Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 11 Ekim 2023; 10:0:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 18 Ocak 2021; 17:56:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sulaleyi topla gel kampanyasi

turkcell biz
    vidafone tola gel
    tt nin de guncellemesini bekliyoruz

• Grubu kurdum ama sadece yeni aboneleri kapsıyormuş. Ben daha yeni üyeyim yani başka gruplara da girebilirim. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa 6 kişi olalım hediyeleri alalım.
  • Yok mu vodafone ye yeni taşınan ve kampanyadan yararlanmak isteyen ?
  • athoss kullanıcısına yanıt

merhaba hocam ben yeni taşıdım grubunuzda hala yer var mı

• Az bekleyin hocam. Yeni taşıdım hattı, arayıp pazarlık yapacağım 3 gün sonra :) Pazarlık yerse gurupta loca'mı ayır geliyorum :) Yemezse eğer geri Turkcelle dönüyorum. Fikir güzel, iyi düşünmüşsünüz.

• Yer var mı katılmak isterm

• Toplan Gel kampanyası ile arkadaşının grubuna davet edildin. Hemen linke tıklayarak Vodafone'lu olun; 12 ay boyunca her ay kazanabileceğiniz sınırsız pass paketlerini ve 2GB'a varan hediye internet fırsatını kaçırmayın!

Arkadaş paylaşmamış bu grupta toplanabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baharikan -- 26 Aralık 2020; 14:4:58 >
  • Herkese selamlar,

Bizim grubumuzda şu anda 3 kişi var. Dördüncü kişi geldiğinde 7gb internet 750dk 250 sms yanında sınırsız whatsapp, sınırsız messenger, sınırsız spotify (spotify ile müzik dinlemek internetinizden yemez. Taahhüt boyunca kullanılabilir.) ile gelecek. Ayrıca şu anda (27.12.2020 gece 24.00' a kadar) Vodafone da kampanya var. İlk 3 ay 14 tl, sonraki 12 ay 29tl. İsteyen olur ise benimle iletişime geçebilirsiniz. Grup başvuru linki aşağıdadır.

.

.

• Gruba katılamıyorum tıkladığım zaman numara taşıma ekranına yönlendiriyor nasıl katılabilirim

• Selamlar,

Linke tıkladığınız zaman sizi başvuru ekranına yönlendirir. Kampanyaya katılmak için bildiğim kadarı ile başka operatörden numaranızı taşımanız veya yeni numara almanız gerekmekte. Biz 3 kişi operatör değiştirdik.

• Daha yeni geçtim ben de vodafone’a nasıl yapacağız bilemedim

• Doğru hatırlamışım. Bu kampanyaya sadece başka operatörden numarasını taşıyanlar ve yeni numara alanlar katılabiliyor. Kullanım şartlarını atıyorum inceleyebilirsiniz.

. .

• baharikan B kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Kullanım koşullarından anladığım kadarı ile davet linkine tıklayıp numarasını taşıyanlar veya yine aynı şekilde davet linkine tıklayıp yeni numara alanlar yararlanabiliyor. Yani siz kendiniz vodafone' a geçtiğiniz için ve şu anda halihazırda bir vodafone müşterisi olduğunuz için, bu gruplara katılamıyorsunuz.
  • Teşekkürler sağlık olsun o zaman

• baharikan B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hercule_1905

Doğru hatırlamışım. Bu kampanyaya sadece başka operatörden numarasını taşıyanlar ve yeni numara alanlar katılabiliyor. Kullanım şartlarını atıyorum inceleyebilirsiniz.

hocam yer var mı

• Ben bir grup oluşturdum ve Vodafone'ye geçecekler gruba katılabilir. Mobil cihazınızdan şu bağlantıyı takip ederek oluşturduğum gruba katılırsanız hep birlikte kazanabiliriz: https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler?ffGroupId=135313

Son tarih: 22 Mart 2021

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.