Şimdi Ara

Vodafone Türkiye, Nisan-Haziran 2019 Arası Dönemi Kapsayan 2019-20 Mali Yılı Birinci Çeyrek Sonuçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende de tam tersi aslında. 4g de daha fazla sorun yaşiyorum.

3G'de daha stabil ama genelde canlı yayın izlediğim için hız sıkıntı oluyor mecburen iyiyse o an 4g sabitliyorum. Ping süresi olarakta 3g ve 4g de tt hep daha iyi.

TT'da 6 aylık sonuçları açıkladı 1m abone artışı var. Belkide stabil olmamasının sebebi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum tt un inanılmaz bir gecikme problemi var dediğim gibi bir çok yerde kullandım kırsal şehir WhatsApp mesajlarında geç gitme ve alma sorunundan tut yolda sürekli sebeke geçişlerinde konuşma yaptırma maya kadar herşey var Tt sehirde 4g hizmeti harika ama şehir dışında kirsalda ilçede veya kapalı alanda berbat 3 g si de 4 g si de 1 megabite kadar iniyor sehir dışında 3 ay zor dayanabildim yolda bir çok kez 4g full olmasına rağmen konustutrma yapmadı neredeyse telefonu kiracaktim çok sıkıntı çektim ama Vodafone öyle değil akıllı kapsama da yolda çok rahat görüşme yapılıyor ve interneti 3g için bir çok yerde sabit 10 ile 15 mbps hız veriyor dağ bayır farketmez Vodafone un şuan ki konumunu haklı buluyorum ben Tt sehir içinde kullanılır ama seyahat eden yada şehir disinda kullanım için rezalet her operatörler için bazı istisnalar olabilir tabi genel olarak böyledir

TT = GECİKME

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bende de tam tersi aslında. 4g de daha fazla sorun yaşiyorum.

3G'de daha stabil ama genelde canlı yayın izlediğim için hız sıkıntı oluyor mecburen iyiyse o an 4g sabitliyorum. Ping süresi olarakta 3g ve 4g de tt hep daha iyi.

TT'da 6 aylık sonuçları açıkladı 1m abone artışı var. Belkide stabil olmamasının sebebi bu.
    Valla 4G si bende sifir problem asiri iyi ama heryerde 4G yok.Dediginiz aktif kullanimda evet fark yok fakat internet veri alisverisi ile ilgili benim dedigim pasif den aktife cok gec geciyor.
    Sahsen fiyati icin duruyorum.
    4 GB 18 TL suan boyle tarife olmasa 7 GB 27 vdfn gecerdim herhslde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 27 Temmuz 2019; 20:52:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone Türkiye'den memnun değil, çekilebilir diyenler nerede Adamlar paranın gözüne vurmuş durumda. Yıl sonuna kadar en az 2 milyar euro kar ederler büyük ihtimalle.

• Herkes tecrübesini ve analizini yapar burada. 12 yıldır bu bölümde ve forumda haftanın 5 günü günde en az 6 saat takılırım. Bütün operatörler hakkında yazılanları dikkate alırım. Geçen şubata kadar da 15 yıldır aktif kesintisiz Vodafone (Telsim) abonesiyim. Bilenler bilir yıllarca Vodafone tanıtımları duyuruları yaptım. Arkadaş son 2 yıldır Vodafone kötüye gitti. Turk Telekom son 5 yılda iyiye giderken Vodafone kötüye gitti. Genel tepkiler de bunun doğruluyor. Ben istemezmiyim iyi olsun sınırsız risksiz youtube ve twitter facebook kullanayım.Youtube paketim 12 aylık hediye tanımlandı yine de 4.ayda taşıdım. Ne çektiği belli değil,4G mi 2G mi? Fırıldak gibi. 4G yazar ama Turk Telekom hat ile 1 saniyede açılan sayfayı 5 saniyede açar. İstanbul'da bariz şekilde TTelekomun çok gerisinde her yerde. Sadece Anadoluda bazı yerlerde TurkTelekomun yatırım yapmadığı yerlerde Vodafone 3G olarak fena değil. Ankara'nın bazı yerlerinde müşteri yoğunluğu olmadığı için kötü değil. Bakın arkadaşlar,Vodafone'nin 4.5G ile alakası yok. Çok satış yaptı diye iyi denilemez. Şu forumda hem vodafone hem TurkTelekom kullanmış kişilerden 10 kişiden 7'si Turk Telekom iyi der,3 kişi Vodafone iyi der.
    Vodafone batarya düşmanı bir operatör. İstasyonları arası mesafe fazla. Sizde iyiyse büyük ihtimalle istasyona yakınsınız. Bir konuda da anlattım,Şişli'nin en yoğun caddelerinden birinin üzerinde 2 Vodafone bayisi var. İkisine de bu cadde üzerinde 400 metre boyunca Vodafone 4G yok dedim telefonda gösterdim. Bayide çalışan çocuk komşumdur,tanıdığım. Abi dükkanda rezil oluyoruz 4G çekmefiği için çok şikayet geliyor bıktık dedi.Kendi hattı da Vodafone gösterdi 3G+. Telefonu Iphone 8 Plus. Vodafone Istanbul'un çoğu yerinde 3G'dir,4G olursa da sahte 4G nasıl beceriyorsa.
    Ya arkadaşım telefonum çift 4.5G simli telefon,birinde Vodafone takılı,diğerinde Telekom,Vodafoneye mesajlar gelmiyor. Şaka değil evet gelmiyor. Vodafone bu duruma geldi. Forumda da mesajların ulaşmadığı şikayeti çpktur. Sürekli değil ama sık sık bu sorun yaşanıyor vodafonede.
    Yalan yok medyada iyi reklam kasıyor ve dükkanları daha büyük. Çok satış yapmış demek iyi demek değil. 2 sene sonra görün siz durumunu. Bol reklamlarla saha elemanlarıyla çok kurumsal abone bağladılar ama kurumsal firmalar bin pişman. 2 sene sonra etkisini göreceksiniz.Saha elemanlarına da ödemeler yapılamıyor. Bu gidiş nereye kadar. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. 4.5G en geniş kapsama alanı yalanını aboneler kullandıkça anlayacak.
    (TURKCELL'i ÖRNEK VERMEDİM ZATEN 4.5G ÇEKİM VE KAPSAMADA AÇIK ARA ÖNDE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 29 Temmuz 2019; 7:10:37 >

