Şimdi Ara

VODAFONE VE TURKCELL 3GS FİYATLARI AÇIKLANDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
0
Favori
76.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sankı excel de yapılmıs sankı yanı hıc turkcellınkı gıbı degıl

onux53
  • bayilere gönderilen mail sızdırılmış olabilir

sıkkın
  • 16gb olan model tam olarak 719 euro mu oluyo buna herşey dahildir umarım?
  • Buradaki 8 gb ı kım alırkı? acaba 16 lık kalmadı 8 lık verelım mı yapıyorlar?(tlf fıyatları aynı.)

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iphone3G/iPhonepaketleri
  • yahu bütün hayallerım suya düştü çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkit

Buradaki 8 gb ı kım alırkı? acaba 16 lık kalmadı 8 lık verelım mı yapıyorlar?(tlf fıyatları aynı.)

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone/iphone3G/iPhonepaketleri

Turkcell resmi olarak fiyatları açıklamadı daha..
  • Ayrıca Orta Paket - Küçük Paket arasında fark yok.

Birileri kopyala - yapıştır yaparken de güzel batırmış galiba

Fiyatlar böyle olursa ne ala yalnız

Ormanci
  • allahım ya boyle sacmalık olur mu

16 gblık 3gs ye bı bakın kucuk ve orta paketlere ıkısıde 500 dk +500 sms +4 gb ınternet demısler

kucuk ayda 105 lıra orta ayda 175 lıra ıstıyor ve baslangıc fıyatıda 100 lıra fark var
  • hesaplamalarım doğru çıktı....

fakat haklı çıktığım için üzüldüm...
  • fiyatlar benim beklediğim gibi. amma ümitlenmişsiniz boşuna. Kaça satılacakdı 1400 e mi?

böylelikle iphone 3gs için beklentiler suya düştü.

ama şunu söyleyeyim size.

Bu operatörler APPLE a satış taahhütü veriyorlar. ki bu rakama ulaşamazsalar bile apple bu parayı alır. bu yüzden ileride fiyatlar düşüşe geçecektir diye düşünüyorum.
  • Bende 16gb 1500lira civarı olur diyordum ama hakikaten çok şaşırdım yazık günah okadar paraya...
  • vodafoneun fiyatları da yüksek. sanki o fiyatlar kontratlı fiyatlarmış gibi. e avrupa satışı kontratsız 1199€ olan bir aletin kontratlı satışının 1995 TL olması enteresan...
  • Sakın garantisiz almayın diyen arkadaşları görmek isteriz.

Doğubank 3GS 32GB fiyatı : 1.400 TL
  • Bu durumda 3G ye devam :(
  • bu arada sayfanın reytingi tavana çıktı. bir iki kelam yorum yazayım dedim sayfa kilitlendi yahu
  • 600 tl fark var yaw 32 gb

galiba garantisiz alacam
  • yuhh!!! çüşşş oha diyorum.uçmuş bunlar.gerçi böyle olacagı belliydi.biz kendimizi kandırıyorduk ucuz olursa diye.

kayıt sorunu olmasa direk alırdım garantisiz ama yok işte imkan.

peki şimdi bu dogubank fiyatların üstüne koyma ihtimali nedir peki?biraz daha kar etmek isteyebilirler
  • Bana Da çok saçma geldi

Küçük paket Ve Orta paket konuşma mesaj ve internet kotaları aynı. Buna Göre;

3GS 32 GB için

Küçük paket = 669 + 18 x 105 = 2559

Orta Paket = 769 + 18 x 175 = 3719

Yani paket kotaları aynı ise ödeme vadesi aynı ise neden aynı telefon için 1160 fazla para verip orta paket alayım??
  • bende 3g vardı 8gb.. 16gb 3gs için 1600e kdr vermeyi planlıyodum ama bunlar iyice uçmuşlar giderim 32gb 3gs alırım 1500'e garantisiz daha ii..ztn garantisi olan 3g'lerde rezalet genpanın neler yaptığını bilioruz paramızla resmen rezil oluyoruz! yada en güzeli 1 sene daha 3g'yi kullanıp seneye yeni çıkacak iphone'u almak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.