Şimdi Ara

VODAFONE VE TURKCELL 3GS FİYATLARI AÇIKLANDI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
0
Favori
76.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat pahali degil yani sizler icin ucuz bile sayilir cunku nasil olsa alacaksiniz o yuzden fiyati yuksek tutmuslar 2000 degil 3000tl bile olsa alacaginizi bildikleri icin istedikleri gibi fiyat koyabiliyorlar.Sahsen bu kadar yuksek bir fiyata tel alma imkanim yok ama olsaydi sanirim Omnia HD dusunurdum her acidan cok daha ustun bir telefon olmasinin yaninda fiyatida daha ucuz.Bakalim bu seneki 3gs kuyruklari gecen senekinden dahami fazla olacak yoksa hicmi olmayacak 2 gun sonra gorecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare_-_92

galiba kontratlı alacam..24 ay boyunca 69 tl
    ona da pahalı dıen olursa...aylık 1gb internet 29 tl ztn kaldı 40 tl...konusmayla mesajları saymıyorm..
    40x24=960
    bırde 500tl tele verecez
    960+500=1460tl
    birde bi sorum olacak çalınmaya karşı kasko nerde ve ne kadara yapılıyor..bilen var mı ?varsa lütfen cevap versin acil

Teknosa-bimeks-hepsiburada.com gibi mazagalardan alabilirsin. cepkask ile sıgortalatabılırsın sahsen ben ole yapacam alırsam
  • pahalı diil mi ya ?
  • turkcell de kontratlı alırken ödenen ilk fiyat kredi kartına taksitlendiriliyor mu yoksa tek çekim mi yapıyolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha_ru

turkcell de kontratlı alırken ödenen ilk fiyat kredi kartına taksitlendiriliyor mu yoksa tek çekim mi yapıyolar?

valla ben turkcell bayiinde çalşıyodum geçen eylülde..ozmn axess'e peşin fiyatına 5 taksit yapıolardı o ilk fiyatı daha fazla böldürmek istiyosanda vade farkını alıyolardı...tabi bayiden bayiye göre banka ve taksit miktarı değişebilir
  • 650 euro su anda hollandada 16 gb 3gs,, konturatli alinirsa 100 euro kafadan veriyorsun sonra her ay 30 euro 150 dakka konusma ve internet 2 sene toplam fiyat 820 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi da_ral_dim -- 26 Ağustos 2009; 19:37:11 >
  • quote:

ona da pahalı dıen olursa...aylık 1gb internet 29 tl ztn kaldı 40 tl...konusmayla mesajları saymıyorm..
    40x24=960
    bırde 500tl tele verecez
    960+500=1460tl
    birde bi sorum olacak çalınmaya karşı kasko nerde ve ne kadara yapılıyor..bilen var mı ?varsa lütfen cevap versin acil

öncelikle cepkask'ı alırken yaptırmanız lazım aklınızda olsun. ikincisi, forumda bazı arkadaşlar iphone'u kaskolu aldıklarını ama aslında kaskonun iphone için geçerli olmadığını söylediler, bunu bi araştırın derim. üçüncü ve en önemlisi,
    bu sigortanın kapsamını iyi inceleyin. çalınma kapsamı sadece evinize zorla girilmesi, ya da gasp/kapkaç mağduru olmanız durumunda geçerli. toplu taşım araçları gibi kalabalık ortamlarda siz farketmeden çalınması sigorta kapsamı dışında, ve bunu da özellikle yazmışlar açıklama bölümüne. telefonun arabada unutulması sonucu çalınması da kapsam dışında. yani aslında en olası tehlikeler kapsam dışı, alırken iyi değerlendirin derim.

diğer arkadaşlara bir sorum var, kontratsız şekilde 719€ ödeyerek almak istersek, taksit yaptırma imkanımız var mı? ya da mesela bir kısmını peşin ödeyip bir kısmını taksit yaptırma imkanı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLyMaymun

Sakın garantisiz almayın diyen arkadaşları görmek isteriz.

Doğubank 3GS 32GB fiyatı : 1.400 TL

Bende senden 1 ay önce 1300TL'ye almıştım.

