Şimdi Ara

VODAFONE VE TURKCELL 3GS FİYATLARI AÇIKLANDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.199
Cevap
0
Favori
76.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilakdere

FİYATLAR KDV DAHİL OLARAK VERİLMEK ZORUNDADIR. BU KESİN.

Eyv kardeş
  • :) madem alıcan kucuki paketi almanı tavsiye ederim. sebei ise
    1-) telefona 100 tl eksık vercen basta
    2-)internet 1gb degil 4 gb
    3-) tele 500 degil 769 vercen
    toplamda 134 tl fark oluyor 2 kampanya arası. 134/18=7,4 tl aylık onada ınternet 3gb kullanmıs olacaksın..

benim fikrim boyle.benım maas kontratsız almaya yetmez.otekınıde turkcelle kaptırmaya gonlum el vermez..:) yurtdısı veya dogubank...

quote:

Orijinalden alıntı: nightmare_-_92

galiba kontratlı alacam..24 ay boyunca 69 tl
    ona da pahalı dıen olursa...aylık 1gb internet 29 tl ztn kaldı 40 tl...konusmayla mesajları saymıyorm..
    40x24=960
    bırde 500tl tele verecez
    960+500=1460tl
    birde bi sorum olacak çalınmaya karşı kasko nerde ve ne kadara yapılıyor..bilen var mı ?varsa lütfen cevap versin acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netkit -- 26 Ağustos 2009; 21:43:00 >

• " Ben Turkcell den 3G den 3GS e gecis Kampanyasi Bekliyorum ,Bakalim Gorucez "

BENCE TÜRKCELL BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ, ESKİ TELEFONLARI TOPLAYACAK TA NE YAPACAK ?
    ( TÜRKCELL HEPİMİZDEN AKILLI, NASIL PARA KAZANILIR ONU BİLİYOR, YAŞ TAHTAYA BASMAZ )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deimos

quote:

galiba kontratlı alacam..24 ay boyunca 69 tl
    ona da pahalı dıen olursa...aylık 1gb internet 29 tl ztn kaldı 40 tl...konusmayla mesajları saymıyorm..
    40x24=960
    bırde 500tl tele verecez
    960+500=1460tl
    birde bi sorum olacak çalınmaya karşı kasko nerde ve ne kadara yapılıyor..bilen var mı ?varsa lütfen cevap versin acil

öncelikle cepkask'ı alırken yaptırmanız lazım aklınızda olsun. ikincisi, forumda bazı arkadaşlar iphone'u kaskolu aldıklarını ama aslında kaskonun iphone için geçerli olmadığını söylediler, bunu bi araştırın derim. üçüncü ve en önemlisi,
    bu sigortanın kapsamını iyi inceleyin. çalınma kapsamı sadece evinize zorla girilmesi, ya da gasp/kapkaç mağduru olmanız durumunda geçerli. toplu taşım araçları gibi kalabalık ortamlarda siz farketmeden çalınması sigorta kapsamı dışında, ve bunu da özellikle yazmışlar açıklama bölümüne. telefonun arabada unutulması sonucu çalınması da kapsam dışında. yani aslında en olası tehlikeler kapsam dışı, alırken iyi değerlendirin derim.

diğer arkadaşlara bir sorum var, kontratsız şekilde 719€ ödeyerek almak istersek, taksit yaptırma imkanımız var mı? ya da mesela bir kısmını peşin ödeyip bir kısmını taksit yaptırma imkanı?

aga ıı de fıyatı ne kadar kaskonun onu biliormusn

en son 19 lira idi.

• İPHONELERİNİZİ ALDINIZ DA SIRA CEP KASKA GELDİ.
  • size bir soru.ben kamu tarifesi kullanıyorum.ayda 1200 dakika artı 4gb internet paketi bana 74 liraya geliyor.bana nasıl bir paket sunarlar sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schumii

quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

FİYATLAR KDV DAHİL OLARAK VERİLMEK ZORUNDADIR. BU KESİN.

Eyv kardeş

O zaman turkcell 3gs 16Gb ı 719 euro yanii 1550tl ye falan vericek diyosunuzz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sal2003

Arkadaşların dediği fiyat kdv dahil ve doğruysa o fiyata geliyor aslında beklediğim fiyat ama inşallah son dakika süprizi yaşamayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schumii -- 26 Ağustos 2009; 23:00:38 >
  • Ben sözleşmeli olarak değil direkt telefonu almak istiyorum. Bimeks veya Electro World gibi yerlerden. Orada fiyatlar kaça aynı mı yoksa daha mı ucuz?
  • Arkadaşlar benim sorum süper mini paket ile ilgili. Bu pakette 2 gün konuşma ve sms + 1 gb internet verilmiş. Bu paketi seçersek Turkcell'in verdiği iki gün haricinde telefon ile konuşmak ya da mesajlaşmak her ay verilecek 105TL'nin üzerine ekstra maliyet mi demek?

