Şimdi Ara

Vodafone Taahhütsüz Data Hattı 4gb/128kbit Sınırsız 35 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınırsız internet arıyordum Şirinevler Vodafone bayiinde gördüm sordum. Taahhüt yok faturalı yeni numara alarak ya da numara taşıyarak abone olunabilir. 4gb'tan sonra 128kbit oluyor. Hattı kapatmak isterseniz 5*(12-kullanılan ay) kadar vergi ödeniyor. Modem verilmiyor onu da 25 liraya ikinci el gsmobile aldım.

Bayiinin söylediğine göre çok bilinmiyormuş Vodafone sitesinde de yok. Şu an kullanıyorum 5mbit civarı hız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibribr -- 4 Nisan 2015; 15:51:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu data hatlari sadece laptop veya tabletlerde mi kullaniliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmasx -- 5 Nisan 2015; 0:49:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Bilu data hatlari sadece laptop veya tabletlerde mi kullaniliyor?

Ben şimdilik dizüstünde kullanıyorum. Aliexpress'ten wifi router siparişi verdim 3g modemi ona takıp kullanmayı düşünüyorum. Cep telefonuna da bağlanıyor ama ben yapamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Bilu data hatlari sadece laptop veya tabletlerde mi kullaniliyor?

Ben şimdilik dizüstünde kullanıyorum. Aliexpress'ten wifi router siparişi verdim 3g modemi ona takıp kullanmayı düşünüyorum. Cep telefonuna da bağlanıyor ama ben yapamadım.

Anladim hocam, aldiginiz wifi routeri bilmiyorum ama turkcelin Wifi'li vinn'i vardi eger oyleyse guzel birsey.

• ona benzer olacak hocam
  • 128kb ile guncel web sitelerinde gezilir mi?
  • Reklam yapıyor gibi düşünmeyinde dün göknet bayisine sordum ttnet altyapili internet bir yıl taahhütle 38 lira ama cesaret edemedim baglatmaya hakkında fazla bilgi yok ama bu 128 likten kötü olmaz heralde 75 gb akk var sonucta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merm M kullanıcısına yanıt
    Hocam geziliyorda ilk biraz zorlanıyor sonra biraz daha hızlı giriyor atıyorum bir siteyi ilk 20 sn açtı diyelim bidahakine 10 sn açar

• video, indirme vb dışında işe yarıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Reklam yapıyor gibi düşünmeyinde dün göknet bayisine sordum ttnet altyapili internet bir yıl taahhütle 38 lira ama cesaret edemedim baglatmaya hakkında fazla bilgi yok ama bu 128 likten kötü olmaz heralde 75 gb akk var sonucta

Şu işe bakın bir tarafta 4 gb mobil internet 35 lira diğer tarafta 75 gb akk li internet 38 tl. Sizin dediğiniz ttnet fiyatı çok uygun.

• Mümkünse tabii kablolu hat daha ucuzdur. 38 lira da gayet iyi, diğer sağlayıcılarda 50 lira üstü sanırım 75akk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.