aynı konuyu vodafone topiğine de açtım ama pek kimse yorum yapmadı bakayım buradan fikri olan varmı
malum düşük fatura ödeyenlere yönelik yeni bir cihaz kampanyası başlattı vodafone
şimdi bu kampanyadan faydalanmak istiyorum
ancak önümde iki engel var
1. hattım henüz yeni yani vodafone tarafından henüz güvenilir abone sayılmıyorum
2.yeni hat olunca ilk 12 aylık telefon bedelini kredi kartından 12 aylık taksit ile tahsil ediyorlar
ama benim kredi kartım yok
şimdi bu bilgiler ile gittim abone merkezine
dedim ki: x3 kampanyasından faydalanmak istiyorum ama hattım yeni ve kredi kartım yok
ama kredi kartı ile ödenmesi gereken miktarı (228 lirayı) peşin ödeyeceğim
aldığım cevap şu olmaz illa kredi kartından 12 taksitle almamız lazım
2 abone merkezine uğradım ikisi de aynı cevabı verdi
yanlız birisi abi bizdeki kredi kartı ile öderiz sen bize peşin ödersin dedi
nasıl bir saçmalık bu
kredi kartı ile 12 taksitte alacağı parayı ben peşin ödemek istiyorum olmaz diyor
bu uygulama ile ilgili mantıklı bir fikri olan varsa lütfen söylesin bende hak vereyim vodafone a
Bu kampanya. Mantık aranmaz. Migros bir ara money visa kartla, tobleron çikolataların üzerine para vermişti. Kredi kartınız yoksa, olan bir tanıdıktan rica eder, ona parayı peşin verir işinizi hallederdiniz. Zaten bayinin biri de bunu önermiş.
Kampanya olduğu için mantık aramayın hiç Durum dediğiniz gibi saçma ama.Ya arkadaşınızdan tanıdığınızdan rica edeceksiniz yada bayinin dediği gibi yaparsanızda olur.