Cehaletimi mazur görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NathanieL

Arkadaşlar benim sorum süper mini paket ile ilgili. Bu pakette 2 gün konuşma ve sms + 1 gb internet verilmiş. Bu paketi seçersek Turkcell'in verdiği iki gün haricinde telefon ile konuşmak ya da mesajlaşmak her ay verilecek 105TL'nin üzerine ekstra maliyet mi demek?

Cehaletimi mazur görün.

aynen oyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schumii

quote:

Orijinalden alıntı: Sal2003

Arkadaşların dediği fiyat kdv dahil ve doğruysa o fiyata geliyor aslında beklediğim fiyat ama inşallah son dakika süprizi yaşamayız

oo inşallah bu fiyattır çünkü 1600tl den fazla veremem
  • koyu bir apple hayranı olarak bu fiyatlar beni derinden sarstı bir telefona 1500 tl den fazla vermek ne kadar doğru bilmiyorum (benim için kimseye lafım yok) 4 ay önce 3g kullanıyordum ışık sızması sorunundan telefonu iade ettim paramı geri aldım ve 3GS yi beklemye başladım ama fiyatlar çok yüksek.ne dersiniz yeniden 3G alayım mı yoksa aklıma omnia2 takılıyor fiyatıda çok cazip.kararsız kaldım.bu arada 3g nin fiyatı ne olur bu yeni dönemde ???
  • walla arkadaşlar 13 yıllık turkcell kurumsal hat kullanıcısı olarak 4gb kotalı peşinatsız 18 x130 süper bence gerçekten... zaten 4gb internet 39tl- geriye 91tl oda telefon parası 18 x91 1638tl . sözün kısası 1638 tlye 18 taksite kontrasız yer varsa ozaman alternatifleri düşünmekl gerek .. kdv mahsubuda bonusu.. doğubanktan garantisiz 1450 ye peşin olan bir telefonu 18 taksite alabilirmisin alsan bile vade farkı ne kadar binecek ..tarife doğruysa 4b internet paketli 3gs 32gb tam benim kalemim.. 10 gün daha dayanıp 3gs 32gbıma ulaşacağım. neden 10 gün diye soran olursa kullananların yorumları +lar -ler nelerdir netleştirmek adına planladığım kuluçka süresi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimkilinc07

koyu bir apple hayranı olarak bu fiyatlar beni derinden sarstı bir telefona 1500 tl den fazla vermek ne kadar doğru bilmiyorum (benim için kimseye lafım yok) 4 ay önce 3g kullanıyordum ışık sızması sorunundan telefonu iade ettim paramı geri aldım ve 3GS yi beklemye başladım ama fiyatlar çok yüksek.ne dersiniz yeniden 3G alayım mı yoksa aklıma omnia2 takılıyor fiyatıda çok cazip.kararsız kaldım.bu arada 3g nin fiyatı ne olur bu yeni dönemde ???

Valla ben fiyatlar bu aralıkta yanii 1750-2000 tl olursa aynen ikinci el bi 3g alıcamm..

• quote:

Orijinalden alıntı: aslannn
    10 gün daha dayanıp 3gs 32gbıma ulaşacağım. neden 10 gün diye soran olursa kullananların yorumları +lar -ler nelerdir netleştirmek adına planladığım kuluçka süresi..

Bende aynı fikirdeyim. Çıktıktan 1hafta sonra alacağım. Herhangi bir sorun olursa bunlarla ilk karşılaşanlar arasında yer almak istemiyorum.
  • Beyler 3GS 32GB ile 3GS 16GB arasinda sadece hafiza farkimi var?
  • eeee ne bekliyordunuz
    nereden alirsanız alin Almanya USA zip pit falan filan
    kontratli veya kontratsız hep aynıya geliyor

sizin istediğiniz 300 -400 eur cihaz bedava olsun ucuz olsun

belki ama belki kacak yada calıntıyı bile bu fiyata almanız mümkun
  • Arkadaşlar selam,

ön ödemeleri (tabloda fiyat olarak gözüken) kredi kartı veya taksitle ödeyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Beyler 3GS 32GB ile 3GS 16GB arasinda sadece hafiza farkimi var?

Evet
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.