Şimdi Ara

Vodafone tv 1ay Bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
4
Favori
17.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllar yıllar önce arkadaş nokia 6600 dan izliyordu öğrenci evinde tv si yoktu:) o yıllarda telsim tabii ki ve ücretsizdi..Ne zaman ücretli oldu ki?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2.hat olarak vodafone var pek kullanmıyorum,onunla üye olsam ayda 5tl ama kota yemiyorsa uygun internet lazım onu nasıl yaparım?
  • Tarifeler oluyor 3gb+1000sms dakika vs diye.benımki bu mesela, 19₺ ödüyorum.tv paketinide alırsam 24₺ oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.1 ay bakalım memnun kalırsam devam ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: experince

bende 2.hat olarak vodafone var pek kullanmıyorum,onunla üye olsam ayda 5tl ama kota yemiyorsa uygun internet lazım onu nasıl yaparım?

İnternet gerekmiyor,

İnternet Veri akışını açman yeterli,

Sonra mobil tv actıgında hesap bilgilerini giriyorsun ve tv açılıyor.

Ben 4 aydır kullanıyorum,ipadimde vodafone hattımla aldım,her gün okula otobüste git gel yaparken açıp izliyorum,çok güzel oluyor.

Bir de,vodafone tv hesabınla başka telefonlarla da kullanılabiliyor.

Mesela

Hesabımı burdan herhangi arkadaşa verirsem,o da vodafone hattı üzerinden tv izleyebiliyor.

• Caferhan kullanıcısına yanıt
    iyimiş gerçekten
  • Hayatta tv izlemeyen biri olarak deneyimlerimi paylaşayım. Uygulama s7'de güzel ve stabil çalışıyor. Kotadan yememesi çok güzel ama cidden izleyecek bişey bulamadım. Yıllardır tv izlemedim anladım ki hiç birşey kaybetmemişim. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim yinede .

• bu linkte kanal listesi var

• Ne demek, iyi seyirler dilerim

• Gerçekten internet yemiyorsa kesin alınır.

Tv8 falan var mı ?

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Var.

• yalnız şöyle bir uyarı var internet tüketmeme sadece ios cihazlardan oluyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Gerçekten internet yemiyorsa kesin alınır.

Tv8 falan var mı ?

tv8 var star var show var diğerlerini pek izleyen yoktur zaten
    Survivor için alınabilir bu paket
    keşke 8.5 da olsaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Yıllar yıllar önce arkadaş nokia 6600 dan izliyordu öğrenci evinde tv si yoktu:) o yıllarda telsim tabii ki ve ücretsizdi..Ne zaman ücretli oldu ki?!

Tam 10 yıl önce yaz tatilinde denizde takılırken ,6600'dan telsimde maç izlemişliğim vardır(real player) adlı oynatıcı üzerinden yayın yapılıyordu pekte donma olmuyordu.10-15 tane kanal vardı.
    3G çıktığında(2009) yine bir gazla mobil tv çıktı yine bir süre ücretsiz oldu takıldık.
    tam 10 yıl geçmiş hala beklenen seviyede daha doğrusu istediğim yerde değil digital yayıncılık.
    hala ufak tefek hesaplamalar peşindeler.kotadan internet yemeyecek ve hd izlenebilmeli artık
  • Android lerde internet paketinden harcamıyor mu? Harcamıyorsa sadece hediye verdiği ay mı yoksaa diğer aylardada aynı mı ?

• icinde kanal yok turkc3l tv d3 net geo people since var

• Zaman kaybı.. üyelik oluşturmak için kaydol diyorsun 2. Aşamaya gelince sms geliyor mesajlara tıklayıp şifreyi öğreniyorsun sisteme şifre gireceksin ama herşey başa sarmış.. ilk aşamayi bir daha dolduruyorsun 2. Aşamada yeni bir şifre geliyor ilk şifre de kabul olmuyor mecbur mesaji okuyacaksın şifreyi öğrenip sisteme geri dönüyorsün bakmışsın başa sarmış...

Herkes bu sıkıntıdan şikayetçi boşuna mobil verim gitti uygulamayı indirmek için

Edit: yorumlara baktım tekrar 1 yıldir aynı sorun var ve cozmemisler.. rezilsin Vodafone

1 yıldir önce yazılmış yorum

Çok berbat iş yapıyorsunuz bi türlü kayıt yapmak nasip olmadı bilgileri dolduruyorum SMS kodu geliyor mesajları açıyorum kodu alıyorum kodu girmek için programa geri dönüyorum bilgiler sıfırlanmış tekrar girmem gerekiyor kısır döngü olarak bu böyle devam ediyo

Müşteri hizmetleri ayrı bir salak uygulamayı kaldır dedi link attı mesaj ile aynı Google play linki ...

Bu arada sitede 3G üzerinden kota gitmiyor yazıyor sordum evet 4G de ücret alınıyor dedi ayrıca ilk ay ücretsiz ama internet sizden dedi...

ÇÖP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 28 Şubat 2017; 9:48:50 >

• açıklama şöyle
    ---------------------------------------------------
    bütün bu eğlenceye ister wifi bağlantısı üzerinden, ister 3G bağlantı üzerinden mobil internet paketinizi tüketmeden erişebilirsiniz.

* Bu özellik sadece iOS işletim sistemli cihazlarda çalışmaktadır.
  • Ben İOS ile kullanıyorum,

İnternetten yemiyor.

Gayet stabil ve hızlı çalışıyor.

• Caferhan kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 3g de iken kotadan yemiyor, 4g de iken yiyor diye bir sey var mi ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.