Şimdi Ara

Vodafone Türkiye, PS Vita paketlerini açıkladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
7.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trulli

quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45
    Konuşma da adam sansınlar sözünü hayatınıza geçirmeniz lazım; vitayla 3ds karşılaştırılmaz demişsiniz pardon ama neyle karşılaştıracaktık xboxla mı ? Ayrıca eleştirildiğinizde karşındakine insan gibi cevap vermek yerine hayvanlar gibi saldırmak hiç hoş değil bilginize (Gerçi hayvanın bile bir kapasitesi vardır.). Son olarak mesajınızı şahsa hakaret kısmından şikayet ettim belki siz de şikayet etmek istersiniz; işlemler kutusunun ordan şikayeti seçip mesaj eklemek isterseniz ekleyip gönderiyorsunuz belki seviyeniz anlamaya yetmemiş olabilir. O yüzden anlattım.

önce kendi hitap tarzınıza bakın sonra benimkine laf edebilirsiniz. "arkadaş iyi değil herhalde" nasıl bir hitap tarzı çok merak ediyorum.

mesajım herhangi bi hakaret içermiyo, sadece önce okuyun sonra yorumda bulunun demek istedim.

konu vista 3ds karşılaştırması değil önce onu idrak etmeniz gerekiyo. kimse burda 3ds-vista fiyat muhabbeti yapmıyo.

konu vistanın vodofone paketi ile ilgili. içinde hiç 3ds geçiyo mu? siz gereksiz yere 3ds yi araya sokup, birde vatanın %25 indirimli fiyatını yazarak konuya balıklama dalmışınız. hatırlatırım 1 hafta önce vita da aynı indirimle 650tl ye satıldı.

önce okuyun sonra yazın demedeki amaç buydu ama anlıyorum ki hala olayı kavramakta zorlanıyosunuz.

sizin de seviyeniz, kurduğunuz "hayvanlar gibi saldırmak" gibi cümleler ile belli oluyo merak etmeyin.

Mesajınızı okuma gereği duymadım ama o vista değil vita.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kocake

quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1Cihaz Türkiyede pahalı 900-1000 lira arasında değişiyor. Yut dışında 500 lira. Birde 3g ile online oyun oynanmıyor. İnternet paketi almaya gerek yok. Online oyun desteği verilmiş olsa alınabilir bir özellik olur. facebook yada chat için 3g li model alınması zaten gereksiz. Çoğu kişinin telefonuyla ynı işlemi yapmak mümkün.
    3G online oyun desteği olan oyunlar var. İlerde de yenileri olacaktır, her oyun olmasa bile. Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen biraz araştırın

Ozaman donanımhaberde yazılan haberler yanlış. Çünküben donanım haberde okudum 3g nin sadece facebook tarzı programlarda kullanıcağına dair. Hatta yurt dışındaki fuarda açıklamışlardı.

• Buradada bölümsonucanavarında okuduğum yazı.http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS_Vita_ile_3G_uzerinden_Online_Oynanabilecek_mi-22723.htm Madem okadar çok biliyorsun sen bilgilendir bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

Buradada bölümsonucanavarında okuduğum yazı.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS_Vita_ile_3G_uzerinden_Online_Oynanabilecek_mi-22723.htm Madem okadar çok biliyorsun sen bilgilendir bizi.

3g işe yaramıyorsa , network mp desteği sadece wifi ile oynanıyor ise kötü olmuş

Edit : Linkteki haberi okudum ama 3G üzerinden oynanacak yazıyor. Net olmayan bir konu ama herkes olumsuz bakıyor pek hayra alamet değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 25 Şubat 2012; 21:16:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: parcali

quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

O değilde sanırım yaşlandık bu işler için. Baksana Vodafone bile 26 yaş altına veriyor. Fiyatları görünce alayım bari yıllardır kullanıyorum taahhütlü bir ürün de almadım diyordum yine freezone çıktı karşıma. Bence fiyatlar uygun. Ama bu hat yıllardır benim üstüme ben bunu gidip kardeşimin gibi gösterip freezone üyesi olabiliyor muyum acaba?
    Başka cihazlarla karşılaştırmak ise ihtiyaçlar doğrultusunda mantıklı olabilir ancak oyun oynanacaksa oyun konsoları arasında karşılaştırma yapılmalı bence. Benim telefonum şu an tüm mobil hd oyunları gayet iyi oynatıyor ama zerre zevk vermiyor. Modern Warfare 3 yükledim en son. Ciddi anlamda grafikleri geliştirmişler ama yine sıkıcı, yine sıkıcı. Artık yaşlandığımızdan mı yoksa kontrol sisteminin çilesinden mi bilemedim ?

vodafone sadece freezone`lulara veriyo diye bilgi gormedin siz nerden duydunuz. 32 yasindayim ve vita istiyorum. vodafone dan alamam mi. biraz sacma olur oyle yaparlarsa.

