< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
vodafone ülke çapında çöküşte (11. sayfa)
-
-
Turkcell faturalıdan vodafone faturasıza geçtim de beklemeden geri turkcell faturasıza geçebilir miyiz? bilgisi olan var mı?
-
uzak dur.
-
ben vodafone'dan genelde memnunum. arada sırada internette yavaşlama oluyor ama nadiren. genelde iyi.
ama geçenlerde elektrik kesildi sitede. büyük bir sitede oturuyorum. çevremde de büyük siteler var. vodafone internet kilitlendi. hiç bir sayfayı açamadım. herkes bir anda mobile yüklenince böyle oldu sanırım. diğer operatörlerde durum nasıldı bilmiyorum ama benzer durum olduğunu düşünüyorum.
trcelle bulaşmak istemiyorum çünkü bundan 10 sene önce beni çok mağdur etmişlerdi. o yüzden bana uzaktır hep trcell.
-
-
Abv onların
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türk telekomdan da kötü çekiyor artık galiba ama en iyi tarifeler vodafoneda özellikle wifi imkanı olmayanlar için
-
Çekimde hiç bir problem yok. Her yerde çekiyor ama internet hız problemi var rezalet bir şekilde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işte çekmeyi o anlamda kullandım yani sinyal almak ,internet hızı vs.
-
inşallah bu pass tarifelere bir sınır veya iptal getirmezler ya
-
burada konu actım konu altında sordum herkes uzak dur dedi gittim türkcell süperbox aldım hız ucuyor tavsiyeleriniz için teşekkürler.
-
Geçebilirsiniz hiç sıkıntı yok..Onlarca kez yaptığım şey..Sadece gidip sıfırdan aldığınız hatlarda 3 ay bekleme şartı var..Onun haricinde mesela ben numara taşıma tarifelerinden yararlanmak için aynı gün hat aktif olur olmaz bile geçmişliğim var...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi paketi aldınız kaç lira?
100gb paketi 179.99 fiyati
En iyisini yaptınız. Her bayide de bulunmuyor nasıl buldunuz. Bu arada turkcell data hatları da var. Çift simli telefonlar için düşünülebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 10 Eylül 2022; 11:27:42 >
Kampanya varmis manisa aydin birkaç sehir daha bu fiyattan mis ben bayiden basvurdum turkcellin sitede ayni paketi 200 tl den satiyorlar
bu operatöre faturalı olarak sakın bağlanmayın.
-
faturalı hattan zaten sömürülüyor vodafone, faturasız hattan asıl kullanılmaz.
Aynen katılıyorum
itiraz etmiştim bugün tekrar yanıt vermişler vowifi kullanmamı önermişler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X