Şimdi Ara

Vodafone VoWiFi Aranmaya ve SMS Almaya Kapalı mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
19.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçeniz ne kadar hocam? Ona göre telefon önereyim ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    10K ya kadar çıkabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 12 size göre o zaman.

O kadarına gerek yok. 2.El Garantisi devam eden bir şey bulurum kesin.. Önemli olan İOS sistemi benim için. Xr bile olur.. Bakalım hayırlısı..

• 12'ler fıstık gibi, mini versiyonunuda alabilirsiniz illa normaline gerek yok. Modemleri de çok sağlam 12 serisinin.

Doğru modem olayını Unutmuştum.
    Neyse hayırlısı olsun bakalım.

• Beğenmezsen geri gidersin zorla tutan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'lere de bakmayı unutmayın hocam pişman etmez modemlerinin maşAllah'ı var.

• Arkadaşın kafasını karıştırmayalım hocam, sonyler iyi güzelde tr pazarında biteli yıllar oldu, başka markalara bakmakta fayda var.

iPhone 12'lerde qualcomm modem var zaten, Sony pek aratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 18 Haziran 2021; 21:50:32 >
  • Öyle haklısınız pazarda bitti ama yine de öneri olarak bulundurayım dedim. Pişman etmez, @Ö1f1 hocam'da var memnun mu bilgim yok ama hız testlerinden belli.

• Söyle ifade edeyim. Sony'ler Network konusunda ayrı bir noktada. Rakibilerinden iyi olmak bir kenara rakibi yok desek abes kaçmaz. Mesele sadece modemin markasında değil, işin üretici tarafı da var, Apple, iPhone 12'de, iPhone 11'e kıyasla sıçrama yaşadılar şebeke tarafında ama Sony'nin yanında esamesi okunmaz.

Ama bu şebeke meselelerine çok meraklı değilseniz sırf bunun için Sony alınır mı, alınmaz elbette. Meraklı iseniz, yarın bir gün satarken çok kaybettirse de önemli değil derseniz mühim değil, alın gitsin VoLTE de WoWIFI da bir şekilde ayarlanır, ama meraklı değilseniz boşverin gitsin.

Bu arada eğer haritalama işlerine meraklı iseniz Apple yerine Android almanızı öneririm. iPhone'larda haritalama yapılamıyor.

Peki şebekesi iyi olsun ama cihazın garantisi de olsun, tamiri, onarımı da rahat olsun, ileride satıp yükseltebileyim derseniz kesinlikle Samsung öneririm. Şebekeleri belki bir Sony kadar, Oneplus kadar iyi değil ama kötü de değildir. Onun haricinde Xiaomi Mi11 veya OnePlus resmi makineler getirince 8t alınabilir ama Samsung'a göre ikinci el değeri daha düşük olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 18 Haziran 2021; 22:42:32 >

• Çok Teşekkürler.. Başka telefonda Aktif ettim. Sonra benim telefona taktım. VOLTE Geldi.
    Harika oldu bu. Sırf bu yüzden Operatör değiştirecektim.

• Rica ederim hocam olduğuna sevindim.

• Vodafone VoWiFi Aranmaya ve SMS Almaya Kapalı mı?

* Sanırım Tamam. Şimdi gelelim konuşmaya Etkisini görmek. Bakalım Net, Çatlama olmadan bir görüşme olacak mı. Turkcell de bu on numaraydı.

• Vowifi çalışıyor mu peki?

• %80 çalışmıyordur çünki desteklemiyor diye biliyorum Xpower38 hocamın zaten desteklese bile çalışmıyor sistem çok değişik.

Yok maalesef. P9 lite 2017 telefon.

• Telefonunuz wo WiFi yide destekliyor wolte gibi açabilirseniz kullanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yengem de Redmi Note 10 var. Yeni aldı. Onda varsa dediğin işlemi yaparım.

• aynen oyle birde en iyi cekim oldun derseniz telefonda sar degeri denen bir olay var sar degeri nekadar yuksek ise okadar cekim gucu iyi olur telefonda

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.