Şimdi Ara

Vodafone Türkiye, PS Vita paketlerini açıkladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
7.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi devir değişti ben şimdi burada anlamadım ? Playstation adı altında çıkan bir ürün zaten birinci amacı oyun oynama ve daha sonrasında müzik dinleme,video izleme,internete wifi aracılığı ile girme vs gibi şeyleride barındırıyor.Gidip bunu smartphone veya sizin deyişinizle telefonla gerçekleştirmek kişiden kişiye değişir.PS Vita yı alan kişi hangi oyunları oynayacağını " yine altını çiziyorum cihazın birincil amacı bu"bildiği için o cihaza vereceği para ziyan olmaz,sen Harley sürücülerinin hadi devir değişti arkadaşlar gidip Japon oyuncaklarına binelim,böyle takılacağız diyen bir tanesini gördün mü ? Büyük ihtimal göremezsin çünkü o insanlar için bu bir tutku halini almıştır,burada bahsettiğimiz araçlarda ucuz araçlar değiller zaten milyarlarını döküyorlar işin içine,PS içinde aynısı geçerli,zaten bu isim altında amacına hizmet ettiği sürece,bence daima bu cihazlara talep olacaktır.Sony sonuçta benimde hayrıma çalışan bir firma değil;ama playstation gibi bir efsaneyi halen sürdürebildiğine göre demek ki insanlar memnun.950 lira bu cihaz için makul bir fiyat,çünkü sunduğu özellikler çok kafadan atma değerler gibi gözükmüyor,hele ki günümüz cep telefonları ile karşılaştırırsak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kir$of

@Psydia
    Allahtan korkun yahu,PS Vita ile Itouch karşılaştırılamaz bile.Gerçi size yöneltilen soruda hata var orası farklı bir kısım.Diğer yandan daima Apple demenin özü neye dayanıyor,ben bu kısmı merak ediyorum cidden ?

Yav abiler ps vita ile itouch'u karsilastiran kim ya. Getirin o namissizi kellesini ucuralim. Yok oyle bisey. createemir adli arkadas ps vita mi itouch mi alinir diye sordu ben de itouch alinir dedim yani bunu karsilastirma olarak mi anliyorsunuz?
    Ben 36 gun sonra sinava girecek ve o sinavda turkce testi cozecek birisi olarak karsilastirma ile ilgili her gun en az 50 soru cozuyorum yani. Karsilastirma oyle olmaz. Karsilastirma, "ps vita'da su vardir itouch'da bu yoktur" diye yapilir. Ama burada karsilastirma yok.
    Apple kismina gelince, sahsi gorusume gore, hardcore degil de casual olan bir oyuncuya, yani sadece vakit gecirip eglenmek icin oyun oynayan birisine, itouch yeter. Yaninda gelen wifi ve muzikcalar da, boyle kucuk ve pratik bir oyun konsolu icin arti olarak sayilabilir. Kullanimin kolayligi ve oyun disinda diger isleri de yapabiliyor olmak, itouch'i bana gore cazip hale getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psydia -- 24 Şubat 2012; 23:23:19 >

• Arkadaşlar 3g ile oyun oynama durumu tam olarak nasıl? Şu anda mevcut değil ileride güncelleme ile gelecek mi? Bunun cevabına göre vodafone kampanyasından satın almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: kocake

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykorogluŞu cihazı savunanlarda var ya ne desem boş. 950 liraya sadece cihazı satıyorlar. 3g si oyunalrı servet ediyor. Hala neyin savunmasındasınız? telefon al oyunda oyna internete gir telefon görüşmeni yap. sms almasını bile nimet gibi sunuyorlar hala bu cihazla telefonları karşılaştırmayın diyorsunuz. devir değişti beyler sizde sony de anlayacak.
    Devir değişmedi daha hocam. Hardcore oyun controller ile oynanır Sadece dokunmatik ekranla oynanmaz. Aynı zevki vermez, aynı çeşitliliği vermez Dokunmatik ekranda hemen silahın şarjörünü değistirip, eğilip nişan alıp ateş etmek işkence olur insana. Dokunmatik ekranda fifa da oynadım, bırak aynı zevki bir tat bile alamadım Benim iphone daki, ipad deki oyunlar angry birds, fruit ninja , cut the rope, table tennis vsvs. Bu oyunlar bu cihazlar için ideal Ama yapmayın etmeyin bir fifa bir cod iapple cihazlarında oynanmaz Nokta

işte sorun o dünyada hard core oyuncu azalırken daha basit oyunlara yöneliniyor. bu cihazı alanlar tabii oalcak ama psp kadar değil. sen ps3 fiyatına el konsolu satmaya kalkarsan insanlar sana güzel bir ders verir. ipad in en baba oyunu 10 dolar birde buna bak. killzone uncharted oynanmaz demiyorum ama oyunları çok çok pahalı. ha siz çok zenginsinizdir alın oynayın övün lafım yok. ben 1 dolara fifa alır oynarım. ipad 2 bana yeter.

