Şimdi Ara

VODAFONE TAŞIMA YADA YENİ HAT ALACAKLAR İÇİN TARİFELER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
12
Favori
35.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlak47

Faturasızlarda taahhüt yoktur Faturalıda sadece vardır Eğer faturasız olarak geçiş yapmışsanız müşteri hizmetleri aracılığı ile tarifeye geçebilirsiniz

Merhaba geçen gün birvodafone bayiinde gördüm 18 TL ye 1GB internet+500 dk konuşma şeklinde paket vardı. Bu kampanya şubeye özel mi yoksa tüm vodafone bayiilerinden bu tarifeye geçiş yapabilir miyim. Hattımı turkcell den taşımayı düşünüyorum.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Merhaba Efsane fırsat tarifesidir 500DK+1000SMS+1GB 18TL SUPER18->7000 e göndererek geçebilirsiniz Yada 90 günden fazla başka operatörde iseniz 750DK+1000SMS+2GB Bittikçe dolan2gb 19TL ye geçebilirsiniz
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Yeni hat taşıyanlar için Bittikçe Dolan 1GB (750 DK+Her Yöne 1000 SMS+1 GB 17 TL) aktif mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Yeni hat taşıyanlar için Bittikçe Dolan 1GB (750 DK+Her Yöne 1000 SMS+1 GB 17 TL) aktif mi.

Denemedim ama 2gb olani online self servis üzerinden oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    VODAFONE TAŞIMA YADA YENİ HAT ALACAKLAR İÇİN TARİFELER

A101den gecislerde su tarife var ama online islemlerden 2gb lik sizin bana oneridigibiz tarife daha cazip sibirskz konusma var oda vodafone ici

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

A101den gecislerde su tarife var ama online islemlerden 2gb lik sizin bana oneridigibiz tarife daha cazip sibirskz konusma var oda vodafone ici

A101lere özel tarifedir sadece 12:00-16:00 günde 4 saat Vodafone lularla sınırsızdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 1 Şubat 2017; 20:45:12 >

Bittijce dolan 2gb daha uygun 19tl ye

• Yarın numara taşıması için başvuru yapacağım faturasız paket önerisi olan var mı ?

Benim düşündüğüm bu paket var ;
    Faturasız Esnek
    Aile 2 GB Her Yöne
    750 Dk 5.000
    SMS 4 GB
    (2 GB + 2GB hediye) 22 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Yarın numara taşıması için başvuru yapacağım faturasız paket önerisi olan var mı ?

Benim düşündüğüm bu paket var ;
    Faturasız Esnek
    Aile 2 GB Her Yöne
    750 Dk 5.000
    SMS 4 GB
    (2 GB + 2GB hediye) 22 TL

Faturasız Esnek 3GB Aile 25TL daha mantıklı 3GB + 3GB (21:00-09:00 arası geçerli)
    O da düşünülebilir tabi. İkisinden biri olucak gibi hele bir geçelimde.
    Cevap için teşekkürler bu arada.
  • Hocam merhaba bugün bayiye gittim numara taşımak istediğimi söyledim önüme bir kaç tane faturasız tarife çıkardı. Şimdi ben bu tarifelerden birine geçmek zorunda mıyım?

Ben sadece numara taşımak istiyorum kendi tarifemi kendi paketimi kendin seçmek istiyorum halbuki.

Önceden numara taşırken böyle birşey yoktu.

Asıl öğrenmek istediğim şu benim.

1. Ben bu tarifelerden birini secip numaramı taşırken o esnada tarife ücreti vermek zorunda mıyım? Çünkü gösterdiği yerde fiyatlarda yazıyor. Normal de ücretsiz numara taşımak ama orada fiyatları görünce sorayım dedim.

2. Ben numaramı taşıdım tarifelerden birini seçtim diyelim.

Ben yukarıda ki söylediğim paketi alabilir miyim?

