. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 11 Ekim 2023; 10:0:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
.
-
-
İyi gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 18 Ocak 2021; 17:56:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sulaleyi topla gel kampanyasi
turkcell biz
vidafone tola gel
tt nin de guncellemesini bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grubu kurdum ama sadece yeni aboneleri kapsıyormuş. Ben daha yeni üyeyim yani başka gruplara da girebilirim. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa 6 kişi olalım hediyeleri alalım. -
Yok mu vodafone ye yeni taşınan ve kampanyadan yararlanmak isteyen ? -
merhaba hocam ben yeni taşıdım grubunuzda hala yer var mı
-
Az bekleyin hocam. Yeni taşıdım hattı, arayıp pazarlık yapacağım 3 gün sonra :) Pazarlık yerse gurupta loca'mı ayır geliyorum :) Yemezse eğer geri Turkcelle dönüyorum. Fikir güzel, iyi düşünmüşsünüz.
-
Yer var mı katılmak isterm
Toplan Gel kampanyası ile arkadaşının grubuna davet edildin. Hemen linke tıklayarak Vodafone'lu olun; 12 ay boyunca her ay kazanabileceğiniz sınırsız pass paketlerini ve 2GB'a varan hediye internet fırsatını kaçırmayın!
Arkadaş paylaşmamış bu grupta toplanabiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baharikan -- 26 Aralık 2020; 14:4:58 >
-
Gruba katılamıyorum tıkladığım zaman numara taşıma ekranına yönlendiriyor nasıl katılabilirim
Selamlar,
Linke tıkladığınız zaman sizi başvuru ekranına yönlendirir. Kampanyaya katılmak için bildiğim kadarı ile başka operatörden numaranızı taşımanız veya yeni numara almanız gerekmekte. Biz 3 kişi operatör değiştirdik.
Daha yeni geçtim ben de vodafone’a nasıl yapacağız bilemedim
-
Selamlar,
Kullanım koşullarından anladığım kadarı ile davet linkine tıklayıp numarasını taşıyanlar veya yine aynı şekilde davet linkine tıklayıp yeni numara alanlar yararlanabiliyor. Yani siz kendiniz vodafone' a geçtiğiniz için ve şu anda halihazırda bir vodafone müşterisi olduğunuz için, bu gruplara katılamıyorsunuz. -
Teşekkürler sağlık olsun o zaman
Rica ederim. İyi forumlar. -
-
Ben bir grup oluşturdum ve Vodafone'ye geçecekler gruba katılabilir. Mobil cihazınızdan şu bağlantıyı takip ederek oluşturduğum gruba katılırsanız hep birlikte kazanabiliriz: https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler?ffGroupId=135313
Son tarih: 22 Mart 2021
Benzer içerikler
- vodafone çalışma şartları
- evimde telefon çekmiyor ne yapabilirim
- 0546 dolandiriciliği
- vodafone geçebileceğim tarife yok
- flash sms kapatma türk telekom
- turkcell ekrana gelen bildirimi kapatma
- mobil veri çekmiyor
- telsiz kullanım ücreti 2024
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vodafone redbox
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X