Siz fakir ama ipad 2 alan bir arkadaşımızsınız sanırım :)) 3G li 32 gb bi ipad 1500 civarı olması lazım

Ps oyunları pahalıdır ama merak etmeyin kimse 180 TL verip almıyor bu oyunları bu forumda

Yurtdışı sitelerden ortalama 80 TL ye alıp, ikinci elde ortalama 60 TL ye satıyor
    60 TL ye alan da yine 40-50 TL ye satıyor.
    Hee oyun online destekli bir oyunsa satmıyor ama aylarca oyunu oynuyor.

• Fiyatlar internet paketleri ile hesaba katınca hesaplı oluyor birde wipeout veriliyor sanirim iyi fiyat bence 3g li alicaklar icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Arkadaşlar 3g ile oyun oynama durumu tam olarak nasıl? Şu anda mevcut değil ileride güncelleme ile gelecek mi? Bunun cevabına göre vodafone kampanyasından satın almayı düşünüyorum

Bugün yaşanan bir gelişme Vita'da 3G ile online multiplayer desteğinin olduğunu bizlere gösteriyor. Resmi playstation sitesinde Unit 13 ve Ultimate Marvel vs Capcom 3 için girilen bilgilere baktığımızda oyunun hem Wi-Fi hem de 3G üzerinden multiplayer desteği sunacağını görebilmekteyiz.

Söz konusu bilgi şu şekilde;

Ultimate Marvel vs Capcom 3
    Sadece ekrana dokunarak birçok işlevi hızlıca ve kolayce gerçekleştirebilirsiniz.
    Grafikler saniyede 60 kare hız ile oynamanıza olanak verir. Bu net ve temiz bir görüntü demektir.
    Online modunu oynamak için Wi-Fi ve 3G bağlantıları kullanılır.

Unit 13
    Gerçek hayatta karşılaştığınız haber başlıklarını konu edinen senaryoları oynayın ve bir askerin karşısına çıkabilecek en zorlu savaş alanlarına sızın.
    PlayStation Vita sisteminin ikili analog çubuklarını kullanarak mükemmel bir hassasiyetle nişan alın ve ateş edin.
    Her gün değişen görevlere ayak uydurun ve 3G bağlantısı ile iki kişilik İşbirliği Modu sayesinde bir arkadaşınızı savaşa dahil edin.

• Vodafone kampanyası ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trulli

quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

quote:

Orijinalden alıntı: trulli

fiyatlar fena değil.

şu anda 3g li vita 950tl. 1gb lık internet alsan 29tl, 2 yılda 24*29= 696tl

2 yıllık maliyet 950+696= 1646tl ye geliyor.

vodafone ise herşey içinde 24*59=1416tl

hesap yapmadan hemen pahalı diye atlamayın derim ben.

Arkadaş iyi değil herhalde fiyatlar fena değilmis :D Bu aletin (ezicek olan) rakibi 3ds vatanda haftasonu 524 siz karşılaştırın.

kimsin nesin, kimin feykisin bilmiyorum ama önce yazılanı bi oku ondan sonra yorum yap.

burda vodafone tarifesinden bahsediyoruz, yanında 3g interneti olan. önce elma ile armudu karşılaştırmamayı öğren.

ondan önce okumayı öğren ama...

Konuşma da adam sansınlar sözünü hayatınıza geçirmeniz lazım; vitayla 3ds karşılaştırılmaz demişsiniz pardon ama neyle karşılaştıracaktık xboxla mı ? Ayrıca eleştirildiğinizde karşındakine insan gibi cevap vermek yerine hayvanlar gibi saldırmak hiç hoş değil bilginize (Gerçi hayvanın bile bir kapasitesi vardır.). Son olarak mesajınızı şahsa hakaret kısmından şikayet ettim belki siz de şikayet etmek istersiniz; işlemler kutusunun ordan şikayeti seçip mesaj eklemek isterseniz ekleyip gönderiyorsunuz belki seviyeniz anlamaya yetmemiş olabilir. O yüzden anlattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vita falan herşey çok güzelde en çok bu Vodafone ortaklığı dikkatimi çekti Vodafone bu aralar iyi atılımlar gerçekleştiriyor Tr malı olmasada yine insanlar benimsemiş iyimi kötümü bilmiyorum ama daha çok ortaklık gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45
    Konuşma da adam sansınlar sözünü hayatınıza geçirmeniz lazım; vitayla 3ds karşılaştırılmaz demişsiniz pardon ama neyle karşılaştıracaktık xboxla mı ? Ayrıca eleştirildiğinizde karşındakine insan gibi cevap vermek yerine hayvanlar gibi saldırmak hiç hoş değil bilginize (Gerçi hayvanın bile bir kapasitesi vardır.). Son olarak mesajınızı şahsa hakaret kısmından şikayet ettim belki siz de şikayet etmek istersiniz; işlemler kutusunun ordan şikayeti seçip mesaj eklemek isterseniz ekleyip gönderiyorsunuz belki seviyeniz anlamaya yetmemiş olabilir. O yüzden anlattım.