• Turkcele geçtikten sonra VODAFONUN çöplük olduğunu anlıyor insan :) gidin uzun mesafeli 2 tane telsiz alın daha iyi çeker :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 28 Temmuz 2019; 10:27:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AL3lMA kullanıcısına yanıt
    Bana göre Turkcell karşısında ikiside rezalet. Tek cihaz tek hat olsaydı şüphesiz Turkcell kullanırdım. Çerez niyetine diğerleride var işte, olsun dursun illa ki lazım oluyor. Bundan 2 sene öncesine kadar Turkcell'i bilmezdim bile.. Tesadüfen almak zorunda kaldık kullandıkça farkı anladım kendi krndime ulan neler varmış dedim (o zaman vodafone kullanırdım, hala daha aynı numara aktif) ve main olarak devam ettim.

Biraz paraya kıyıp Turkcell kullanmak en sağlıklısı. Turkcell'in yanlışları yok mu? var ama diğerlerine göre 3 5 gömlek üstün olduğu için göze gelmiyor. Turkcell'de ki memnuniyetsizliklerimi buraya yazsam akşam olur.

TT kullansan vowifi yok, yer yer hız sorunu var, volte yok, müşterilere aynı tarifeyi farklı fiyatlarla sunuyor, müşteriye ilgisi yok, şehirden biraz uzaklaş (deniz kenarına pikniğe veya dağlık bir yere piknige gitsen bile) patlıyorsun.

Vodafone kullansan şarjı sömürüyor, hızlar yerlerde, mh zırcahil, müşteriye ilgi 0 bir sorun oldumu çözki çözesin, garip garip ekstra ücretlendirmeleri var, bi bakmışsın faturalı olmuşsun..

Bu böyle gider. Bir müşteri olarak Turkcell'de olan ama diğerlerinde olmayan daha neler sayarımda bu sefer Turkcell fanboy savunması yapılacak, ama üzgünüm gerçekler bunlar.

Bazen kızıyorum Turkcell'e bi cihaza TT bi cihaza Vodafone takıyorum 24 saat dayanamıyorum. kıymetini anlayıp takıyorum tekrar. Gerçekten bu devirde iletişimde kesinti yaşamak çok zor. Artık bağımlısı olmuşuz. Kişisel olarak 40-50GB kullanırım en az, bunu yaparken niye gidip yarım yamalak hizmet verenlere bu parayı vereyim ki. Kötünün iyisi bu, tabiiki buna vereceğim ve daha iyi hizmet alacağım.

Gerçi herkes herşeyin farkında da, işte insanlar kullandığı/para ödediği şeyi en iyi olarak görüp lanse etmek zorunda hissediyor ki ezilmesin.

Neyse bursalı gelmeden ben kaçayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Temmuz 2019; 12:3:53 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Turkcell biraz pahalı ama kullanmamın sebebi tam olarak bu değil anlam veremedigim bir iticilik var Turkcell de ne bileyim web sitesi tasarımı online işlemler menüsü rengi beni Turkcell e gıcık eden birşeyler var ha birde ensarcı olması

• Vodafone Türkiye, Nisan-Haziran 2019 Arası Dönemi Kapsayan 2019-20 Mali Yılı Birinci Çeyrek Sonuçlar Vodafone Türkiye, Nisan-Haziran 2019 Arası Dönemi Kapsayan 2019-20 Mali Yılı Birinci Çeyrek Sonuçlar Vodafone 3g ve 4g aralarında çok fark yok.Turkcell de 50 60 larda takılırdım Vodafone da 5 6 larda takılıyorum.Her odada 4.5 g çekiyor ve genellikle 4.5 g çekiyor gezdiğim yerlerde.Son olarak Vodafone internet paketi çok hızlı tüketiyor gibi geldi bana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• AL3lMA kullanıcısına yanıt
    Valla ona bakarsan nefret ettiğim AKP yönetiminde.. işe bu boyuttan bakmamak lazım.

Neyse AKP diyince şalterim atıyo, kapatalım konuyu

• sorsan kriz var, o yüzden zam yaptık diyorlar. ama gelirler istikrarli artıyor ??
    şimdi ultra zekanın biri gelir der, dolar artti, o yüzden gelir rakamı yükseldi ama , peki madem herşeyi dolara ve dışarıya bağlıyoruz, internet hızımız ve kapasiteler neden ingilteredeki gibi değil mesela ?? bunu da düşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.