Valla bu fiyatları görünce sevindim desem yeridir (arkadaşlar kızmasın . )

• quote:

Orijinalden alıntı: deimos

quote:

40x24=960
    bırde 500tl tele verecez
    960+500=1460tl

öncelikle cepkask'ı alırken yaptırmanız lazım aklınızda olsun. ikincisi, forumda bazı arkadaşlar iphone'u kaskolu aldıklarını ama aslında kaskonun iphone için geçerli olmadığını söylediler, bunu bi araştırın derim. üçüncü ve en önemlisi,
    bu sigortanın kapsamını iyi inceleyin. çalınma kapsamı sadece evinize zorla girilmesi, ya da gasp/kapkaç mağduru olmanız durumunda geçerli. toplu taşım araçları gibi kalabalık ortamlarda siz farketmeden çalınması sigorta kapsamı dışında, ve bunu da özellikle yazmışlar açıklama bölümüne. telefonun arabada unutulması sonucu çalınması da kapsam dışında. yani aslında en olası tehlikeler kapsam dışı, alırken iyi değerlendirin derim.

diğer arkadaşlara bir sorum var, kontratsız şekilde 719€ ödeyerek almak istersek, taksit yaptırma imkanımız var mı? ya da mesela bir kısmını peşin ödeyip bir kısmını taksit yaptırma imkanı?

aga ıı de fıyatı ne kadar kaskonun onu biliormusn

• Amerikalı bilgisayar üreticisi Apple, çok fonksiyonlu cep telefonu iPhone'un merakla beklenen yeni modeli 3GS'yi tanıtırken, eskisinin fiyatını yarıya indirdiğini açıkladı.........

http://www.cnnturk.com/2009/bilim.teknoloji/teknoloji/06/09/yeni.iphone.tanitildi.iphone.3gs/530045.0/index.html
  • Bu 3Gs 16GB 719€ kdv dahil fiyatı değil mi? O kısmı tam anlayamadım. Kdv dahil olunca 1550 Tl civarı yapıyor Kdv dahil değilse yandık valla
  • Kdv dahil olmali..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

Amerikalı bilgisayar üreticisi Apple, çok fonksiyonlu cep telefonu iPhone'un merakla beklenen yeni modeli 3GS'yi tanıtırken, eskisinin fiyatını yarıya indirdiğini açıkladı.........

http://www.cnnturk.com/2009/bilim.teknoloji/teknoloji/06/09/yeni.iphone.tanitildi.iphone.3gs/530045.0/index.html

hocam yarıya inme olayı peşinatta oldu sadece 199 dolardan 99 dolara düştü.bizde de aksine yükseldi meretin parası 1350 den 1450 ye çıktı ne hikmetse :)

• Fiyatların daha düşük olacağını düşünenler neye dayanarak böyle bir hisse kapıldılar anlaamk mümkün değil adamlar (turkcell) geçen seneki saçma paketlerle bile 150.000 tane satmışlar ki bu paketlerle haydi haydi daha fazla satarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

Kdv dahil olmali..

Dahil olmalı derken bi temenni mi yoksa kesin mi kardeş?
  • 24 saatten biraz fazla kaldı resmi açıklamaları öğrenmeye.
  • FİYATLAR KDV DAHİL OLARAK VERİLMEK ZORUNDADIR. BU KESİN.
  • arkadaşlar fiyatlar beklenen sınırlarda fakat elimizde ki 3g cihazları satıp yaklaşık üstüne 1000 lira gibi rakamlar bayılıp biraz daha fazla özellikli bu cihazı almak bence mantıklı değil.bence 1 yıl daha elimizde ki cihazı kullanıp yeni gelecek iphonu beklemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyniunverdi

arkadaşlar fiyatlar beklenen sınırlarda fakat elimizde ki 3g cihazları satıp yaklaşık üstüne 1000 lira gibi rakamlar bayılıp biraz daha fazla özellikli bu cihazı almak bence mantıklı değil.bence 1 yıl daha elimizde ki cihazı kullanıp yeni gelecek iphonu beklemekte fayda var.

Haklısın.
    iphone 3G sahipleri 1 sene daha iphone 3g ile yetinebilirler bence.(ben olsam beklerdim)
  • Fiyatlar Beklendigi Gibi Bence, Bende iPhone 3G de Bu Kirikligi yasadim, dedim unut 3G yi, nooldu Suan Ikinci Zamli Turkcell Orta Paket Kullaniyorum,

8000 Dakikayi Asan Konusma 500 Mesaj 4 GB Internet 150 Lira Veriyorum...

3G den 3GS e Gecmek Icin Para Gerekiyor,Zorunlu mu,Degil..

Ben 3G Sozlesmesi Bitince 4.ye Gececegim.

Bir Atlayarak, hea 2G niz mi var O zaman rahat rahat 3GS e Gecebilirsiniz Bence,

Ben Turkcell den 3G den 3GS e gecis Kampanyasi Bekliyorum ,Bakalim Gorucez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkk9 -- 26 Ağustos 2009; 21:37:15 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.