Şimdi Ara

Vodafone VoWiFi Aranmaya ve SMS Almaya Kapalı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
3
Favori
19.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Geçmiş olsun hocam vodafone hem pahalı hem rezalet, dandik bir operatör ben Türk telekom'dan geçtim ona rağmen pişman oldum. Turkcell'den geçenleri hiç düsünemiyorum bile. Hat benim üstüme değil diye kullanıyorum, hattı taşıttırmam yakındır.

Gerçi vodafone'da vowifi arama sms yollamaya açık şekilde çalışıyor, sizin telefonda neden çalışmıyor ki?
    Vowifi’de iphone’da sms alıp göndermek yok. Androidde var mı onu bilemiyorum tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu entry’de yazan ne kadar doğru bilmiyorum. Vowifi üzerinden aranmaların kapalı olmasının sebebi modem ayarları olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtdışında şebekenin olmadığı yerdeyim. Hattım Vodafone, telefonum Xiaomi Note 9 Pro. Uçak modunda Vowifi üzerinden arayıp aranabiliyorum fakat kısa mesaj gelmiyor ve gitmiyor. Hat veya telefon kaynaklı mı yoksa biz mi bir şeyi atlıyoruz bilmiyorum fakat kısamesajı kullanmamız çok iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucizevi

Yurtdışında şebekenin olmadığı yerdeyim. Hattım Vodafone, telefonum Xiaomi Note 9 Pro. Uçak modunda Vowifi üzerinden arayıp aranabiliyorum fakat kısa mesaj gelmiyor ve gitmiyor. Hat veya telefon kaynaklı mı yoksa biz mi bir şeyi atlıyoruz bilmiyorum fakat kısamesajı kullanmamız çok iyi olurdu.

Vowifide bir tek kısa mesajı çalışan operatör turkcell.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Kalitesinden ödün vermiyor havasını yediğim

• Bimcell 'e Geçtik. Ne VOLTE /Ne VO-Wİ-Fİ Hiç biri çalışmıyor.. Turkcell' in gözünü seveyim. Aramayor değilim..
    * Ha Vodafon da son durum nedir bilmiyorum bu Saydıklarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 18 Haziran 2021; 15:6:8 >
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    benim ablam tt kullaniyor onda da sorunsuz sms arama alip verebiliyor

• ben arkadas bimcell de kullaniyor

• Sende çalışmaması çalışmıyor anlamına gelmiyor çalıştıran kullanan milyonlarca kullanıcı var

Servisleri kullanmak için operatörün destek sunduğu telefona sim kartını takıp servisi etkinleştirebilmen lazım

Daha sonra telefonun destekliyorsa kullanabilirsin

• Öyledir, beş para etmeyen vasat bir servisleri var.
    Senelerdir aynı, bir türlü adam edemediler servisleri.

Beceriksizler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 18 Haziran 2021; 19:1:27 >
  • Vodafone VoLTE kralıdır öyle hiç sms atmanıza VoLTE açmanıza gerek yok otomatik açılıyor.

VoLTE cihazınız desteklemiyordur Türk Telekom bünyesinde. Destekleyen bir cihaza takın hattınızı sonra ise kendi telefonunuza takın VoLTE gelir.

VoWifi ise sıkıntı yaratır onda ne oluyor bilgim yok.

• "Adam edemediler değil."

Türk Telekom kendi sattığı ve sponsor olduğu telefon markalarına VoWifi ve VoLTE hizmetini veriyor. Nerden baksanız çok kral yatırım. Adam desteklemiyor diye gidip Türk Telekomdan yeni telefon alacak kazanan Türk Telekom olacak.

Benim ki Oppo A15 ve TT'nin sitesinde destekliyor. Ayrıca Türk Telekom da Oppo A15 satıyor, anlatabilmişimdir umarım.

Ama sistemin bug'ı şu, hattınızı destekleyen bir telefona takıp sonra kendi telefonunuza takarsanız VoLTE gelir.

• Wo WiFi neden sıkıntı yaratıyor?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam o ise tamamen kendi sorunları. Onu destekleyen telefonlarda bile beceremediler.

• Kullanmasam dediğinize inanacagim hocam.

Numara taşıma yaptıktan sonra VoLTE'yi aktif etmeye çalışınca "Hattınızdan ilk kullanım gerçekleşmediği için Volte hizmetinizi aktif edemiyoruz." hatası alıyorsunuz.

Yaklaşık 3-4 gün boyunca karşınıza çıkıyor bu hata.

Ardından VoLTE servisini açarken talebiniz alınmıştır der.
    Sonra bir bakmışsın 6-7 saat olmuş halen değişen birşey yok.

Mesajla açmaya çalışırsın talebiniz alındı der, VoLTE hizmeti çalışır. Ardından telefonu aç kapat yaparsın servis kendini kapatır.

Çok lanet sistemleri var, önümüzdeki ay yan hattımı Türk Telekom'a geçirmeyi düşünüyorum. Kesin birşey değişmemiştir de yine, olsun.

Bununla alakalı bir konum vardı bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 18 Haziran 2021; 19:7:51 >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145125456#145125456

Buradaki mesajları okuyabilirsiniz.

• Valla bende de volte çalışıyor, vowifi piyasada yok. Ne m51'de, ne de benim xiaomi' de vowifi çalışıyor.

Ayrıca vodafone'da volte sorunsuz, ama vowifi hala sıkıntılı yarım yamalak çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 18 Haziran 2021; 19:12:43 >
  • Ne desem bilemedim. Turkcell'den şaşmamak lazım ama fiyatları da uçuk. Bütçesi olan Turkcell olmayan Bimcell.

🙃

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Sizin Poco'idi değil mi hocam. Poco ise VoWifi destekliyor mu destekliyorsa da açılıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.