Şimdi Ara

Vodafone Sürekli Arıyor!! Yeter artık, yeter yeter! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
12.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vodafone'un beni aramasını iple çekiyorum. Edecek 2 çift lafım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefa000 S kullanıcısına yanıt
    İşe yaramıyor zaten yazdıklarıma tekrar bakarsanız bu sisteme çoktan kayıt açtım üstelik bir de değil en az 20 tane farklı numarayı ekledim, ama Vodafone her defasında yeni bir numaradan arıyor. Bu gün yine bir başka numaradan aradı mesela. Ben böyle böyle 50+100 tane numara kayıt ettirebilirim devletin bu mercisine ama bunlardan her birine 50.000 lira ceza kesseler bakalım Vodafone bir daha kendi adına birilerini arattırır mı, hiç sanmam. Umarım o günleri çıldırmadan önce görürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8EBBAB50

Bu mesaj silindi.
    Üzgünüm söylediğin şey yalan ve öyle dediğiniz gibi bir şey olmuyor. Oluyor ise bana olurdu ve bir daha aramazlardı.

Bu güne kadar telefonda muhatap olduğum üç müşteri temsilcisi ile bunu konuştum not tuttular ama değişen ne oldu? Hiç bir şey. Çok değil iki gün geçmeden tekrar arandım. Diğer arayan numaralar tamamen telesekreter olduğu için muhatap olacağınız kimse yok. Bir ve iki tuş seçeneği ile Vodafone aboneliği için sizi arayalım mı diyor ama sizin biri ile konuşmanız mümkün değil. Yanisi sizi rahatsız etmek için elinden geleni yapan bir firmaya dönüşmüş durumda Vodafone. Adli merciler hiç bir şey yapmıyor diye firma bastırdıkça bastırıyor. Sanıyorum bine yakın farklı telefon numarasına sahip Vodafone reklam ağı ve siz pes edene kadar da buna devam edecekler gibi duruyor. Belki bu gidişle aramayı bırakıp üç beş adam bulup bizzat evinize gelip çoluğunuzu çocuğunuzu rehin alıp Vodafone'a geçene kadar da bunu sürdürecek gibi geliyor, durum onu gösteriyor. Artık böyle fantastik şeyler düşünüyorum çünkü olayın mantıklı bir yanı kalmadı artık.

Firmanın bana yaptıkları tamamen kanıt olarak elimde ve kişisel olarak yıprandığımı psikolojik olarak da bittiğimi ispat etmem de mümkün, para cezası ile dava etsem basbayağı alırım olmadı AİHM'e kadar yolum var, ciddiyim.

Buyrun google'da bakın "Vodafeno Sürekli Arıyor" diye aratın. Birlerce insan ayrı ayrı sitelerde aynı şeyden rahatsız. Eğer gerçekten bu firmanın destekçisi veya bilgilendiricisi iseniz google'a girin ve bu insanlar niye ağlıyor bir bakın isterseniz böyle tek tek yalan söyleyip olayın üstünü kapatarak olmaz bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 8 Temmuz 2019; 18:57:35 >

• Konuyu açan arkadaş, seni arayan vodafone telekominikasyon a.ş değil çözüm ortağı olan bayilerdir.. vodafone seni 0542 542 00 00 den arar... şikâyet edeceksen bunu belirterek şikayet et

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu hafta dört defa daha arandım. Daha önce arananların dışında yine bir iki numara değiştirilerek tekrar tekrar aranıyorum. Vodafone çözüm ortağı ordusu mu kurmuş, birini engellesen diğerinden sürekli arıyorlar çünkü, bu mudur tüketiciye saygı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 9 Temmuz 2019; 19:26:48 >
  • Uzaktan konuşması kolay seni de haftanın dört günü farklı numaralardan engellesen de şikayet etsen de aramayın desen de dört yıl boyunca arasınlar görürüm senin yazım üslubunu. Ben bir insanım bu toplum da da hukuksal olarak bir firmanın adına beni aramamalarını isteme hakkına sahibim. Bunu hukuk yolu ile ve kibarlık yaparak halledebilseydim üç yıl önce ederdim. Ama hallolmuyor daha da sık arıyorlar. Artık zıvanadan çıktık kardeşim normal değil bu diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 9 Temmuz 2019; 18:54:8 >
  • Beni de yıllardır arıyorlar, ben artık dalgaya vuruyorum aynı şeyi 50 kez söylettiriyorum
  • Ben turkcell kullandığım halde bana tl yükleyin şu kadar gb kazanın diye sms atıyor. İyi sıyırdılar

• Bu aralar aynı dertten muzdaribim ben hayatımda bukadar yılışık yapışkan iğrenç bi kurum görmedim

• benide 05425420054 numarasından aradılar bugün neyse açtım numarayı baktım ses yok. Ondan sonra da sizi birime bağlıyorum denildi ben de numarayı kapattım.

• Benide 216 li ve 850 li numaralardan arıyorlar fakat hepsi Turk Telekom a üye yapmak için..

• Bana da 0548 li 0542 ile başlayan kıbrısdan mesajlar geliyor Forex bilmem ne bilmem ne bide 0312 li numaradan aramışlardı Allah'tan ki Vodafone aramıyor beni böyle direk numaramı değiştirirdim yoksa
  • vatandas.iys.org.tr
    İleti Yönetim Sistemi
    https://vatandas.iys.org.tr/giris?redirect=%2Fprofil
    burayı deneyin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.