• quote:

Hocam merhaba bugün bayiye gittim numara taşımak istediğimi söyledim önüme bir kaç tane faturasız tarife çıkardı. Şimdi ben bu tarifelerden birine geçmek zorunda mıyım?

Ben sadece numara taşımak istiyorum kendi tarifemi kendi paketimi kendin seçmek istiyorum halbuki.

Önceden numara taşırken böyle birşey yoktu.

Asıl öğrenmek istediğim şu benim.

1. Ben bu tarifelerden birini secip numaramı taşırken o esnada tarife ücreti vermek zorunda mıyım? Çünkü gösterdiği yerde fiyatlarda yazıyor. Normal de ücretsiz numara taşımak ama orada fiyatları görünce sorayım dedim.

2. Ben numaramı taşıdım tarifelerden birini seçtim diyelim.

Ben yukarıda ki söylediğim paketi alabilir miyim?

Taşımalar ücretsiz olup istediğiniz tarifeyi seçme hakkınız vardır Resmi cep shop silver ise adresi adını şikayet ediniz Ücret istiyor diye

Yok hocam ücret falan istenmedi ben sadece önümde ki katalogdan baktım.

Orada ki görevli arkadaşa sordum bu tarifelere geçmek zorunlu mu diye evet dedi.

Benim kafama takılan şu ben orada ki tarifelerden birine geçsem dün ki söylediğim paketi yapabilir miyim?

Bana gösterdiği katalog veya tarifeleri bulursam eklerim buraya.

Edit:http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/tarifeler-paketler

Bana bu tarifeleri göstermişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 6 Şubat 2017; 10:59:55 >
  • quote:

Yok hocam ücret falan istenmedi ben sadece önümde ki katalogdan baktım.

Orada ki görevli arkadaşa sordum bu tarifelere geçmek zorunlu mu diye evet dedi.

Benim kafama takılan şu ben orada ki tarifelerden birine geçsem dün ki söylediğim paketi yapabilir miyim?

Bana gösterdiği katalog veya tarifeleri bulursam eklerim buraya.

Edit:http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/tarifeler-paketler

Bana bu tarifeleri göstermişti.

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/aile-kampanyasi.php

Ben iyice araştırıp öyle karar vereyim hocam en iyisi. Teşekkürler yinede

Hocam hattımı yarın vodafone tasıyacam en uygun tarife hangisidir? 700dk-1gb yeterlidir varmı en ucuz tarife 500dk olur, kampanya vs. Varsa tavsiyenizi bekliyorum. Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

Hocam hattımı yarın vodafone tasıyacam en uygun tarife hangisidir? 700dk-1gb yeterlidir varmı en ucuz tarife 500dk olur, kampanya vs. Varsa tavsiyenizi bekliyorum. Teşekkürler

90 gunden fazla kalmissaniz operatorde heryerindirim tarifesine geçip taşındıktan sonra S->7000 e gönderip Vodafone sitesinden online self servisten tarife ve paketlerin kısmından tarife değişikliği daha sonra daha fazla deyip en alttaki bittikce dolan 2gb 19₺ ye mayıs ayına özel der siz seviniz 750dk+1000sms+2gb sahip olabilirsiniz ilk 3 ay ücretsiz ek 1gb içinde INTERNETEK1GB->3636 ya gönderip 3 ayın sonunda 5₺ ye istemiyorsanız iptali için İptal internet ek 1 gvb->3636 ya gönderip iptal edebilirsiniz

cevabiniz için teşekkür, hattımı taşırken personele hangi tarifeye taşımam gerektiğini anlayamadım, yani herhangibir tarifeye taşısalar ben sizin belirttiginiz tarifeye tekraardan geçiş yapabiliyormuyum eger oluyorsa herhangibir tarifeye taşısınlar, sanırım tarife işaretlemeleri zorunlu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

2Gb 19 tl nasıl alabilirim.

• erpinik kullanıcısına yanıt
    Numara tasiyin herhangi bor tarifeye hat acilinca sifre alin self servis tarife degisdir yerinden

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.