önce kendi hitap tarzınıza bakın sonra benimkine laf edebilirsiniz. "arkadaş iyi değil herhalde" nasıl bir hitap tarzı çok merak ediyorum.

mesajım herhangi bi hakaret içermiyo, sadece önce okuyun sonra yorumda bulunun demek istedim.

konu vista 3ds karşılaştırması değil önce onu idrak etmeniz gerekiyo. kimse burda 3ds-vista fiyat muhabbeti yapmıyo.

konu vistanın vodofone paketi ile ilgili. içinde hiç 3ds geçiyo mu? siz gereksiz yere 3ds yi araya sokup, birde vatanın %25 indirimli fiyatını yazarak konuya balıklama dalmışınız. hatırlatırım 1 hafta önce vita da aynı indirimle 650tl ye satıldı.

önce okuyun sonra yazın demedeki amaç buydu ama anlıyorum ki hala olayı kavramakta zorlanıyosunuz.

sizin de seviyeniz, kurduğunuz "hayvanlar gibi saldırmak" gibi cümleler ile belli oluyo merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 25 Şubat 2012; 0:40:48 >

• kısacası toptan sokacaklarını taksitle sokuyorlar hissetmiyoruz.

bizim milletimiz taksitle gördüğünde ev bile almaya kalkar.kredi kartına bölüyor musunuz diye de sormayı ihmal etmez.

sırf taksitle satıyorlar diye 300 dolarlık cihaza 930 lıra vermem.700 deseler neyse diyeceğim.
  • Koptum yaa :)

Telefonla, medya oynaticiyla tabletle falan kiyaslamislar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twinkie35

kısacası toptan sokacaklarını taksitle sokuyorlar hissetmiyoruz.

bizim milletimiz taksitle gördüğünde ev bile almaya kalkar.kredi kartına bölüyor musunuz diye de sormayı ihmal etmez.

sırf taksitle satıyorlar diye 300 dolarlık cihaza 930 lıra vermem.700 deseler neyse diyeceğim.

Dostum ne yapsın insanlar
    Senin gibi şak diye 300 milyar çıkarıp ev alamıyorlar. Kredi ile 10 yıl taksitle alıyorlar.
    Zengin olmayan almasın mı kiraya mı zorunlu olsun

• O değilde sanırım yaşlandık bu işler için. Baksana Vodafone bile 26 yaş altına veriyor. Fiyatları görünce alayım bari yıllardır kullanıyorum taahhütlü bir ürün de almadım diyordum yine freezone çıktı karşıma. Bence fiyatlar uygun. Ama bu hat yıllardır benim üstüme ben bunu gidip kardeşimin gibi gösterip freezone üyesi olabiliyor muyum acaba?
    Başka cihazlarla karşılaştırmak ise ihtiyaçlar doğrultusunda mantıklı olabilir ancak oyun oynanacaksa oyun konsoları arasında karşılaştırma yapılmalı bence. Benim telefonum şu an tüm mobil hd oyunları gayet iyi oynatıyor ama zerre zevk vermiyor. Modern Warfare 3 yükledim en son. Ciddi anlamda grafikleri geliştirmişler ama yine sıkıcı, yine sıkıcı. Artık yaşlandığımızdan mı yoksa kontrol sisteminin çilesinden mi bilemedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

O değilde sanırım yaşlandık bu işler için. Baksana Vodafone bile 26 yaş altına veriyor. Fiyatları görünce alayım bari yıllardır kullanıyorum taahhütlü bir ürün de almadım diyordum yine freezone çıktı karşıma. Bence fiyatlar uygun. Ama bu hat yıllardır benim üstüme ben bunu gidip kardeşimin gibi gösterip freezone üyesi olabiliyor muyum acaba?
    Başka cihazlarla karşılaştırmak ise ihtiyaçlar doğrultusunda mantıklı olabilir ancak oyun oynanacaksa oyun konsoları arasında karşılaştırma yapılmalı bence. Benim telefonum şu an tüm mobil hd oyunları gayet iyi oynatıyor ama zerre zevk vermiyor. Modern Warfare 3 yükledim en son. Ciddi anlamda grafikleri geliştirmişler ama yine sıkıcı, yine sıkıcı. Artık yaşlandığımızdan mı yoksa kontrol sisteminin çilesinden mi bilemedim ?

vodafone sadece freezone`lulara veriyo diye bilgi gormedin siz nerden duydunuz. 32 yasindayim ve vita istiyorum. vodafone dan alamam mi. biraz sacma olur oyle yaparlarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

Koptum yaa :)

Bir sebebi vardır ki karşılaştırdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

Orijinalden alıntı: Kir$of

@Psydia
    Allahtan korkun yahu,PS Vita ile Itouch karşılaştırılamaz bile.Gerçi size yöneltilen soruda hata var orası farklı bir kısım.Diğer yandan daima Apple demenin özü neye dayanıyor,ben bu kısmı merak ediyorum cidden ?

