< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
vodafone ülke çapında çöküşte (8. sayfa)
-
-
Tamam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Büyük paralar hocam bu iş. Uzun vadede her istasyona yatırım yapılması ve sinyal ulaşmayan yerler için yeni istasyonlar kurulması lazım. Ya da 4G frekansından 5G verip kendi ayağına daha iyi sıkabilir Vodafone.
-
Aynen doğru diyorsun :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 ayım kaldı, ondan sonra bye bye Vıdıfone!
İzmir’de 6 yıl görev yaptım, hiç mi bir bölgesinde adama akıllı çekmezsin arkadaş hiç mi!!
Erzincan’a tayin oldum, burada da aynı!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o kadar kötüydü, neden yıllarca kullandınız peki?
hocam bu tek basina bir kriter degil ki, mesela benim evde de bu hizdan asagisini gormuyorum telekom ile
Bekleyip görelim neler olacak 5G'de.
İyi forumlar dilerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben sadece tecrübelerimi aktarıyorum hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet Bursa'da hiçbir sorun yaşamadım. Gayet güzel Sınırsız haklarımı yani Pass haklarımı kullanıyorum 😁
Gördüğüm en yüksek hız:
Şuanki ortalama hızım:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-558C51285 -- 31 Ağustos 2022; 23:52:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şehir içinde, köyde, yazlık beldelerinde 2 dişi geçmiyor vodafone, şikayet kaydı oluşturdum , bana tobiden bi test yapın diyor, yaptım diyorum o zaman yatırım şart diyor. (Altyapımız dandik, para yatırmamız lazım ama yatırmayacağız)
-
Taahhüt vardı hocam, 2 ay sonra bitiyor ve değiştireceğim.
-
anladım hocam
iyi yapmissiniz, telekom daha iyi bir secenek olurdu sanki ama sinirsiz sosyal medya ile
Ben konuşmayacağım, Speedtest konuşsun hocam.
Baz istasyonu Neredeyse ağzımın içinde! 43 metre mesafeden verdikleri hizmete bak. Ne yapayım, baz istasyonuna mı oturayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 1 Eylül 2022; 22:10:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok kötü gerçekten, bugün bende bir kaç test yaptım 4-5 i geçmedi şehir merkezinde, berbat bir hız.
Hocam en alt resimdeki programın adını alabilir miyim, mesafeyi ölçen programın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iOS ve jailbreakli bir cihaza ihtiyacınız var hocam. Cydia'da SignalReborn olarak geçiyor. Baz istasyonlarına ilişkin tüm verilere ulaşabilirsiniz.
-
İlçenin çoğu yerinde aynı, bir kaç nokta var 50 Mbps i geçen baz istasyonunun yanında bile 15Mbps anca alıyorum evde de durum bu çoğu zaman test yapmıyor hatta artık cihaz hata vermeye başladı Hücresel Veri Etkinleştirilemiyor diye…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 2 Eylül 2022; 0:0:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X