de olabilir ama. çok fazla olacağını sanmam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    yani bana fazla sıkıntı çıkartmazssa sorun yok şuanki pingim 130-200 geliyor son zamanlarda baya arttı sizcekaç ping olabilir bunda 90-110 olsa yeter bana
  • mh tanıdığın varsa onlarla kıyasla ama hat ile ilgilidir.. iss değiştirmen bunu değiştireceğini sanmıyorum..

bnm santral mesafem 2 km hız 8-9 mb pink 7-8 ama bazen de oluyor ki bu 300 600 hatta 800 olabiliyor.. bu hatta ve yoğunluğa bağlı, şuan sıkıntı var. yeni çekilecek o zaman düzelir.. online oyun ile işim yok bana sadece download miktarı lazım, Upload da fazla lazım değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    11 yıl önce açıldı
    TürkTelekom 5G modem
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim vodafone istediğin hızı veriyor fazlasıyla hemde ( alt yapı varsa ) ama pinge gelirsek Türk telekom rahat bırakmıyor.. bende günlerdir aynı saat aynı dakikada ping fırlıyor download düşüyor aynı saatte de iniyor. Türk telekom alt yapısı kullananlara yönelme başın ağrır..
  •  vodafone süpernet 16mbps adls nasıl?

Buda saat 20.00 den sonra ki pingim 37-40-50 stabil değil saat 01.00 dan sonra 7-8 düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.