Şimdi Ara

Vodafone ve Blackberry 9780

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Nokia N8'in canımı fazla sıkması nedeyile Blackberry almaya karar verdim. Vodafone kullanıyorum ve kontratlı almak istiyorum. Hangi vodafone bayilerinden alabilirim? Benden önce alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim. İstanbul - Kadıköy civarı bayiler tercihimdir. Bu akşam Tepe Nautilius'taki Vodafone'da kontratlıyı henüz alamayacağımı söylediler. Acıbadem'de Şengüller var Turkcell orda kontratlı kontratsız her türlü satışı yapılıyor.

• vodafone da kontratlı alabilmek için en az 6 aydır faturalı hattı kullanman ve faturalarını düzenli ödemiş olma şartın var. turkcell dede en az 6 aydır faturalı hat sahibi olman ve mevcut ödenmemiş borcun olmaması kafi.
  • Öncelikle teşekkür ederim, 1 seneden fazladır vodafoneluyum ve faturaların hepsi zamanında ödendi sadece ellerinde cihaz olmadığı için veremediler yarın (12.03.2011 cumartesi) almak istiyorum hangi bayide 9780 modeli var diye sormuştum çünkü her bayide yokmuş henüz...
  • Mertcim 9780 I tavsiye ederim kesinlikle alinasi bi telefon
  • Uğurcum teşekkür ederim almak istiyorum fakat kontratlı satan bir vodafone a rastlamadım Kontratsız alınca bis e ayrı para ona ayrı para falan zor olur diye kontratlı almak istiyorum
  • Valla ben kontratsiz aldim sorun olmuyor haftada 1 bis yenileniyor o kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.