Yav abiler ps vita ile itouch'u karsilastiran kim ya. Getirin o namissizi kellesini ucuralim. Yok oyle bisey. createemir adli arkadas ps vita mi itouch mi alinir diye sordu ben de itouch alinir dedim yani bunu karsilastirma olarak mi anliyorsunuz?
    Ben 36 gun sonra sinava girecek ve o sinavda turkce testi cozecek birisi olarak karsilastirma ile ilgili her gun en az 50 soru cozuyorum yani. Karsilastirma oyle olmaz. Karsilastirma, "ps vita'da su vardir itouch'da bu yoktur" diye yapilir. Ama burada karsilastirma yok.
    Apple kismina gelince, sahsi gorusume gore, hardcore degil de casual olan bir oyuncuya, yani sadece vakit gecirip eglenmek icin oyun oynayan birisine, itouch yeter. Yaninda gelen wifi ve muzikcalar da, boyle kucuk ve pratik bir oyun konsolu icin arti olarak sayilabilir. Kullanimin kolayligi ve oyun disinda diger isleri de yapabiliyor olmak, itouch'i bana gore cazip hale getiriyor.

Arkadaşım bak ne demişim orada ikinci cümlede,orayı okursan sonradan bu sözün sana değil sana sorulan soruda hata olduğunu belirtmişim"Gerçi size yöneltinen soruda hata var orası farklı bir kısım".Bak ayrıca karşılaştırma dediğin olayı aslında ister istemez yapmışsın bile çünkü tercih meselesi var ortada,tercihini misal itouch yönünde kullanmışsın,tercihleride kıyaslama yapmadan,ya da halk diliyle ölçüp biçmeden yapmak mümkün değildir zaten :)
    Şununda altını çizeyim,benim amacım suçlamak veya seni idam ederim demek değil elbette :D;fakat soru kıyaslamayı doğuracak yönde bir soru zaten,karşılaştırma yaparken her iki tarafın birbirinden farklı yönleri de ele alınır,bunlar illa ki birinde var birinde yok dersen kalıplaşıp zihninde öyle yer edinir,böyle düşünme bence.Misal ben sana neden Apple tercih ediyorsun diye sorduğumda sen bana PS Vita ile Itouch arasındaki farkı kendi düşüncelerin ile dile getiriyorsun,yani sen zaten daha önceden ürünü alırken düşünmüşsündür,itouch alırsam şunları yapabilirim,misal A marka cihazı alırsam da yapabilirim ama yetersiz gelebilir vs gibi kendi kendine soru cevap yapmışsın ve kararı vermişsin :)
    Açıkçası dediğim gibi kalıplara cidden bağlı kalma,Türkçe sorularında "a vardır fakat b yoktur" diye söylenilmesinin sebebinin sebebi öğrencinin soruyu kolayca anlayabilip cevaplayabilmesine olanak tanımasıdır o nedenle öyle düşünmeni istemedim zaten :)Burada hani ben bilgiliyim sen bilgisizsin gibi bir ikilemde yaratmak istemiyorum,daha önce dediğim gibi suçlama içeren cümleler değil bunlar,ben sadece eğitim sisteminin kalıplaşmış veya ezberleyip geçiver mantığını sevmediğim için dile getirdim.Sınavda başarılar :)

Ayrıca parantez açayım şuraya createemir arkadaşımızın yazdığı yorumu ekleyeyim(Bir sebebi vardır ki karşılaştırdık.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kir$of -- 25 Şubat 2012; 12:47:42 >

• boba parasıyla oyun oynayın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

herkes zengin değil ki tabletleri , smartphone leri iphone ları olsun, oyuncu adamız ancak böyle şeylere paramızı yettiriyoruz. Hali ile tablet ve smartphone kadar iyi ekstralar istiyoruz , karşılaştıran yok ! ekstra özellik isteyen var diyelim kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

herkes zengin değil ki tabletleri , smartphone leri iphone ları olsun, oyuncu adamız ancak böyle şeylere paramızı yettiriyoruz. Hali ile tablet ve smartphone kadar iyi ekstralar istiyoruz , karşılaştıran yok ! ekstra özellik isteyen var diyelim kısacası.

@PracticeMan
    Kardeşim işte parası olan konuşuyo. Böyle kişilere zaman ayırmaya bile deymez

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.