Freezone sayfasında görünce öyledir diye düşündüm. Ama herkes alabiliyor sanırım. Yarın alayım bari. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 25 Şubat 2012; 22:10:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ukendirli

lanet olsun ulkemize ya , amerikada 450 liralik cihazi 800 e satiyolar bize...

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microfix

quote:

Orijinalden alıntı: ukendirli

lanet olsun ulkemize ya , amerikada 450 liralik cihazi 800 e satiyolar bize...

Aynen.

Tüm diğer elektronik eşyalarda olduğu gibi
  • Peki esasları okuduğumda aşağıdaki gibi bir madde gördüm bu herkes için mi geçerli yoksa sadece yeni aboneler için mi? Herkes için geçerliyse 828 tl karttan çekecekler demek oluyor. O zaman gider dışarıdan alırım en azından taahhüt vermemiş olurum. Zaten çoğu kişi kredi kartı kullanmamak için tercih ediyor bu kampanyayı.

"Aboneler, taahhüt ettikleri tutarın ilk 12 aylık kısmını kampanya kapsamında yer alan kredi kartlarından birisi ile 12 ay eşit taksitle ödeyecek, 12. ayı takip eden fatura dönemlerinde aylık ödemeleri faturaları üzerinden ödeyerek kampanya kapsamına dahil olabileceklerdir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Peki esasları okuduğumda aşağıdaki gibi bir madde gördüm bu herkes için mi geçerli yoksa sadece yeni aboneler için mi? Herkes için geçerliyse 828 tl karttan çekecekler demek oluyor. O zaman gider dışarıdan alırım en azından taahhüt vermemiş olurum. Zaten çoğu kişi kredi kartı kullanmamak için tercih ediyor bu kampanyayı.

"Aboneler, taahhüt ettikleri tutarın ilk 12 aylık kısmını kampanya kapsamında yer alan kredi kartlarından birisi ile 12 ay eşit taksitle ödeyecek, 12. ayı takip eden fatura dönemlerinde aylık ödemeleri faturaları üzerinden ödeyerek kampanya kapsamına dahil olabileceklerdir."

Kredi kartı olayını görünce ben de soğudum kampanyadan :(
  • İlk önceleri 3G online desteği yok biliyorduk.
    Fakat daha sonra Capcom Marvel oyunu icin ve de Unity 13 co op için 3G online olacak denildi.
    Biz de soranlara bu şekilde cevap verdik.

Ama şimdi kesin emin olamadığım durumlar mevcut.

3G online desteği devam edecek mi ? Killzone, COD gibi oyunlar çıktığında 3G den online olacak mı ?
    Yoksa çok sınırlı mı olacak.
    Fifa da bu destek yok mesela şimdi.
    İlerde update ile gelecek mi, yoksa hayal mi ?

Hadi geldi diyelim.
    Türkiye de durum nasıl olacak.
    Lag olacakmı ? İşkence mi olacak, yoksa inanılmaz keyifli mi ?
    Wifi den oynayanlar 3G den oynayanlara multi de bariz avantajlı mı olacak ?

Tüm bunlar şu anda soru işareti
    Tüm bu sorulara olumlu cevap alacağımı bilsem gözüm kapalı vodafone dan alırım cihazı

Ama malesef emin değilim. Emin olmamakla birlikte çok da umutlu değilim

Bu sebeple belki ileriye dönük olması açısından 3G li cihaz alabilirim.
    Ama şimdiden 24 ay taahhüt vermek ??? Bilemiyorum...

• Bugün gittim Vodafone bayisini 828 liralık tutarı kartınızdan çekmemiz gerekiyor dediler. Ben de kendilerine teşekkür ettim. Alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun. Eğer oyunlarda 3g desteği yeteri kadar olmayacaksa zaten Wi-fi yeterli olacaktır bir çok kişiye.
  • ya bu cihazı almakla bitiyo mu hersey. hafıza kartı oyunları aksesuarları bır suru para. bı oyun 100tl ya iphone alıp jelbrek yaptırdım paralı hersey beles bi iphone yeter:DD
  • oyun dedigin konsolda oynanır akıllı telefonda degil zaten ekrandaki tuslara basmaktan oyunu goremiyon akıllı telefondaki fifa ya bak psvitadakine bak ozaman ne demek istedigimi anlarsınız
  • merhaba . oğluma hediye alacağım. sizce ps vita mı yoksa Iphone 4s mi almalıuyım. o birtürlü karar verewmedi. işi bana bıraktı. sizce ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

merhaba . oğluma hediye alacağım. sizce ps vita mı yoksa Iphone 4s mi almalıuyım. o birtürlü karar verewmedi. işi bana bıraktı. sizce ne yapmalıyım?

İlginç bir soru. Eğer amaç sadece oyunsa Ps vita. Yok almışken diğer işlerini de görsün idare edecek şekilde oyun da oynasın derseniz 4s. Çocuk kaç kaç yaşında acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.