Şimdi Ara

VODAFONE VE TURKCELL 3GS FİYATLARI AÇIKLANDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
0
Favori
76.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZiveR

quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Kontratsız fiyat için 719£ 'dan bahsediliyor. Bu fiyat KDV dahil mi yoksa hariç mi ?

Fiyatın Pound değil Euro olması lazım.

Euro işareti yapmaya çalışıyordum

quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

Sevgili üyeler, turkcell tablosundakiler kdv dahil, diğerini bilmiyorum.

Kontratsız almayı düşünüyorum. Kontratsız için 719euro fiyat veriyorlar bu rakam kdv dahil rakam mı onu öğrenmeye çalışıyorum .

Genelde € verildi mi fiyat kdv hariç oluyor

• Ziver +1
    ben de kontratsızın fiyatına KDV dahil olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorum.
  • Bu arada MH’ye göre yorum yapmak bana çok mantıklı gelmiyor: Az önce ben bizzat Turkcell bayiisine gittim, çok yoğun bir bayi burası ve İstanbulun deyim yerindeyse göbeği. Gelgelelim, onlar da bilmiyor. 28inde açıklanacak diyorlar. Fakat onların bilmemesini ben bekliyordum. Yeni bir şey değil. (hatta onlara kalırsa 6aydan yeni aboneler veya başka operatörlerden geçiş yapacaklar bu kampanyaya giremiyor)
  • Tcell’in Nokia N97 kampanyasında verdiği fiyat KDV dahil fiyat idi..Ordan mantık yürütürsek burdaki kontratsız fiyatlar da KDV dahil olmalı. En azından mantığım öyle diyor.
  • Bilseler bile Turkcell resmi olarak açıklamadan açıklamaları muhtemelen yasaktır ve o yüzden bilmiyoruz derler. Ama tabi burda benim gittiğim bayi de 6 aydan az zamandır kullananların alamicağını söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

Tcell’in Nokia N97 kampanyasında verdiği fiyat KDV dahil fiyat idi..Ordan mantık yürütürsek burdaki kontratsız fiyatlar da KDV dahil olmalı. En azından mantığım öyle diyor.

İnşallah öyle olur zira diğer türlü fiyatı bir hayli yüksek oluyor, kontratsız almanın bir anlamı kalmıyor benim için.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • valla hevesim kursagımda kaldı ogrenciyiz nasıl vercez bu kadar parayı yaw
  • Bence tablo gerçek değil yada büyük bir yanlışlık yapıldı.

küçük ve orta tarifelere bakarsanız

küçükte 500 dakika + 500 sms + 4 GB internet 409 TL ve 18 X 105 TL = 18 ay sonunda 2.299 TL
    Orta pakette ise 500 dakika + 500 sms + 4 GB internet 309 TL ve 18 X 175 TL = 18 ay sonunda 3.459 TL (aynı şarlar için extra 1160 TL fazla ödeme)

aynı dakika için 100 lira eksik peşinat verip her ay 75 lira fazla vermek mantıklı mı aynı şartlara 1.260 (70x18 ay) TL fazla ödeme yapmayı hangi akıllı kabul eder bilmiyorum.

ya fiyatlar gerçek değil, ya da turkcell çok büyük bir hata yaptı :)

bence yorumum küçük paket 250 dakika + 250 sms + 4 GB internetten oluşuyor listeye yanlış yazıldı.

edit: süreler düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haks446 -- 26 Ağustos 2009; 16:58:02 >
  • Resmi olarak sitelerinden duyurulmadığı sürece havada kalan pek çok şüpheli nokta yüzünden şimdilik eleştri yapmadan beklemeye karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

arkadaşlar kurumsal paket ne acaba?şirketler için mi?

evet şirketler için
  • cihaz çok güzelde yuh be resmen kazık "speed" kazık

hevesim kursağımda kaldı

bekleyelim bakalım
  • arkadaşlar compuerworld da fiaytları düzeltmişler.küçük paket 150 dakika olmuş.şimdi mantıklı.
  • eğer fiyatlar doğruysa doğubank tan almak daha mantıklı
  • doğubank da fiyatlar ne alemde bilen var mı
  • doğu banktan alıp pişman olan var mı.başka çare kalmadı artık.güvenilir bir yer var mı orda
  • evet orda tanıdıgı olan veya tavsiye edilen yer varsa söylermısınız tek çare oldu artık dogubank
  • işte computerworld deki yeni tablo

VODAFONE VE TURKCELL 3GS FİYATLARI AÇIKLANDI
  • Bende beklemeye geçiyorum,biz genpa bayisiyiz adamlara soruyorum bize daha gelmedi ürün diyor.Sonra da,"Turkcell'e ve Vodafone'a bizden gider diyorlar.Saçmaladılar yani anlayamadım bir türlü.Artık bir-iki gün bekliyeceğiz,başka çaresi yok.
  • fiyatlar çok yüksek.en azından bu tür markaların ülkelerin gelir düzeyine göre fiyatlarını yapılandırması lazım.türkiye ekonomisi 2 milyarlık iphone u normalda kaldırmaz ama toplum olarak lüks düşkünü bir millet olmamız yüzünden bu fiyatlara bile alıcı bol oluyor.hatta kuyruklar oluşuyor.belkide eldeki imkanlara göre alışveriş yapsak 3gs 1300-1400 gibi çıkardı burada.
  • galiba kontratlı alacam..24 ay boyunca 69 tl
    ona da pahalı dıen olursa...aylık 1gb internet 29 tl ztn kaldı 40 tl...konusmayla mesajları saymıyorm..
    40x24=960
    bırde 500tl tele verecez
    960+500=1460tl
    birde bi sorum olacak çalınmaya karşı kasko nerde ve ne kadara yapılıyor..bilen var mı ?varsa lütfen cevap versin acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_guleryuz92 -- 26 Ağustos 2009; 18:04:48 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.